Vi kigger på hund!

Vores elskede hund Pablo er jo desværre blevet aflivet, som nogen af jer måske har læst. Og det er vi altså mægtig kede af.

Men heldigvis er det jo rimelig nemt at finde en ny sød hund, – dog ikke som vores Pablo (man kan bare ikke erstatte en hund) – men som helt sikkert vil bibringe glæde og masser af nuttet-faktor til familien 😉

Så vi har kastet vores kærlighed på racen tibetansk spaniel. (er det ikke verdens sødeste race?) I var virkelig mange, der anbefalede den race, da jeg bad om hjælp på Instagram, så nu er vi “gået til makronerne” på nettet – for nu skal der findes en ny hund. Jeg tænker at vi (Mig, kæresten og mine drenge) køber hunden som en gave til mine forældre. Så kan drengene nemlig føle og vide, at det er deres hund, men at den bor et sted, hvor der rent faktisk er tid til den i hverdagen. Ærlig talt, har vi nemlig ikke tid over overskud til en hund. Men mine forældre i Vejle vil såååå gerne fungere hundepensionat for vores lille basse.

Faktisk er vi allerede skrevet op til en lille hvalp, som skulle melde sin ankomst i slutningen af Juli, hvis alt går om planlagt. Nu får vi se. Det er i hvert fald spændende.

 

Herunder ser I Pablo, mens han stadig var frisk og i live. I kan måske se, at jeg har lidt en forkærlighed for små buskede, lysebrune hunde med store dådyrøjne?

FullSizeRender

 

En reaktion

  1. Har selv en tibetansk spaniel her hjemme – simpelhen den bedste race, virkelig godt valg :-)!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN