Winefamly tilbyder mine læsere en helt særlig deal

Bloomingville bad day vinglas

REKLAME for Winefamly

Winefamly tilbyder dig favorabelt medlemsskab og rabat ved oprettelse. Læs mere længere nede…

Jeg nægter at kalde det for en last.

For ved I hvad, det er det slet ikke! At nyde vin er simpelthen ikke en last – det er ren og skær livskvalitet, hvis I spørger mig. Så når folk omtaler deres helt normale indtag af alkohol som en last, så bliver jeg nærmest ked af det. Det svarer lidt til at folk siger, at de synder, når de spiser kage. Det er da ikke en synd – det er nydelse. Så fik I lige den at tænke over 😉

Jeg er vokset op i en familie, hvor vi altid har drukket vin til maden – også i hverdagen, og lige siden jeg var ca 14-15 år har mine forældre lært mig at nyde og værdsætte vin – og ikke bare drikke det. For det, er jeg super taknemmelig. At kunne nyde et godt glas vin efter en lang arbejdsdag, når ungerne endelig er puttet og roen har indfundet sig i stuen – ja det er ganske enkelt guld værd i min verden. Jeg ved ikke med jer? Kender I det?

Og nu er jeg så heldig at min kæreste og jeg deler samme passion for vin – så det er en helt naturlig del af vores hverdag, at man godt må nyde et enkelt glas til maden – eller måske dele en god flaske i weekenden. Så derfor meldte min kæreste os også ind i Winefamly for ca. et år siden – kort tid efter at de startede op.

Annemette Winefamly

Mit samarbejde med Winefamly kommer dig tilgode!

Så da Winefamly kontaktede Blogly for at opstarte en kampagne – så var det jo ingen sag at sige “Ja tak”. Det er faktisk en sjov historie, – for som sagt, – vi var allerede medlemmer. Men da deres marketingafdeling kontaktede mig, så viste det sig, at jeg allerede kender hende, som står for hele bloggerkampagnen. Vi har nemlig arbejdet sammen før for et par år siden – dog i en helt anden sammenhæng. Jeg elsker simpelthen den slags samarbejder, hvor der bare er good vibes hele vejen.

Den aftale jeg har lavet med Winefamly betyder, at du opnår 100 kr i gavekort som du kan handle for. Og derudover får du adgang til alle Winefamlys fantastiske håndplukkede vine til kostpris. (Det betyder, at du fremover kan handle vin udenom fordyrrende mellemled. Direkte fra vinbonden til dig. Vinen leveres til din hoveddør – og tro mig – der er MANGE penge at spare.)

  • Opret dig via dette link hos Winefamly
  • Opnå 100 kr i gavekort ved at bruge koden Annemette
  • Derudover opnår du 14 dages gratis medlemsskab (Shop amok…just saying!)
  • BEMÆRK: Koden og tilbuddet gælder altså kun til og med d 14/12 2017. ♥ Og hey, koden skal bruges ved betaling i indkøbskurven og ikke ved indmeldelse.

Du kan kun benytte koden én gang pr. person, pr. adresse og pr. mailadresse. (Desværre! I know 😉 )

Om abonnementet: Du betaler 75,- pr. måned og kan til dermed købe vin, spiritus, kaffe og økologiske specialiteter til kostpris – det betyder, at du sparer 30-70% i forhold til selv de bedste tilbud, så uanset dit forbrug, er der store besparelser. Og du får leveret direkte hjem til din dør – gratis fra dag til dag.

Derudover opnår du som medlem invitationer til særlige medlemsarrangementer og får adgang til vininspiration og opskrifter med tilpassede vinforslag.

What’s not to like?

Og så er de tilmed sjove… – altså Winefamly-familien…

Winefamly annemette Voss Winefamly pingus Bloomingville vinglasSpiegellau glas winefamly Winefamly Winefamly pingus vin

 

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN