Behind the scenes på “Konfekt”

IMG_6658

IMG_6661 IMG_6662

5 ekstra opskrifter – jep, det er hvad der mangler, og så er min konfektbog med titlen “Konfekt” på plads. Eller I ved, så skal den i trykken – og til efteråret rammer den hylderne.

Jeg troede egentlig at vi var færdige med opskrifter og manus – meeeeeen, min redaktør på Politikens Forlag havde simpelthen lavet en lille regnefejl (godt den slags ikke kun sker for mig!), så vi stod simpelthen lige og manglede et par opskrifter. Og hey, det kommer jo bare jer, der potentielt køber bogen, til gode.

Så jeg er igen i fuld gang med at udtænke diverse konfektgenialiteter – eller det der minder om – kom gerne med input.

Men i mellemtiden kan I jo lige få lov at se hvordan det ser ud, når man tager fotos til en konfektbog og i øvrigt har sin baby med på job. Yeah! Viva la businesswoman! (Det var op ad bakke, siger jeg bare.)

Nogle af billederne er fra mit hjem, nogle er fra fotostudiet og så er det ét af en hotdog – vores frokost. Præcis (!) hvad man trænger til, når man laver konfekt.

IMG_6670 IMG_6668 IMG_6666 IMG_6664
IMG_6653 IMG_6650 IMG_6649 IMG_6648
IMG_5635

IMG_5636

 

 

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop