Jeg har fået ny profil (og Chanel kagen)

Jeg er i fuld gang med at opbygge en ny Instagram profil (den kan I følge med i her) hvor jeg udelukkende deler alle mine billeder af mit bagværk – både det nye, men også alt det, der næsten er gået i glemmebogen fordi der er er gået 4 år, siden jeg rigtig gik i gang med at dele ud af min passion.

Det gør jeg fordi jeg kan se at lille problem i, at der er folk som følger min IG (den nuværende) for at se kager, men jeg kører egentlig den IG som et mere personligt indblik i min tilværelse – med både kager, baby, job, hverdag osv. Så altså, hvis man gerne vil have udelukkende kager – så er det bare med at følge med på min nye “sweetcakekarma“.

I den anledning, så lad mig dele en af de aller bedste kager fra mit univers. Med 100% sikkerhed i top 5 af de kager, som jeg er allermest stolt over. Den er virkelig et lille mesterværk, og jeg er top stolt over den. Særligt fordi den er helt unik – og looket opstod helt ud fra min frie fantasi.

OPSKRIFTEN på Chanel-kagen (Vinterhave Moussekage)

Skærmbillede 2017-02-27 kl. 09.30.06

FullSizeRender 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN