De bedste sommerminder, – der er 10.000 kr værd

Reklame for Lidl

Kan vi blive enige om én ting: Vi er rimelig friske på sommer, ik?

Nu fik vi jo en decideret forsmag på, hvad den danske sommer egentlig kan her for et par uger siden, hvor der var så varmt og solen skinnede fra en skyfri himmel. Ja, det var jo så dejligt, at man nærmest kunne ligge topløs i haven og slikke solskin – altså helt uden at fryse. Ikke sandt?

Det vil vi gerne have mere af.

På trods af alt det her Corona-postyr, der jo sætter lidt en begrænsing på humørbarometret, væksten i DK og I véd, alt det andet Corona fører med sig… – så synes jeg alligevel, at jeg mærkede en form for ekstra entusiasme, da solen kom frem. Man bliver sgu da en anelse forårskåd, gør man ik?

Jeg kan i hvert fald bedre overskue at skulle holde afstand og være sammen ‘hver for sig’, hvis det betyder, at man kan gå en tur i det fri med sin veninde og nyden solens stråler på næsetippen, – eller hvis man kan være sammen med sin familie og spise hjemmebag fra en picinickurv på stranden, mens ungerne løber rundt med bare tæer i sandet.

I forbindelse med denne kampagne har jeg udviklet en opskrift til ære for min norske veninde (som jeg savner utroligt meget at se i disse Corona-tider), og den deler jeg naturligvis også med jer. Det er en opskrift på norske solskinsboller (jeg skrev jo, at jeg var frisk på mere sommer, ik!). Alle ingredienserne til de her solskinsboller kan købes i Lidl. Jeg kan virkelig anbefale dig at anvende det gode mel fra WH-serien, som forhandles hos Lidl.

Vind 10.000 kr til Lidl – del dine sommerminder

I véd måske (dem der er vant til at følge med), at jeg har en stor forkærlighed for Lidl. Det har jeg sådan set haft lige siden jeg for 7 år siden sad og tegnede en af deres butikker, da jeg stadig arbejde på tegnestue. Lidl er genialt! End of story. Jeg gør rigtig (rigtig!) gerne mine indkøb i Lidl – de har et kæmpe økologisk sortiment, og særligt mange dansk producerede varer, så man støtter lokalt og man handler ‘dansk’. Det, synes jeg, er så fedt!

Og hvad der er endnu mere genialt er, at Lidl vil gerne have os allesammen til at fejre vores bedste sommerminder – og ja, så smider de lige 10.000 kr i puljen, som man kan vinde til indkøb i Lidl.

Hvad skal du gøre for at medvirke i konkurrencen?

Du skal vise dit gode sommerhumør – i form af en video – så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr, som kan bruges til at gøre alle sommerens indkøb i Lidl. Lad mig opfordre dig til at dele nogle af dine bedste ‘danske’ sommerminder, da vi jo nok ender med sommer i DK i år, og det også er den danske sommer vi hylder i denne omgang.

Videoen skal du indsende via lidl.dk/sommer, hvor du også kan læse yderligere om konkurrencebetingelserne.

Vær opmærksom på, at ud af ALLE indsendte videoer udvælger Lidl nogle videoer, som de bruger i deres reklamefilm – der jo handler om den gode sommerstemning. Men man skal altså være obs på, at ens video muligvis havner i en reklamefilm (spændende!).

Det er altså ikke dem, der bliver valgt til reklamefilmen, der vinder. Vinderen findes tilfældigt blandt alle indsendte. Se mere her.

De 10.000 kr kan blive dine

Jeg véd godt, at nogle gange tænker man “Jeg vinder alligevel ikke, så jeg gider ikke deltage”. Eller faktisk er det løgn, det véd jeg ikke en dyt om – for sådan tænker jeg aldrig selv.

Jeg har selv deltaget i alverdens konkurrencer i mit liv, og jeg har blandt andet vundet en barbiedukke, store bamser, en playstation, en mortens and, weekendophold, adskillige gavekort – ja sågar en tur til New York. Det kan godt betale sig at deltage. Just saying!

Så gør det. Do it! Deltag nu. Det kunne være SÅ fedt, hvis én af mine læsere vandt.

3 reaktioner

  1. Hej Annemette
    Jeg bliver lige nødt til at høre om det billede hvor du løber i marken, er taget ved motorvejsafkørslen ved Vordingvorg??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN