Jeg viser indholdet af mit køleskab – til dig der elsker at ‘snage’ lidt…

Reklame for Gram

Haha, ja, jeg kunne ikke dy mig med at bruge ordet ‘snage’ i overskriften. Men det er jo præcis hvad det her går ud på, ik? Altså at kigge ind i mit køleskab. At give jer et indblik i hvem jeg er som privatperson, og lade jer se ind i et rum, der sjældent er til skue for offentligheden.

Jeg har altid selv elsket at læse den her slags artikler i magasiner, fordi når man åbner et fremmed menneskes køleskab, så er det lidt som at kigge helt ind i privatlivet – og det giver en idé om, hvem vedkommende sådan rigtigt er.

Det skal dog lige tilføjes, at jeg måtte suse over og handle lidt ind, inden fotografen kom – fordi sandheden er, at fotografen kom en tidlig mandag morgen, og det er måske det tidspunkt på ugen, hvor mit køleskab er allermest tomt, og derfor heller ikke skide inspirerende. Men selve indholdet – på trods af at det var helt nyindkøbt og derfor i ubrudte emballager – er faktisk præcis, hvad man normalt finder i mit køleskab.

Nej, det er ikke meget plads der er i mit køkken til fotografer, stativer og alt det andet…

Jeg viser dig mit køleskab i Lorang & Co.

Hvis du har læst med her på min blog i 2018, har du nok ikke kunnet undgå at se, at jeg har et fast og langvarigt samarbejde med Gram. Derfor er mit køleskab naturligvis også fra Gram, og derfor er dette indlæg i samarbejde med Gram og Lorang & Co. (Skulle jo nødig få en tiltale på halsen om at være én af de dér fordækte blogger-typer, der ikke mærker reklame tydeligt nok!)

Se hele indholdet af mit køleskab lige her i onlinemagasinet: Lorang & Co.

De 3 bedste fordele ved mit køleskab

Full NoFrost: Funktion, der sikrer, at der aldrig er frost på bagvæggen af køleskabet. Og det virker! Det er ret afgørende for mig, med de råvarer jeg bruger. Særligt fløden vil jeg ikke have fryser, fordi så kan den ikke længere piskes til flødeskum. Og derudover har jeg ofte mange bær i mit køleskab, og de bliver underligt smattede hvis de først får frost.

Door Alarm: Når man har tre børn i huset – den ene mere distræt end den anden – så er det ikke altid at døren lukkes ordentligt på køleskabet, og så er det sådan set meget rart, at køleskabet begynder at larme. Så jeg opdager det inden alle fødevarerne er ødelagte.

FreshZone: Skuffe til maden, der simpelthen sørger for at fødevarerne holder sig friske længere. I FreshZone skuffen opbevarer jeg f.eks. friske fisk, fersk kød, mejeriprodukter og grøntsager. Den lave temperatur i FreshZone gør, at fødevarerne holder sig friske i længere tid end på hylderne.

De tre mest populære opskrifter fra samarbejdet med Gram i 2018

Mazarinkage med hasselnød, havre og citron (Signaturkage for Gram)

mazarinkage-hasselnoed-hindbaer3

Surdejsbrød med Ølandshvede og hørfrø

surdejsbrod-annemette-voss-gram-32

Kardemommesnurrer med appelsin, vanilje og kanel

kardemommesnurrer-med-appelsin-annemette-voss-gram-18

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN