Girls will be girls

Jeg har seriøst haft brug for afslapning efter en uge med fotoskydning af min næste bagebog, og faktisk bare efter et halvt år med den sindssyge kombination af at få en baby og samtidig køre 110% på karrieren (læs minus søvn i snart 200 dage!) – og mit venskab til Anne-Irene, som er en af mine nærmeste veninder, har haft brug for tid og pleje. Vi er begge mødre til i alt 5 børn, og der er rigeligt at se til i hver vores liv. Så vi var bare HELT enige om, at en tur til Ystad Saltsøbad var en genial idé. Og nu har jeg længe – vi snakker i hvert fald halvandet år – siddet og set med på sidelinien når den ene kendis efter den anden var på venindetur til Ystad. ØV – sådan en tur ville jeg også have! Og dråben var, da jeg så Mascha tog herover på romantisk tur med Rasmus – så nu er den ikke længere – jeg vil også til Ystad på kærlighedsweekend. (Jeg håber du læser med, Skat! – hint hint!) Men altså, i denne omgang er det blevet til en venindetur med Anne-Irene, og den står på maks-sladder-hygge-spa-oplevelse! Og hey – check the view! Nice, right?

skaermbillede-2016-12-17-kl-19-15-42

Så vi har pakket bilen med prosecco, badetøj og rød læbestift – for nu skal “the mommies” altså lige ud og luftes lidt…hah!  Og hvad sker der, når to tøser (yes, jeg er nået den alder hvor man igen kalder sig for en pige/tøs) slippes løs i en grand suite i det sydlige sverige – suppleret af en flaske bobler og højt humør? Hvad kan jeg sige – girls will be girls – og man bliver sgu nok ikke for gammel til at stå og posere i sin badedragt i bedste barbie-stil foran spejlet. Vi mangler bare en hårbørste, så kan vi også lege playback!

skaermbillede-2016-12-17-kl-19-02-11

Måske er det sandt: Blondes do have more fun! (se Signe – det virkede!!!)

Vi har været hele turen i gennem i the Creek experience – og what an experience! Vi er blevet skrubbet, badet, dyppet, iset, frosset, blæst og badet igen. Så dejligt. Vi føler os som to helt nye mennesker.

At de så på værelset har valgt at sætte slippers frem til os – og at der tydeligvis er tænkt i mande- vs. dameslippers (størrelseswise), og at de store rent faktisk passer mig – hvilket på en eller anden måde er lidt fornærmende – ja, det vil jeg lade slippe… haha – de kunne jo ikke vide, at jeg har mandefødder (str 42/43 – just saying!) 😉 – bemærk lige, at der står størrelse XL i de dér slippers – piiiiiiinligt!

skaermbillede-2016-12-17-kl-19-10-10

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop