Vi kom en uge for tidligt…. Hovsa!

Jeg ser helt klart mig selv som et rimelig tjekket menneske. Sådan én, der har ret godt styr på min kalender og kører hverdagen i hård hånd med overskud og ikke mindst overblik. Jeg kan (som regel) godt huske hvilken dato der er, og min kalender er planlagt time for time.

Så når jeg i mandags står nede i vuggestuen, – fordi Luca skal starte der, – med ham på armen og vind i håret, da jeg i bund og grund har lidt for travlt til at køre ungen ind i denne uge – så er det en smule komisk, da pædagogen siger – meget sødt – “Jamen, det er om først om en uge, at Luca skal starte… d. 1. maj.!” 

Øhhhmmm…. Hvad siger man så lige? Undskyld? Hovsa? Eller hvad?!

Heldigvis var pædagogen så sød at lade Luca blive en times tid, så han lige kunne lære de nye omgivelser at kende. Og i næste uge, fra på mandag, er der sjovt nok også meget mere tid i min kalender til at køre ham ind… Mon ikke at jeg på et eller andet tidspunkt faktisk har tænkt tanken, at der i næste uge skulle være lidt mere luft i kalenderen?!

Han ser ud til at blive glad for sin vuggestue.

IMG_5867

 

IMG_5869

 

IMG_5871

IMG_5872

IMG_5873

IMG_5874

 

IMG_5876

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop