Goodies are a girls best friend!

annonce

Var der ikke engang en smuk ung Marilyn, der sang “Diamonds are a girls best friend”?

Det lyder fristende…Men det giver jeg altså ikke meget for – i hvert fald ikke lige nu – for ærlig talt, så er der ikke så mange diamanter i mit smykkeskrin. (Og det er på trods af, at jeg fortsat smider nogle seriøse hints til min kæreste om, at han virkelig snart gerne må få ondt i knæet…haha) Nå men…

Så jeg tager skeen i egen hånd, og lader i stedet Goodies være mine bedste venner 😉 Jeg har jo, flere gange, fortalt jer om Goodiebox, da vi her hos Blogly har lavet et fantastisk samarbejde med folkene bag konceptet. Men det gik op for mig i dag, at jeg faktisk ikke har købt et abonnement på Goodiebox til mig selv – ENDNU! For det gør jeg idag. For 159 kr, hver måned, får jeg nemlig en lækker æske fyldt med goodies tilsendt – til en værdi af mindst 500 kr (vores Blogly-box har faktisk en værdi over 600 kr!)

Læs om hvordan jeg forkæler mig mor med Goodiebox.

Bestil din egen box her – og husk at anvende rabatkoden “Annemette”, så opnår du 10% rabat ved denne bestilling. Når du lander på forsiden, skal du blot klikke på “bliv medlem” så modtager du den lækreste Goodiebox lavet af os fra Blogly. På den måde kommer boxen til at koste dig 143 kr. Og du kan til hver en tid afmelde dit abonnement!

Nu er mine barselspenge nemlig lige gået ind på kontoen – så det er vel på sin plads at Mor her bliver forkælet. Jeg befinder mig nemlig mest i en verden af gylp, bleer, stofbleer i hobetal, vasketøj og konstant søvnunderskud. Så – jeg glæder mig allerede til næste måned, hvor jeg modtager endnu en ny box. (Der MÅ være nogle af jer, der ligesom undertegnede, ikke nødvendigvis er de helt store “fashion-shoppere”, men som bare ikke kan lade være med at købe lidt forkælelse til jer selv…) Jeg véd i hvert fald, at når pengene går ind på kontoen, så afsætter jeg altid lige et lille beløb til mig selv, så jeg véd, at jeg når at forkæle mig selv med ét eller andet lækkert – inden alle pengene ryger direkte ned i et stort sort hul, bestående af udgifter til daginstitutioner, madpakker, telefonregninger, leasingaftaler osv. osv…

Fordi der engang var nogen der sagde “Because I’m worth it!”

Læs om hvad vores Goodiebox by Blogly indeholder.

IMG_0016

IMG_0015

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop