Vi kom en uge for tidligt…. Hovsa!

Jeg ser helt klart mig selv som et rimelig tjekket menneske. Sådan én, der har ret godt styr på min kalender og kører hverdagen i hård hånd med overskud og ikke mindst overblik. Jeg kan (som regel) godt huske hvilken dato der er, og min kalender er planlagt time for time.

Så når jeg i mandags står nede i vuggestuen, – fordi Luca skal starte der, – med ham på armen og vind i håret, da jeg i bund og grund har lidt for travlt til at køre ungen ind i denne uge – så er det en smule komisk, da pædagogen siger – meget sødt – “Jamen, det er om først om en uge, at Luca skal starte… d. 1. maj.!” 

Øhhhmmm…. Hvad siger man så lige? Undskyld? Hovsa? Eller hvad?!

Heldigvis var pædagogen så sød at lade Luca blive en times tid, så han lige kunne lære de nye omgivelser at kende. Og i næste uge, fra på mandag, er der sjovt nok også meget mere tid i min kalender til at køre ham ind… Mon ikke at jeg på et eller andet tidspunkt faktisk har tænkt tanken, at der i næste uge skulle være lidt mere luft i kalenderen?!

Han ser ud til at blive glad for sin vuggestue.

IMG_5867

 

IMG_5869

 

IMG_5871

IMG_5872

IMG_5873

IMG_5874

 

IMG_5876

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN