Vildt fede rejseoplevelser forude

Reklame for Tysk turist information

Okay, jeg har længe vidst, at dette var under opsejling. Men intet har jo været sikkert i denne skøre tid, så I kan nok regne ud at jeg er temmelig glad, når jeg kan sige – med stolthed i stemmen (eller på skrift) – at jeg er ambassadør i 2020 for Tysk turistinformation og hele deres Ein Smuttur-koncept. 

Læs mere her, hvis du er nysgerrig på Ein smuttur-rejser

Om kun 1 måneds tid rejser jeg på min første smuttur i år med min veninde Wicki, hvor vi skal opleve vidunderlig natur og fejre hendes fødselsdag…det bliver så hyggeligt. Senere på sommeren tager jeg Instamutti med på tur, hvor vi skal til Bremen igen (fordi vi ELSKER den by så meget!). Sidst vi var i Bremen var det ret koldt og vådt, så jeg glæder mig virkelig til at se byen udfolde sig med varmere himmelstrøg. Bremen er vildt smuk og hyggelig, og jeg kan lige forestille os på en fortovscafé med et koldt glas riesling (man er vel i Tyskland) og friskbagte Pretzels. 

Læs mere om Bremen, og hvorfor du skal planlægge en smuttur dertil

Med Coronavirus i blandt os, der har givet hele verden udfordringer, så må man sige, at der er tale om et ret perfekt samarbejde, nu hvor langt de fleste danskere holder ferie i enten Danmark – eller starter bilen og kører mod vores naboland mod syd, Tyskland. Landet som jeg har besøgt adskillige gange, og som desværre stadig (i nogles øjne) er totalt overset. 

Tyskland er heldigvis åbnet op for rejser fra Danmark, og så længe man tager de rette forbehold, så synes jeg simpelthen bare det er om at komme afsted. 

Tyskland er så vidunderligt et land, og der er så smukt. De kulinariske oplevelser er spændende og byder på så meget mere end kun bratwurst og øl i store krus – selvom man ikke skal kimse af en god tysk grillpølse og en biergarten. Men jeg har sådan brug for at fortælle jer, at I virkelig skal tage JA-hatten på og prøve det, hvis I ikke før har holdt ferie i Tyskland.

Man kan jo passende starte med ein smuttur, – bare en forlænget weekend i det nordtyske – jeg lover dig, at der er SÅ meget at se og så mange skønne oplevelser at høste med hjem til mindesamlingen. 

Læs også om vores tur til Resort Linstow, der er super børnevenligt

Jeg glæder mig helt vildt til at tage jer med på vores tur via IG. Det bliver en god sensommer og et spændende efterår. 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN