Bikiniklar, lagkage og Mors Dag

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.03.42

 

“Bikini og lagkage” går vel nærmest hånd i hånd…eller hvad man nu bilder sig selv ind 😉

Jeg fejrede Mors dag med mine tre skønne sønner og min kæreste i dag – og derudover fejrede vi også lige fødselsdag for lille Luca, der bliver 1 år på tirsdag. Men det gav simpelthen bare bedst mening, for vi har været i Jylland, hvor det meste af min familie bor, og så kunne både oldeforældre og bedsteforældre ligeså godt være med til 1-års fejringen, når vi nu alligevel var i nærheden.

Ungerne var så spændte på hvad jeg ville synes om den gave de havde købt til mig. De var så søde. Helt opmærksomme på min reaktion. Og jeg elskede gaven. De havde købt den fineste bikini til mig – med lidt hjælp fra Micky. Så nu er jeg helt klar til vores ferie i Ungarn om kun 2 måneder. Så mangler vi bare lige at min popo også finder vej nordpå, (sådan cirka 8 cm opad) – hvor den oprindeligt kom fra, inden jeg fik tre børn 😉 haha.

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.01.43

Der blev spist masser af lagkage, teboller og hjemmebagte hindbærsnitter. Det var så hyggeligt. Luca fik pustet lys ud med hjælp fra storebror Ferdinand, og vi spiste til der ikke var mere. Mums.

Det var en fantastisk anledning til lige at teste min egen opskrift på sukkerbrødsbunde, lemoncurd og yoghurtcreme. Lagkagen er naturligvis inspireret af en af lagkagerne, der skal med i min bog “Lagkagebogen”, der udkommer til oktober. Men jeg tør roligt sige, at I kan forvente at se noget nær en kopi af denne kage i bogen – for den var virkelig god. Virkelig!

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.02.42

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.04.04

Anyhow – jeg vil vende tilbage til dynerne. Er træt efter en lang køretur fra Jylland med tre unger på bagsædet. Og oveni det hele så har jeg vanvittig tandpine (dammit!) – jeg skal til tandlæge på onsdag hvor jeg skal have lavet det helt store indgreb. F*ck! Jeg frygter det allerede. Nå men, til da kører jeg den ind med masser af smertestillende.

Nat nat.

IMG_7245 IMG_7246 IMG_7251

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.01.32

IMG_7249

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN