De har fundet en del af årsagen til mine smerter

Jeg var til en MR-scanning for nylig. 

I længere tid har jeg haft mange smerter – det skrev jeg om i dette indlæg.

Jeg var super optimistisk da jeg skulle have svar på scanningen, og tænkte, at hvis det nu ‘bare’ var en diskusprolaps (som jeg regnede med), så måtte jeg i gang med genoptræning mm. 

De fandt to diskusprolapser – én i nakken og én i ryggen. 

Smerterne er ikke blevet mindre, og jeg kan konstatere, at der ikke er noget ‘bare’ ved at have en diskusprolaps (eller to). Det er noget møg og gør sgu ondt, ligesom det er forholdsvis invaliderende på mange måder. 
I morgen starter jeg ved fysioterapeut og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg vil gøre nærmest alt for at undgå operation!

Derudover fandt de ‘noget’ ved en ren tilfældighed. Det skal undersøges nærmere, og jeg holder det for mig selv, til vi ved mere. 

Generelt har jeg ingen issues med at være ærlig og åben – heller ikke vedrørende sygdom og dén slags – men jeg gider hverken piske en stemning op eller nedtone noget, sålænge jeg ikke ved præcist, hvad det drejer sig om. Men årsagen til min kraftige hovedpine mangler lægerne stadig at fastslå, og det arbejder de på. 

Jeg er blevet indkaldt til nærmere undersøgelse hos specialister på området. 

Jeg er ikke bange. Men jeg tager altid kroppen alvorligt, så den ro jeg har brug for, tager jeg mig tid til. 

Glædelig december til jer alle. Min december bliver i kærlighedens og nærhedens tegn. 

Og hey, tak fordi I bare er nogle pissedejlige læsere/følgere. 

20 reaktioner

 1. Så fin balance du altid har i at dele hvad du har lyst til og i dit eget tempo. Ingen har krav på mere. Håber på det bedste for dig ????????

 2. Rigtig god bedring til dig ❤️ Tag dig den tid du har behov for, intet er vigtigere end dit helbred. Mange tanker til dig ???? og også glædelig december til dig og familien.

 3. Dicosprolapser kræver i de fleste tilfælde penicillin, det er forholdsvis ny viden, og ikke alle læger ved det.

 4. Det er ikke sjov med diskusprolaps. Havde selv “fornøjelsen” først på året. Jeg gik til kiropraktor og fysioterapeut, så med flittig træning fik jeg den på plads igen. Men også ro og hvile er vigtig…. Husk det <3

 5. Rigtig god bedring – har selv haft diskusprolaps, og sagde den gang, st jeg hellere ville føde 10 børn, for det var en positiv smerte, som man kunne se en ende på, med en prolaps er der smerter 24-7, og man aner ikke hvornår det slutter ????

 6. Du er SÅ sej. God bedring. Krydser for det ikke det er noget alvorligt. Glædelig jul ❤❤❤❤❤❤❤❤❤????????????????????

 7. Har set hvad sådan et par diskuspolapser kan gøre ved en voksen mand.. Og med alt det du har lavet, så er du fandme noget af en sej stodder. Rigtig god bedring og glædelig december til dig.

 8. God bedring. Pisse farligt at tage på hospitalet – som en læge sagde til mig under udredning i foråret, så finder de altid et eller andet, og når først de har fundet det, er de jo nødt til at handle på det ???? Jatak, mand – måske er det ingenting. Det krydser jeg fingre for. Jeg slap selv for yderligere tiltale, efter 500 blodprøver og en knoglemarvsbiopsi.

 9. Hej Annemette ????‍♀️
  ????????????????

  Glædelig jul til dig og din familie ????????????
  Jeg er frygtelig ked af der et par stykker diskusprolaps og ja der kan gå yderligere noget tid inden man et ovenpå igen og det skal nok komme, men det kan være lang varig og godt du har fundet en god Fys og det betyder rigtig godt ???????????? jeg vil bare sige rigtig god bedring ????????????
  Så håber jeg du får nogle rigtige gode dage i juledagene ????????????????????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN