Bikiniklar, lagkage og Mors Dag

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.03.42

 

“Bikini og lagkage” går vel nærmest hånd i hånd…eller hvad man nu bilder sig selv ind 😉

Jeg fejrede Mors dag med mine tre skønne sønner og min kæreste i dag – og derudover fejrede vi også lige fødselsdag for lille Luca, der bliver 1 år på tirsdag. Men det gav simpelthen bare bedst mening, for vi har været i Jylland, hvor det meste af min familie bor, og så kunne både oldeforældre og bedsteforældre ligeså godt være med til 1-års fejringen, når vi nu alligevel var i nærheden.

Ungerne var så spændte på hvad jeg ville synes om den gave de havde købt til mig. De var så søde. Helt opmærksomme på min reaktion. Og jeg elskede gaven. De havde købt den fineste bikini til mig – med lidt hjælp fra Micky. Så nu er jeg helt klar til vores ferie i Ungarn om kun 2 måneder. Så mangler vi bare lige at min popo også finder vej nordpå, (sådan cirka 8 cm opad) – hvor den oprindeligt kom fra, inden jeg fik tre børn 😉 haha.

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.01.43

Der blev spist masser af lagkage, teboller og hjemmebagte hindbærsnitter. Det var så hyggeligt. Luca fik pustet lys ud med hjælp fra storebror Ferdinand, og vi spiste til der ikke var mere. Mums.

Det var en fantastisk anledning til lige at teste min egen opskrift på sukkerbrødsbunde, lemoncurd og yoghurtcreme. Lagkagen er naturligvis inspireret af en af lagkagerne, der skal med i min bog “Lagkagebogen”, der udkommer til oktober. Men jeg tør roligt sige, at I kan forvente at se noget nær en kopi af denne kage i bogen – for den var virkelig god. Virkelig!

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.02.42

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.04.04

Anyhow – jeg vil vende tilbage til dynerne. Er træt efter en lang køretur fra Jylland med tre unger på bagsædet. Og oveni det hele så har jeg vanvittig tandpine (dammit!) – jeg skal til tandlæge på onsdag hvor jeg skal have lavet det helt store indgreb. F*ck! Jeg frygter det allerede. Nå men, til da kører jeg den ind med masser af smertestillende.

Nat nat.

IMG_7245 IMG_7246 IMG_7251

Skærmbillede 2017-05-14 kl. 22.01.32

IMG_7249

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop