“Corona-hygge-guiden”: Hvad skal vi nu lave?

Indeholder Reklame for forskellige brands
(reklamelinks markeres med*)

Så skete det, vi aldrig før har prøvet… og som vi hidtil kun har forholdt os til og dyrket gennem diverse Hollywood film, der maler et skræmmebillede af såkaldte pandemier. Nu viser det sig så, at der måske ikke er tale om et skræmmebillede. Det viser sig, at det faktisk er ret skræmmende og ikke mindst krævende at være midt i ‘orkanens øje’.

Jeg ved ikke med jer, men jeg er altså lidt utryg ved, at vi i Danmark, er det land, der har oplevet den hurtigt voksende udvikling af corona virus. Pyha. 

Personligt er jeg ikke bange. Altså hverken for at blive syg eller hvad der skulle ske, hvis jeg blev det. Jeg er heller ikke bange på vegne af mine børn… men for fanden hvor bliver jeg bange på vegne af alle dem, jeg kender (og naturligvis også dem jeg ikke kender, som er mine medmennesker) der er i risikogruppen. 

Og okay, måske synes du, at det lyder lidt ‘forkert’ at kalde det her blogindlæg en Corona-hygge-guide? Fordi der jo ærligt talt ikke er specielt meget hyggeligt ved den satans Coronavirus. Men jeg føler virkelig stærk for, at vi forsøger at få det allerbedste ud af situationen – og virkelig anstrenger os for at hygge os og have det rart sammen, fremfor at blive negative, bange og stressede over situationen. Vi kan alligevel ikke gøre andet end at opføre os forsvarligt.

Jeg vil ikke bruge krudt på at opfordre jer til at tage det alvorligt eller minde jer om, at I ikke skal hamstre. Det antager jeg faktisk, at I allerede forholder jer til. Jeg vil derimod udføre MIT arbejde – ligesom jeg håber I vil udføre jeres efter bedste evne. Mit job er at inspirere, så nu starter jeg lige med en liste over idéer til, hvad søren man kan foretage sig, nu hvor vi allesammen sidder hjemme og har tiden som vores bedste ven.  

Listen er udarbejdet i samspil med mine IG-følgere. Tak for hjælpen.

Hvad skal vi lave?

Male en væg – eller hvorfor ikke hele huset?!
Jeg kan da anbefale, at man maler en glimmervæg, eller en flot himmelblå væg i stuen (ligesom mig), fordi det bliver man altså i rigtigt godt humør af. Jeg brugte selv Primacol glimmermaling – læs indlægget her (reklameindhold)

Lave en fotobog, – eller 10
Hvem drømmer ikke altid om lige at få lavet den der fotobog, som man ellers ikke får taget sig sammen til?! Nu er da den perfekte anledning til at få det gjort. Og så bruger man jo også tiden på noget, der vækker gode mindre frem. Måske du endda skal sætte dig med børnene og få lavet fotobogen sammen med dem – så det bliver et familieprojekt? Desværre har jeg ikke en rabatkode til jer, men jeg har været SUPER glad for at bruge Cewe app’en. (reklame)

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-18

Hjemme-spa-dag
Giv dig selv lidt ekstra opmærksomhed. Lav et fodbad. Tilbyd dine unger en rygmassage – måske er du heldig også at få en retur:) Læg neglelak og lav en god hårkur. Hvad med selv at lave en ansigtsmaske?! Du kan også bestille Sanzi Beauty*  med 15% rabat de næste 3 dage med min rabatkode AM1 – jeg véd at de leverer til din hoveddør (hvis du ønsker) med 1-3 dages levering. Og så kan du også lige få bestilt den vippeserum*, du sååååå længe har drømt om at prøve...am I right?

Ryd op i skuffer og skabe! 
Start fra en ende af. Ryd op. Fold dit tøj pænt. Støv af. Få gjort rent i køkkenskufferne – jeg kan anbefale at komme dit mel i nogle tætsluttende bøtter, så forebygger du også møl. Ja jeg ved godt det lyder kedeligt, men hvornår får du ellers lige muligheden for at få det gjort?!  

Lav den fotovæg, som du længe har drømt om…
Jeg hjalp i tirsdags min veninde med at lave sin fotovæg – og vi blev enige om, at det er en alletiders måde at fordrive tiden på. Og så er det jo ret fedt, at man kan sidde derhjemme og vælge plakater på nettet, bestille rammerne tilmed – og indenfor få dage, så er stuen forvandlet til noget helt nyt. Se her, hvordan det gik, sidst jeg lavede en ny fotovæg (reklame)

Opstart en surdej.
Jeg har en god guide til at komme i gang. Og nu er der jo alligevel ikke noget gær i butikkerne…så er det jo super oplagt! Jeg vil også lave en step by step guide til surdej i de næste dage på min IG story. Hold øje med min storyline hos @sweetcakekarma

surdej-opskrift-gram-annemette-voss-8

Hvad med lidt hjemmetræning?
Der findes jo sååååå mange gode træningsvideoer på nettet med både yoga og mere hård fysisk træning. Jeg kan også anbefale spillet Beat Saber til PlayStation VR – det er super sjovt! Det bruger vi herhjemme.

Bage nogle lækre kager…
I véd, drømmekage og den slags! Det er da NU, at vi skal hygge lidt ekstra.
Prøv følgende:
Banankage med nødder
Bedstemors brunsviger
Gulerodskage med frosting
Klassisk banankageopskrift

Mærke efter
Jeg synes, jeg fik et fantastisk råd fra en følger. Vedkommende skrev, at man skulle gøre op med sig selv, hvad det er sådan rigtig vigtigt i livet. Og det er jo sådan set sød musik i mine ører. Mærk lige efter. Sæt dig ned og kig lidt ud i luften. Lad tankerne flyde. Forhold dig til dig! Det gjorde jeg selv for kun få dage siden i indlægget “Skal jeg tage et nyt job?”

Lave puslespil
Vi skal i hvert fald med 100% sikkerhed ud og købe et puslespil. Jeg elsker at lægge puslespil med har ikke gjort det i måske 20 år. Så NU er tiden kommet. 

Lære at strikke eller hækle…
Hvis man allerede kan, jamen så er det jo bare at komme i gang. Men til alle os, der ikke kan strikke – er det da oplagt lige at sætte os ned og få det lært, ik?! Man kan købe både garn og pinde på nettet. Jeg er virkelig vild med de ting, de forhandler hos kreadeluxe og hos g-uld.dk, så jeg tror lige jeg skal kigge forbi deres webshop.

Gå i Panduro og købe hobbysager
Jeg var faktisk på vej i Panduro, men så blev jeg uvenner med ungerne på bagsædet og vendte bilen rundt. Ja, jeg er en konsekvent type. Men i morgen prøver vi igen. Jeg vil så gerne have fat i nogle æg, så vi kan male påskeæg…det er jo snart tid til det. I mellemtiden henter vi kopper hos “Brændt” i Gentofte, som vi kan male herhjemme i dag. Men jeg håber vi kan købe nogle krea-sager hos Panduro, så vi kan male, klippe og klistre sammen her i weekenden.

2 reaktioner

  1. Annemette, har du ideer til hvad jeg kan bruge mine hasselnødder til? Jeg købte aaaalt for mange til jul 🙈😄

  2. Udover dine gode tips til folks mulige aktiviteter, så tænker jeg også, at det at læse en god bog eller få catchet op på den Netflix- eller Viaplay-serie, du måske ikke har nået før nu også kan bruges, evt. i kombi mens vægmalingen tørrer. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN