En hurtig beslutning, og så røg lokkerne…

Annemette Voss ved Zenz med håndklæde på hovedet

Reklame for ZENZ Organic Hairdressing

Da jeg i efteråret fik klistret extensions på med tape, var det virkelig et livslangt ønske, jeg fik indfriet. Jeg tror, jeg nærmest havde drømt om at have lange lyse lokker helt fra jeg var ca. 9 år gammel, og mit hår gik fra at være lys blond til leverpostejsfarvet i løbet af en sommer og tilmed blev klippet i en kort page. Jamen, det er faktisk ikke helt galt, når jeg tænker over det.

Jeg har også virkelig været glad for de lange lokker, og det har været sjovt at prøve. Og når man har et samarbejde med en økologisk frisør, der tilmed er pissegod til at sætte extensions på, jamen, så giver det vel sig selv, at man (læs jeg!) lige kaster mig ud i den slags. Og ja, det er en form for luksusliv, det erkender jeg blankt, – og hvilken luksus! Jeg farvede i øvrigt også lige mit hår pink – af samme årsag; altså at man kan. Hvis I ikke fik set det, så bare klik på indlægget “Undskyld Mor! Jeg kunne ikke lade vær'”

Af med de lyse lange lokker

Men nu kom tiden altså til at lokkerne måtte ryge. Klip klip, og videre i teksten. Jeg var ærlig talt ved at være træt af alt det eksta arbejde med de lange længder – jeg skal lige love for, at det er et større arbejde at have extensions end at have sit eget hår. Det skal man altså være indstillet på, inden man investerer i extensions, just saying!

Når man har 3 børn, et par virksomheder og generelt er født med latterlig meget krudt i røven, så kan hårstyling, der nemt tager 20 min+ godt være en lidt for stor mundfuld. Jeg vil helst kunne komme ud af døren på 15 min – og det er altså en tidsramme, der inkluderer både valg af tøj, makeup og hårstyling (og nårh ja, en kop kaffe). Så I kan godt se det, ik? Håret måtte ryge!

Udover at jeg var ved at være mæt af de lange lokker, så var jeg også lidt træt af, at bunden var blevet så mørk – jeg vil gerne være blond i det. Jeg snakker ikke nødvendigvis platinblond, som jeg var for nogle somre siden – det smadrede mit hår totalt – men bare blond-ish. Lysere end jeg er naturligt, i hvert fald. Så jeg fik lagt nogle lyse striber i håret i dag og fik klippet enderne til. Og så fik jeg en toning i, der er lidt mere kølig end før.

Er du nysgerrig på økologisk frisørbehandling? Book selv en tid hos ZENZ.

Måske skal jeg klippes en anelse kortere næste gang, men små skridt. Nu skal jeg først lige vænne mig til, at der lige røg 25 cm af længden.

Hvad synes I?

Det er alligevel utroligt hvor meget mit eget hår faktisk er vokset i den periode, hvor jeg har haft extensions. Jeg tror vi snakker ca. 7 cm. Det er da alligevel en del over 4-5 måneder.

Annemette med lyse striber

Annemette med lyse striber bagfra

Glad Annemette

5 reaktioner

  1. Det ser super flot ud👍🏻❤️Det andet var også pænt, men dit ansigt bærer det kortere look virkelig flot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop