Voldsomme smerter skal nu udredes..

Jeg har ikke rigtig ønsket at gøre opmærksom på, at jeg døjer med noget. Mest fordi jeg ikke aner hvad det er, og at det grundlæggende gør mig nervøs. 

Men i dag skal jeg til en speciallæge, og det skaber mere optimisme i mig, fordi jeg nu satser på at kunne få igangsat en større udredning – eller endnu bedre; jeg kan få klart svar på, hvad det egentlig er, jeg fejler, der gør, at jeg har haft voldsomme smerter i længere tid. 

Smerterne sidder i skulderen og ned i armen. Det stråler helt ud i fingrene og giver mig en følelse af at min arm er en elastik, der er strukket ud til det maksimale. Sådan føles det. 

Det har gjort det svært for mig at fungere normalt, da jeg næsten ikke har kunnet sove om natten eller kunne køre bil uden store smerter. 

Jeg har igennem en måneds tid nu taget virkelig mange smertestillende for at kunne være til. 

I starten tænkte jeg, at det nok bare ville gå i sig selv, og derfor har jeg heller ikke gjort noget ved det. Jeg er en af dem, der har lidt svært ved at få mig selv til lægen. Men nu er smerterne bare taget til, og den går ikke længere. 

De sidste par uger har jeg så fået endnu flere smerter i min nakke, hvilket har resulteret i stærk hovedpine og mere ondt i armen. Det er virkelig træls! Jeg vågner hver morgen med kraftig hovedpine og går i seng hver aften med et tungt hoved og smerter. I morgen skal jeg f.eks. i Go’morgen Danmark og bage kage, og jeg er simpelthen nødsaget til at sætte et vækkeur til midt om natten for at kunne tage smertestillinde, så de kan nå at virke, inden jeg skal op en times tid senere…det er meget invaliderende.

Men jeg har været til lægen, der har sendt mig videre i systemet. I første omgang skal vi få undersøgt, om der ‘er noget’ med min nakke, der gør at jeg får de her smerter ud i armen. Den undersøgelse skal jeg til i dag. 

Så jeg aner ikke, hvad jeg egentlig fejler. Men uanset så er jeg ikke længere bange for, hvad det er. Nervøs, jo – men ikke decideret bange. Jeg må tage det, som det kommer. 

(REKLAME – en gave fra min veninde) I mellemtiden har jeg brugt nogle chiliplastre , som min mand havde liggende, til at dulme smerten, fordi jeg gerne vil undgå de store mængder Ipren og Panodil, som jeg har fyldt mig selv med. De hjælper ved at tage toppen af smerten i skulderen. Og derudover forsøger jeg at holde min arm i ro og få nok søvn, drikke ringeligt vand, kramme mine børn og kysse min mand etc. I ved, alt det, man bør gøre, for at være god ved sig selv. 

God dag til jer. I dag skal være en god dag for mig. 

10 reaktioner

 1. Hej Anne Mette

  Det er træls når kroppen gør ondt.????????????????????
  Hvis nu systemet ikke kan løse mysteriet, så kan jeg anbefale min Osteopad, han er en mirakelmager, der er ikke den tinghan ikke kan fixe. Jeg er heller ikke hod til, at besøge egen læge, så jeg forstår dig rigtig godt.
  Mirakelmanden hedder
  Kåre Nielsen
  Vestervoldgade 102
  Tlf 32112000

  Jeg har anbefalet ham til mange og de er alle kommet tilbage med en positiv respons
  Håber det bedste for dig

 2. Åhhh, hvor er det synd for dig. Jeg er selv opereret 2 gange i min skulder, inden jeg blev 38, så får helt ondt når jeg læser om dine smerter. Jeg krydser fingre for dig, og sender god karma din vej.

 3. Held og lykke idag, håber det bedste for dig????????
  Ikke sjovt at have så mange smerter, sender god karma din vej

  Varme hilsner
  Linda K

 4. Håber de finder ud af noget. Jeg havde en diskusprolaps i den nederste del i nakken først på året. Der havde jeg smerter i skulderen med udstråling til armen (nerverodspåvirkning). Av!!!

 5. Ååhhh, søde Anne-Mette, føler virkelig med dig, og jeg håber du bliver udredt og lægerne kan hjælpe dig.
  Jeg har selv kæmpet med en gammel skade (brækket albue som barn) min albue i fem år, lægerne vil ikke gøre noget. Jeg har med succes gået til fysioterapeut og fået akupunktur, men har ikke økonomi til at fortsætte, så jeg må leve med smerterne.
  Alt det bedste for dig! ????????

 6. Det har jeg haft flere gange. Det eneste der har hjulpet for mig var kiropraktor og at holde armen HELT i ro i ca. en uge.
  En sommer måtte jeg tage på ferie med armen i slynge, da en hver bevægelse gjorde SÅ ondt.
  Ved mig kommer det af overbelastning af armen og skulder. Jeg bruger min højre arm meget. Til tlf, rører i gryder, skrive mm. Så jeg kan nu hurtigt mærke hvis det er på vej, og aflaster så min arm og må en tur forbi kiropraktoren.
  Jeg håber at du finder en løsning der virker for dig. ???? God bedring ????

 7. Hej Annemette ????
  Har lige læst dit skriv om smerter. Vil bare forslå, at du går videre – f.eks. henvisning til nerolog mht at få undersøgt din nervebane i skulder/nakke og overarm. Evt. en MR-scanning. (Har selv haft diskus-porlaps, og hold da op, det gjorde ondt)
  Eller få undersøgt for frossen skulder, det er også meget smertefuldt.
  Der er mange mulige årsager til smerter i skulder, nakke, arm.
  Har i sundhedsforsikring, kan du hurtigt komme til.
  Tænker, at du måske allerede er i gang, efter du har været til special læge…
  Rigtig god bedring – Kærligst Maria.

 8. Hej Annemette! Overvej, om det kan være indeklemningssyndrom i skulderen. Du kan google det. Det kan give smerter ned i armen og ud i nakken. God bedring 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN