Jeres hjælp til valg af fotos… og Fotoshoot :)

Hjælp mig lige… Hvis jeg nu skulle vælge 5-10 opskrifter ud, – sådan ret klassiske, – som jeg skal have taget billeder af og bruge her på bloggen – hvilke synes I så at det skal være? Jeg kunne godt finde på at booke en fotograf fra Skovdal Nordic til at tage en række fotos til min blog. Bare lige for at “oppe” standarden lidt, og så kan jeg i øvrigt bruge billederne til andre småting. Men skriv lige i kommentarfeltet hvis I har gode idéer til en række klassiske, gode kager I gerne vil have min opskrift på.

Jeg ved faktisk ikke specielt meget om fotografering, eller hvad der skal til for at blive fotograf. Af samme grund bruger jeg stort set altid professionelle fotografer, når der skal tages billeder til mine bøger, artikler osv. Jeg synes bare at professionelle fotografer kan noget ekstra – som jeg SLET ikke kan matche med mig eget kamera. Nogle gange gør jeg et forsøg med mit kamera, og resultaterne bliver da også bedre…men der er lidt vej endnu.

Fotoshoot hos Skovdal Nordic af 4 yndlingsopskrifter

Jeg har igennem de sidste 4-5 år oparbejdet et rigtigt godt forhold til fotograferne ved Skovdal Nordic. Blandt andet har Stine Christiansen (derfra) taget billederne til min næste bog KONFEKT, som udkommer d 2. oktober 2017. Uh, hvor jeg glæder mig.

Men i denne omgang fik jeg taget billeder af mine kager – helt for fotografens skyld…altså ikke til nogen bog. De blev taget fordi at den sødeste fotograf-elev Sara skal lave sin svendeprøve, og hun havde spurgt, om ikke jeg ville lægge kager til 😉 Naturligvis ville jeg det. Jeg glæder mig til at vise jer billederne og give jer opskrifterne.

Jeg havde udvalgt 4 af mine bedste opskrifter, som jeg i øvrigt gerne ville have nogle nye billeder af. Så der kommer Jordbærkage, Cookies med mælkechokolade og hasselnødder, Kanelsnegle, og Hindbærflødeboller på marcipanbund til jer. Lyder det ikke lækkert?

(Collagen herunder er “bare” behind the scenes fotos fra Skovdalnordic_backstage Instagramprofil… ikke de endelige fotos!)

Skovdal Nordic Svendeprøve 2

11 reaktioner

 1. Kunne være super fedt med 1) brunsviger 2) gammeldags kringle 3) Napoleonshatte 4)krydderkage

 2. Hej Annemette.
  Jeg kunne godt tænke mig billeder og opskrift på lækre chokolademuffiens hvor toppingen ikke er alt for “høj” = det ikke er toppingen der overdøver kagen. Og på Citronmåne og på et lækkert nemt brød.
  Kh Connie

 3. Årh jeg glæder mig til opskriften på flødebollerne!
  Derudover tænker jeg fx citronmåne, romkugler (uden dadler!!! ? Men de helt klassiske), nøddehorn og/eller kærnemælkshorn, scones og en klassisk frugttærte?
  Har lige bagt dine marshmallow muffins. OMG de var gode.

  Hilsen Signe

 4. Du lavede de mest fantastiske kager til min datter Lauras fødselsdag den 1.juli. De havde chokoladebund, noget mousse med blåbær og hyldeblomstgele på toppen. Vil elske opskriften!! Og flere af gæsterne har også spurt efter en opskrift.

 5. Det vil være vildt lækkert med opskrifter på hindbærsnitter, eclairs med forskellige slags creme (mocca, klassisk, chokolade og passion) og noget der mangler danske opskrifter på: honeycomb 🙂

 6. Hej Annemette jordbærtærte og daim islagkage kunne være lækkert at få opskriften på kh. Christel

 7. Roulade
  Sarah Bernard kager
  Små portions tærter (dem er du sååå god til)
  Eclair’s
  Kransekagestykker
  Kokosmakroner
  Othello lagkage
  ? Kh Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN