Rabatkode på sommernegle (sidste chance)

annonce

Jeg har fået en rabatkode til alle mine heldige læsere. (Hørte jeg nogen sige WUP WUP?) Den giver dig adgang til en valgfri neglebehandling med 25% rabat og en efterfølgende opfyldning med 50% rabat hos min søde negledame, Desirée, der ejer Dekisa Nails. Du kan lige nå det inden sommeren er slut – tilbuddet gælder ved booking senest d. 31. august 2016. Det vil sige, at selve neglebehandlingen godt kan være i september…

Book din behandling her (husk at booke tid ved Desirée – ikke Marlene)

Eller ring til Desireé på tlf: 27 57 42 03 (hvis du har brug for lidt rådgivning, inden du booker)

Når du booker skal du oplyse Rabatkoden: ANNEMETTE2016

Nu er jeg jo ikke konditor med et køkken, hvorfra jeg leverer kager – og derfor er jeg heldigvis ikke underlagt regler mht. hvilke negle, jeg ønsker at have. Egentlig kunne jo sagtens have lange, lyserøde negle med masser af glimmer og blomster – hvis jeg ville. Men det er ikke lige mig, når jeg skal være ærlig. Jeg er mere til det simple look.

Læs mere om min holdning til kagedej og kunstige negle her.

Det er ikke så ofte jeg får lavet negle, men ind i mellem sker det, og jeg er vild med det. Det giver mig virkelig en følelse af at være fin og velplejet “helt ud til fingerspidserne”.

Hop ind på Desirées Instagram profil og se de mange muligheder. Jeg har udvalgt nogle af mine favoritter herunder 😉

Skærmbillede 2016-08-10 kl. 19.33.10

Skærmbillede 2016-08-10 kl. 19.33.30

Skærmbillede 2016-08-10 kl. 19.34.17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN