Girls will be girls

Jeg har seriøst haft brug for afslapning efter en uge med fotoskydning af min næste bagebog, og faktisk bare efter et halvt år med den sindssyge kombination af at få en baby og samtidig køre 110% på karrieren (læs minus søvn i snart 200 dage!) – og mit venskab til Anne-Irene, som er en af mine nærmeste veninder, har haft brug for tid og pleje. Vi er begge mødre til i alt 5 børn, og der er rigeligt at se til i hver vores liv. Så vi var bare HELT enige om, at en tur til Ystad Saltsøbad var en genial idé. Og nu har jeg længe – vi snakker i hvert fald halvandet år – siddet og set med på sidelinien når den ene kendis efter den anden var på venindetur til Ystad. ØV – sådan en tur ville jeg også have! Og dråben var, da jeg så Mascha tog herover på romantisk tur med Rasmus – så nu er den ikke længere – jeg vil også til Ystad på kærlighedsweekend. (Jeg håber du læser med, Skat! – hint hint!) Men altså, i denne omgang er det blevet til en venindetur med Anne-Irene, og den står på maks-sladder-hygge-spa-oplevelse! Og hey – check the view! Nice, right?

skaermbillede-2016-12-17-kl-19-15-42

Så vi har pakket bilen med prosecco, badetøj og rød læbestift – for nu skal “the mommies” altså lige ud og luftes lidt…hah!  Og hvad sker der, når to tøser (yes, jeg er nået den alder hvor man igen kalder sig for en pige/tøs) slippes løs i en grand suite i det sydlige sverige – suppleret af en flaske bobler og højt humør? Hvad kan jeg sige – girls will be girls – og man bliver sgu nok ikke for gammel til at stå og posere i sin badedragt i bedste barbie-stil foran spejlet. Vi mangler bare en hårbørste, så kan vi også lege playback!

skaermbillede-2016-12-17-kl-19-02-11

Måske er det sandt: Blondes do have more fun! (se Signe – det virkede!!!)

Vi har været hele turen i gennem i the Creek experience – og what an experience! Vi er blevet skrubbet, badet, dyppet, iset, frosset, blæst og badet igen. Så dejligt. Vi føler os som to helt nye mennesker.

At de så på værelset har valgt at sætte slippers frem til os – og at der tydeligvis er tænkt i mande- vs. dameslippers (størrelseswise), og at de store rent faktisk passer mig – hvilket på en eller anden måde er lidt fornærmende – ja, det vil jeg lade slippe… haha – de kunne jo ikke vide, at jeg har mandefødder (str 42/43 – just saying!) 😉 – bemærk lige, at der står størrelse XL i de dér slippers – piiiiiiinligt!

skaermbillede-2016-12-17-kl-19-10-10

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN