Din goodiebox gemmer på….

Annonce

Nu kan du endelig få lov at se hvilke hemmeligheder goodiebox i denne måned gemmer på:)

IMG_0022

AND THE BEST PART IS…at vi bloggere hos Blogly har lavet vores helt egen specielt sammensatte Goodiebox til vores læsere. Det er en håndfuld nøje udvalgte favoritter, som MaschaSigneJulieCecilie og jeg har fundet til jer. Den byder på både en børste, parfume, håndcreme, bronzer-creme (fake it till you make it, right?) og lækkerier til dine vipper! Det er en top lækker box!!

Bestil din egen box her – og husk at anvende rabatkoden “Annemette”, så opnår du 10% rabat ved denne bestilling. Når du lander på deres forside, skal du blot klikke på “bliv medlem” så modtager du den lækreste Goodiebox lavet af os fra Blogly. Og hey, du kan til hver en tid afmelde dit abonnement!

På den måde kommer boxen til at koste dig 143 kr (kun), og den har en værdi til langt over 600 kr! What’s not to like? Spørger bare…

IMG_0014

Vil du vide hvad Goodiebox er?
Det er nok en af de fineste gaveløsninger og forkælelsesoplevelser, jeg kender til. Hvis du, som mig, elsker at blive overrasket og teste nye lækre produkter, så er boxen lige noget for dig! Nu kan du nemlig købe dig en ren luksus og forkælelse i form af Goodiebox, – og du kan tilmed få den leveret hjem til dig selv hver eneste måned, året rundt.

Se hvad vores box indeholder herunder. Jeg har testet ALLE produkterne, og har naturligvis et par favoritter.

IMG_0017

IMG_0018

Jeg er VILD (som i overdrevet begejstret) for Julies valg af bronzer fra Body Shop. Jep, jeg er også én af dem, der bare aldrig vokser fra Body Shop – deres produkter er skønne, og denne bronzer virker. Kan du se, at min hånd (den til højre på billedet) er mere gylden? It works!!! Og den fedter IKKE. Den føles lidt som at smøre vand på huden. Helt fin og glat i konsistensen.

IMG_0020

Og naturligvis er jeg begejstret for mit eget valg af håndcreme fra Balance me – (jeg véd lidt om håndcreme, eftersom jeg vasker hænder 47.000 gange dagligt, – eller deromkring…nok…næsten) Og denne er så lækker. Den dufter skønt og er effektiv og nærende. Men jeg oplever ikke at den fedter, den skal bare lige tørre ind i et minuts tid!

IMG_0019

Siden jeg arbejdede i tøjbutik (for maaange år siden) og solgte CLEAN parfumer i butikken har jeg været vild med dem. De er de ENESTE parfumer jeg kender, der ikke dufter parfumeret – get it? De er bare friske, lette og naturlige. Jeg elsker det. Det skal dog lige nævnes, at Cecilie, som har udvalgt parfumerne har flere favoritter (Ja, I know!) – så du kan være heldig at få en anden prøve end denne! Der må du tage chancen!

IMG_0021

Og Signe garanterer (she knows!) at denne primer til vipperne forlænger og styrker vipperne. Jeg bruger sjældent meget make-up, men lige præcis mascara går jeg aldrig ud af døren uden. Og faktisk, blot til info, kan man sagtens anvende denne primer, uden at man bruger mascara henover. Den kan bruges som den er, eller anvendes med et lag mascara ovenpå for fyldigere effekt. Og igen, som Cecilie – har Signe også flere favoritter (girls…stick to one thing!!!! arghhhh…haha) så derfor kan man også komme ud for at der i stedet for primer ligger en drøn-lækker mascara i boxen. Men okay, dét kunne jeg personligt godt leve med… 😉

IMG_0023

Mascha anbefaler denne Wet-Brush. Jeg har børstet og børstet og børstet mit hår. Med vand, uden vand, med shampoo, med hårkur, under bruseren og efter badet. Den er god. Punktum. Men Signe har udtrykkeligt forklaret mig, at den er til vådt hår!!! Noget med børstens udformning. Jeg tager hendes ord for gode varer 🙂 Hvad ved jeg om beauty produkter!

Jeg håber du bliver glad for din Goodiebox. Bestil her. (HUSK NU Rabatkode: Annemette)

IMG_0016

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN