Vi kigger på hund!

FullSizeRender-720x1031.jpg

Vores elskede hund Pablo er jo desværre blevet aflivet, som nogen af jer måske har læst. Og det er vi altså mægtig kede af.

Men heldigvis er det jo rimelig nemt at finde en ny sød hund, – dog ikke som vores Pablo (man kan bare ikke erstatte en hund) – men som helt sikkert vil bibringe glæde og masser af nuttet-faktor til familien 😉

Så vi har kastet vores kærlighed på racen tibetansk spaniel. (er det ikke verdens sødeste race?) I var virkelig mange, der anbefalede den race, da jeg bad om hjælp på Instagram, så nu er vi “gået til makronerne” på nettet – for nu skal der findes en ny hund. Jeg tænker at vi (Mig, kæresten og mine drenge) køber hunden som en gave til mine forældre. Så kan drengene nemlig føle og vide, at det er deres hund, men at den bor et sted, hvor der rent faktisk er tid til den i hverdagen. Ærlig talt, har vi nemlig ikke tid over overskud til en hund. Men mine forældre i Vejle vil såååå gerne fungere hundepensionat for vores lille basse.

Faktisk er vi allerede skrevet op til en lille hvalp, som skulle melde sin ankomst i slutningen af Juli, hvis alt går om planlagt. Nu får vi se. Det er i hvert fald spændende.

 

Herunder ser I Pablo, mens han stadig var frisk og i live. I kan måske se, at jeg har lidt en forkærlighed for små buskede, lysebrune hunde med store dådyrøjne?

FullSizeRender

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop