Mødregruppens dom!

IMG_0169

Så skete det simpelthen – ilddåben;) Mødregruppen har været på besøg, og det betyder at både mit hjem, min baby, mine bagekundskaber og min gæstfrihed kom på prøve. Men det hele gik godt. Det er de sødeste  kvinder, der er med i min mødregruppe, så jeg følte absolut intet pres. Jeg er dog mere bange for, at de muligvis tror, at jeg nu forventer friskbagt müeslibrød og lagkage næste gang én af dem skal lægge hus til.

Men sandheden er – selvom nogen nok ikke vil tro på mig – at jeg overhovedet ikke bekymrer mig det fjerneste om, hvad der bliver serveret af bagværk når jeg besøger andre. Jeg sætter faktisk stor pris på sådan nogle shake-n-bake boller eller en gang købe-pandekager. Jeg er helt ligeglad med, om mine veninder selv har bagt eller været en tur ved bageren, når jeg bliver inviteret på brunch søndag formiddag. Det eneste, der betyder noget, er at vi hygger os (dah!). Men hey, det er sgu ikke alle, der tror det om mig. I fatter ikke hvor ofte at jeg hører den her:

“Ej altså, Annemette, jeg tør overhovedet ikke invitere dig på hjemmebag. Du er bare en hård dommer!”

Men øv! Og sgu! Og for helvede. (Ja bær over med mig, jeg bander, – jeg er ikke godt opdraget på dét punkt.) Hvad ved de egentlig om det? Om mine dommeregenskaber? Jeg er ikke hård. Overhovedet! Jeg vil da også inviteres på hjemmebag. HVORFOR er der ingen der tør bage noget til mig? Fordi folk tror, at jeg har en eller anden sygt høj standard for, hvor fint det skal være. Men næh nej, jeg ville som sagt sætte STOR pris på en gang Amos den bedste chokoladekageblanding. Den smager ganske ok!

Så husk det fremover. Hvis én du kender er vildt god til at grille f.eks. – så betyder det jo ikke, at vedkommende ikke sætter pris på også at blive budt på grillmad! Get it?

Men tilbage til mødregruppen. De satte umiddelbart stor pris på min hjemmebagte gulerodskage med et (TYKT) lag frosting. De virkede også glade for müeslibrødet. Og jeg tror at jeg flere gange fik understreget, at hey, ingen præstationspres. Jeg måtte understrege at det faktisk bare er ret normalt i min verden, at man lige har en friskbagt kage klar og et hjemmebagt brød på vej ud af ovnen.

Her finder du opskriften på min gulerodskage.

Jeg ser frem til mødregruppe igen om en måneds tid.

 

En reaktion

 1. Kære Annemette.
  Hvis Du kommer til “det mørke Jylland” bager jeg gerne en kage til Dig.
  Ikke a la Den store bagedyst.
  Men en Chokladekage eller muffins ?
  Elsker at, bage.
  Tak for alle de gode indlæg & god Weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop