Forkæl din mor – fordi hun fortjener det!

annonce

Jeg har verdens sejeste mor. Og det har du sikkert også. Forhåbentlig går du, som jeg, rundt og synes, at du har været særligt heldig i Mor-lotteriet og trak det lange strå, den dag du kom til verden. Og sådan en mor fortjener lidt forkælelse. Bestil en helt særlig gave til din mor her. (- og få 10% i rabat, med rabatkode “Annemette”)

IMG_0030

Nu er min mor 57 (og ja, jeg véd godt, at man ikke taler om en kvindes alder), men hun er på ingen måde blevet “gammel”. Nej, hun er præcis ligeså cool og interesseret i fashion, beauty og design som jeg selv… – Faktisk mere, når sandheden skal frem. Hun har totalt tjek på, hvad der sker i modebranchen og hun er vild med skønhedsprodukter og dén slags. Forbilledlig smuk er hun også! (synes jeg)

IMG_0032

Så hun skal forkæles. Og hvad er bedre, end den gave, der bare bliver ved og ved og ved? En gave, som hun vil modtage løbende, så jeg sikrer mig, at hun husker, at jeg værdsætter hende?! Og en gave, der bare rammer plet, hvor hun får sin interesse for alt, der er hipt, lækkert og luksuriøst, tilfredsstillet?!

Så (of course) har jeg abboneret på Goodiebox til hende. Nu har jeg jo, som sagt tidligere, selv været med til at sammensætte goodieboxen i denne måned. Du kan læse mere om det her.

Og hun blev SÅÅÅÅ glad. Jeg tænker at hun skal modtage goodieboxen i de næste 3 måneder 🙂 Fordi hun fortjerner det!

Hun var vildt begejstret. Se med her… (hun var – også, som jeg – meget vild med Honey bronze, som Julie har valgt til boxen)

IMG_0033

IMG_0034

IMG_0035

IMG_0031

IMG_0036

6 reaktioner

 1. Hej AnneMette!
  SIKKE en sød ide, at du ville forære en GOODIEBOX til din mor – det ser ud til, at hun blev rigtigt glad for den 🙂
  Du må hilse hende mange gange fra os!
  Mange hilsner Samira og resten af Team GOODIEBOX

 2. Lækker kasse, dejlig overraskelse! Er vild men det hele.
  Jeg arbejder i forretning hvor der bliver pakket meget ind, så flotte velpjejet hænder er vigtig! Bruger Honey bronzeren på hænderne, huden bliver jævnet ud og en fin ensartet farve! Super håndcream til natten! Børste lige til vådt hår på barnebarnet som havde knuder! Lange øjenvipper IGEN! Dejlig mild duft fra Clean til håndtasken. Jeg føler mig SÅ forkælet!
  Ingelise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN