Vielsesring, smykker, buket og negle

REKLAME
(Dette blogpost indeholder omtale for både Guldsmed Birgitte Munch, Florist Lars Jon og Signe Heindorf, – de pågældende firmaer har ikke betalt for dette indhold. Men jeg har et personligt ønske om at booste deres forretning, for de har været så søde mod mig, så dét er da det mindste, jeg kan gøre)

D. 21/6 2018 blev gift gift med Micky på hotel Munkebjerg ved Vejle Fjord. Jeg gik fra at være Annemette Voss til nu endelig at kunne kalde mig Annemette Voss Fridthjof. Helst bare Annemette Fridthjof mellem venner. Lykken er stor for tiden. Vi er nygifte og det kan godt mærkes. Rygsækken er lige blevet fyldt op med en masse skønne minder fra en weekend, der var helt som vi drømte om. Det kan anbefales…altså at blive gift med dén man elsker.

Man siger jo, at bruden skal have noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt på. Jeg havde lidt af det hele. Mit undertøj var nyt. Mine armbånd var lånte. Mit strømpebånd havde små blå sten, min brudebuket indeholdt blålige blomster og min kjole var faktisk 3 år gammel og lånt. På dén måde var jeg da ret godt kørende, synes I ik?

Der er så mange, der har spurgt til historien om mit valg af kjole. Og ja, det viste sig jo at være lidt en svær proces for mig, åbenbart, at få styr på min brudekjole… men… Skal vi ikke bare sige, at jeg havde alletiders gode grund til at låne en kjole af min svigerinde i sidste sekund?! Dén kjole føltes pludselig fuldstændigt rigtig, og som min svoger, Ronnie, så sødt skrev til mig på Instagram for få uger siden: “Den kjole havde altid dit navn på den”. Og dét har han nemlig ret i – så sådan blev det.

Man må jo gå med sin mavefornemmelse. Noget jeg øver mig på dagligt.

Vielsesringen

I tæt samarbejde med Birgitte Munch, der er guldsmed, og som i øvrigt har lavet stort set alle mine andre smykker, har jeg designet min vielsesring. Jeg har virkelig kastet min kærlighed på hendes designs, siden jeg først fik én af hendes ringe på min finger ved at event for 4 år siden. Siden da – ja, så har det været “point of no return”.

Der er også ofte folk, der spørger til mine øreringe – de er, som regel, fra samme guldsmed. Så fik I lige den serviceinfo.

Micky ønsker ikke at bære ring, og jeg har slet ingen problemer med det. Jeg tror simpelthen ikke på, at der er noget særligt symbol i en ring, der skal kunne gøre ham hverken mere forelsket, mere tro eller mere ægtemand ved at han bærer en ring. Det skulle udelukkende være for hans egen skyld, hvis han skulle gå med ring, – og det ønskede han altså ikke.

Til gengæld gav det mig frit spil ifht. ring. Jeg kunne gøre præcis som jeg ønskede, for den skulle jo ikke passe til noget særligt. Eller jo, det skulle den så alligevel – for jeg ville gerne have, at den skulle sidde på samme finger som min forlovelsesring, som Micky havde købt til mig for et år siden. Den er heldigvis også fra Birgitte Munch, hvilket gjorde opgaven lettere. Det vil sige, at den gerne måtte passe lidt sammen med designet på forlovelsesringen, og den måtte også gerne kunne sidde der på fingeren, uden at det blev for meget med to ringe på samme finger.

Vielsesringen sammen med forlovelsesringen. Jeg synes, at de to ringe er flotte sammen.

Det endte med en ring, med 5 diamanter på stribe i hvidguldsindfatning. Selve ringen er i almindelig guld. Den midterste diamant er en smule større end de andre, og er faktisk en sten, som jeg selv har været med til at købe fra min far til min mor for 18 år siden, da jeg boede i Australien og de var på besøg. Så dén sten har særlig betydning for mig. De fire andre, mindre diamanter er grålige og symboliserer mine fire drenge/mænd. To på hver side.

Inde i ringen er der indgraveret “FRIDTHJOF”, som er vores fælles navn. Jeg ønskede ikke et lille hjerte, eller noget “sødt” – jeg ville bare gerne have en helt enkel ingravering, der bare siger det hele.

Her ovenfor kan I tydeligt se min forlovelsesring og de fine armbånd, som jeg havde lånt af Birgitte til brylluppet. Hvis vi ikke havde fyret alle pengene af på brylluppet, så havde jeg på stedet købt begge armbånd. Hahaha…Jeg synes de er så flotte. Det lille læderarmbånd i lyserød var et symbol på min brudepige, der endte med at være tvunget til at melde fra i sidste øjeblik. Armbåndet er hendes, og det gjorde mig glad at jeg bar det på bryllupsdagen. Så var hun på en måde med mig hele dagen.

Brudebuketten

Min buket har min mand sammen med florist Lars Jon sammensat. Jeg gætter på at Lars har været den kreative i den proces, men føler mig nu også sikker på, at Micky har haft en finger med i spillet. Han véd i hvert fald, at når det er mig, der skal have blomster, så skal der masser af farver til. Og dét må man sige at jeg fik.

Jeg havde ved lejlighed smidt et lille “clue” om, at jeg gerne ville have en stor og lang brudebuket ala Prinsesse Dianas. Så jeg var, som I nok kan regne ud, meget glad, da jeg åbnede æsken, hvori buketten lå, om morgenen på hotelværelset, da Lars Jon kom og afleverede den. Jeg blev simpelthen så glad. Sikken magi der var i luften lige i dét øjeblik. Wow.

Min brudepige, Anne-Irene, fik også en lille buket. Og drengene havde matchende brystbuketter med vilde brombær i, som Lars Jon havde været ovre i Munkebjergskoven og plukke dagen forinden. Hvor sejt er dét lige? Tal om en dedikeret florist!

Lars Jon er en magiker når det kommer til blomster. Det bliver jeg nødt til bare at understrege. Han har både lavet blomster til Kagemagi-bogens udgivelse for et par år siden, og han lagde ligeledes lokaler til, da jeg sidste år afholdt Konfektbogens udgivelse. Med Lars kan man nemlig altid vide sig sikker på, at han kreationer er uovertrufne, så det fik mig til at føle mig meget tryg. Han dekorerede også bordene til brylluppet. Men de billeder viser jeg senere.

De er cirka en million (næsten!), der har spurgt mig hvor Anne-Irenes kjole er fra. Det endte med at hun lånte den fra en veninde, og den er købt på nelly.com. Linket til kjolen får du her: Charissa Dress

Neglene

Jeg havde fået lagt Shellak på neglene og Anne-Irene fik Spray-tan hos Signe Heindorf dagen forinden brylluppet. Vi nåede det lige om morgenen inden vi pakkede bilen og kørte mod Jylland. Farven hedder vist nok dusty rose. Jeg synes det var så pænt og naturligvis skulle de være lyserøde. Jeg er dog ikke sådan rigtig til lange kunstige negle eller en hel masse glimmer (i hvert fald ikke til mit bryllup, hvor jeg gerne vil være mig selv)- så det blev kortklippede negle med lidt lak. Som jeg bedst kan lide det.

I stedet for ris blev der pustet med sæbebobler på terrassen efter vielsen. Det er både bedre for fuglene, og så var det også lidt en back-up i tilfælde af at det skulle regne. For i så fald havde vi jo skulle blive viet indenfor, og der dur det jo ikke med ris. Jeg synes nu, når alt lykkedes så godt som det gjorde med vejret og vinden, at sæbeboblerne var ret så magiske.

Alle fotos er taget af Elona Sjøgren

33 reaktioner

 1. Sikke smuk du var, alt lige fra blomster-kjole og smykker er lige spot on.
  Men jeg bliver helt nysgerrig på hvad der blev af den kjole du fik lavet af ham din designer ven- som jeg bare ikke kan huske navnet på?

 2. Det var dog den mest skrækkelige marengsbrudekjole, det værste af dårlig smag !
  Og når du absolut will blogge, så gør dog noget ved det skrækkelige hår, su ligner noget der skal på en losseplads, frygtelig udtørret gråt hår føj.
  Og så vil dein man ikke bære vielsesring. Der kommer du til at ændre mening over tid. Det varsler virkelig dystre udsigter.
  Og gør nu noget ved det hår.
  Brudepigens kjole var langt mere chick.
  Jeg græmmes på dine vegne.
  Skal du endelig blogge så gør det dog med stil ligesom Mascha vang.
  Du er ikke andet end en kedelig hausfrau, der vil ligne en stjerne. Det bliver du aldrig.
  Du er kun medieluder.

  1. I chok over dig! Tænk at du kan finde på og skrive sådan. Hvis du ikke har noget ordentligt og sige så lad dig vær. Hvor er du dog er modbydeligt menneske.

  2. OMG – hvad bilder du dig ind…. hold dog dit flabede sprog og din latterlige menig for dig selv

  3. Lorelei – lær at skrive et ORDENTLIGT dansk inden du sviner folk til! Du er da virkelig et lille menneske, når du synes, at det er helt på sin plads at svine andre mennesker sådan til! 🤦🏼‍♀️

  4. Tænk sig du har behov for at ytre dig så negativt!
   Annemette, jeg er vild med din kjole, ringene og det hele – jeg ville nok gøre mit bryllup meget ala dit 🙂

  5. Hvor er du dog et sørgeligt menneske! Hvorfor læser du med når du sidder og opfyldes af galde? Hvilken ret har du i øvrigt til offentligt at tilsvine andre? Gå dog et andet sted hen! Stil, siger du? Hmm… Du har da i hvertfald ikke skyggen. Nogen vil måske mene at din stil ikke er rigtig stil, så dine holdninger til hvad der er god og dårlig stil, interesserer ingen. Hop du op af kælderen og find noget andet læsestof, for det her gør dig da helt utroligt grim at høre på.

  6. Du er da et virkelig grimt menneske. Hvordan kan du tænke at du kan tillade dig at skrive sådan til folk. Hvis du ikke kan li hvad du ser kan du jo lade være med at se hendes blog.

  7. Hvorfor i alverden følger du Annemette, når du væmmes sådan ved hende? Det var dog en frygtelig fæl kommentar!

  8. Sidder lidt og fniser over den her kommentar, for den er jo bare så usmagelig som noget kan være. Håber at du Annemette, tager kommentaren med et smil i stedet for at lade sig påvirke af den. Synes ikke engang at personen bag kommentaren fortjener en reaktion for din side. Jeg synes personligt at både din brudekjole, hår og personlighed er fantastisk. Tak fordi du deler så meget af dig selv. Vi er mange der elsker at følge med! ❤️❤️

  9. Har du aldrig lært at holde munden lukket når man ikke har noget fornuftigt at sige eller noget konstruktivt at komme med.
   Hvor er du uforskammet det da helt uhyggeligt at man kan tænke det er iorden at skrive sådan til et andet menneske 😱

  10. Hvad er det dog for en forfærdelig kommentar! Annemette ser perfekt ud, på hendes aller bedste dag ❤️

  11. Lad dog vær med at skrive sådan en led kommentar! Du har ingen ret til at blande dig i andres udseende, og valg i kjole. Og at hun ikke presser en ring ned over hovedet på hendes mand, viser kun hvor sundt og godt et ægteskab det bliver. Jeg forstår ikke hvordan man kan få sig selv til at skrive sådan noget ubehaligt noget. Føj

  12. Er ikke særlig tit jeg kommentere, men hold nu op en usmagelig kommentar. Om jeg forstår hvorfor man har behov for at skrive så grimt til et andet menneske. Smag er en ting men tiltale Annemette på den måde er så grimt. Jeg håber du fik det bedre med dig selv.
   Jeg elsker du er din egen Annemette forsæt endelig den gode stil, vi er mange der nyder at følge med. Smuk var du 💞💞

   1. Hvis man ikke har noget pænt at sige, så hold din mund. Hvad er det dog for en ligegyldig, men doh utrolig nedgørende kommentar at komme med? Hvad i alverden for du af det? Og hvis du synes Annemette er så kedelig, så er der vel igen der tvinger dig til at læse hendes blog? Og hvorfor overhovedet bruge tid på at kommenter? Du burde skamme dig!

  13. Kære Lorelei
   Lykken er en mærkelig størrelse… jeg fornemmer, at den ikke rigtig har smilet til dig?
   Hvis vi alle spreder venlighed, høflighed og en smule kærlighed, er jeg sikker på, at verden vil være et meget smukkere sted, for alle, store som små.
   Lys og venlighed til dig.

  14. Jeg kommenterer ellers aldrig, men lige i dette tilfælde kan jeg simpelthen ikke holde mig fra det. Det er en modbydelig og sørgelig tendens folk, især folk som dig, har fået ift. at skrive ondskabsfulde og lede kommentarer uden nogen grund overhovedet. Det er måske nok nemt at trykke send, men skulle du nu sige det til personen i virkeligheden, så er jeg sikker på tonen var en helt anden. Tænk dig dog om og opfør dig som et ordentligt og anstændigt menneske, og hvis ikke det er muligt, så hold dog de modbydelige kommentarer for dig selv.

   Annemette du så gudesmuk ud, og det ser ud til at jeres bryllup var helt magisk! Jeg håber, at du kun kan grine af kommentarer som denne, og blokerer afsenderen med det samme, ingen fortjener at modtage sådan nogle beskeder.

  15. Jeg læste dit navn som lortelei og det havde jo passet meget godt. Det er ihvertfald det eneste der kommer ud af din mund!😬👎🏻

  16. Usmageligt er det eneste, jeg har at sige her. Hvordan man kan skrive en så respektløs kommentar, er mig en gåde. Det er pinligt. Måske du bør huske, at det er 100% frivilligt at følge folk i medierne, og hvis ikke man synes om det, man ser, er man velkommen til at lade være med at følge. Blot fordi man kan kommentere, behøver man ikke gøre det. At gøre noget med eneste formål om at gøre livet surt for andre, er simpelthen ikke i orden.

  17. Sikke en kommentar. Den var da utrolig grim! Hvordan kan du finde på at skrive sådan? Længe leve de sociale medier!

  18. At du har et behov for at nedgøre andre så fælt, vidner om, hvor lille et menneske du er. Du må ha’ det utrolig dårligt med dig selv!!
   Et godt råd: stop med at følge Annemette, og brug istedet din tid på at finde en kompetent psykolog, det har du tydeligvis hårdt brug for!

  19. Prøv nu lige at hør her, du er da det mest sørgelige menneske jeg noglesinde har hørt om! Du skal slet ikke udtale dig på den måde til nogle som helst. Hvad giver dig ret til det? Tænk du spilder dit liv på denne negative og totalt pinlige måde, hold da kæft jeg er helt tom for ord! Annemette fik sin drømmedag og så ud præcis som hun ville, det er da dejligt for hende. Du ville ikke have gjordt det på samme måde, helt fair. Men prøve at hør du er ikke et lille barn, nu må du opfører dig ordentligt. Magen til pinlig og tåkrummende opførsel skal vi da lede længe efter. Sørgelig måde du handler i dit liv

 3. Du er den smukkeste brud jeg nogensinde har set jeg elsker din kjole,hår,bukket og alt andet hved dig synes virkelig den måde du holdt dit bryllup på var fint håber dig alt bedst frem over kærlig hilsen Ida

 4. Jamen altså! Annemette: tag dig ikke af Loreleis kommentar. Bare glem den. Du var smuk på din bryllypsdag – og hvor heldig er man at kunne låne en så fantastisk kjole? ❤️❤️

 5. Lorelei, har man ikke noget godt at sige, så holder man sin mund og hopper videre til en anden blog. At der er ytringsfrihed betyder ikke, at man skal svine andre til -hvor var lige din pli og respekt!

 6. Wauuuuv! Jeg elsker virkelig billedet med sæbeboblerne ❤️ I ser smukke ud og ikke mindst lykkelige 💐 jeg aner ikke hvad der gik galt op mod brylluppet, husker bare du var voldsom ked af det en dag. Gætter det har noget med kjolen at gøre måske. Så hvor er det skønt at alt flaskede sig…. kommentarer som Lorelei 🤮🤢 jøsses! En er vist jaloux….

 7. Puh Lorelei, jeg tror du har det meget dårligt med dig selv, det tænker jeg du skal gøre noget ved.. du ved godt når man peger på andre, peger der altid to fingre ind på dig selv. Kærlighed og mod til at rumme og rose andre. Ellers gør du livet svært for dig selv ❤️

 8. Kære Annemette. Du var så smuk på din bryllupsdag. Magen til dårlig opførsel, Lorelei. Der er jo ingen der tvinger dig til at følge denne blog. At du kan være dig selv bekendt!!!

 9. Nu skal vi lige huske på at ‘Lorelei’ er en Troll og gør det der på RIGTIG mange blogs!

 10. Tillykke med jeres bryllup, det lader til at have været en fantastisk weekend.
  Jeg blev selv gift i fredags, dog ved en lidt mindre ceremoni end jeres.
  Min brudebuket lavede min mand selv af blomster plukket fra marken aftenen forinden (han er ret kreativ). Synes det var mega sejt og meget personligt. Min ring lavede min svoger, som er guldsmed. Den er lavet af arveguld og diamanter fra min mormor, min mormor ville blive så glad, hvis hun vidste hendes smykker fik nyt liv – synes det er så fantasktisk og personligt at jeg nu bærer lidt fra hende også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN