Vi er dybt uenige om kunst!

Jeg er virkelig vild med kunst. I alle former – også den slags, som andre måske vil betvivle er kunst. Jeg kunne godt se kunsten i, at man kom guldfisk i en blender. Kan I huske det? Det var virkelig mærkeligt, men det rykkede ved vores forståelse af, hvad der er rigtigt og forkert – det er kunst for mig, hvis man føler noget. Det er ligepræcis dét, som kunsten kan, hvis I spørger mig.

Men Micky (min kæreste) og jeg har et problem. Vi kan slet ikke blive enige om, hvad kunst er. Altså vi er dybt dybt DYBT uenige. Vi kan ikke blive enige om, hvad vi vil have på væggene i vores hjem – hvilket har resulteret i nogle ret “tomme” vægge i det sidste års tid. Jeg er typen, der gerne vil have plakatkunst, gamle litografier, loppemarkedsfund og den slags – han er typen der gerne vil have ægte malerier – men helst nogle, der ligner superhelte. Ja, den er god nok – superhelte!!!!! (really) – og så vil han i øvrigt helst bo i en helt hvidmalet, firkantet lejlighed, hvor der ikke eksisterer nips eller dimsedutter….hah!

Jeg er faktisk også vild med malerier, abosolut. Men sgu ikke lige superhelte over sofaen…

Så ved et tilfælde faldt jeg over et maleri for nylig. Et, som jeg slet ikke kunne stoppe med at tænke på – og jeg var faktisk ret sikker på, at Micky ville synes om det. Han kan nemlig godt lide farver på malerierne. Og dette – det var nemlig med en lyserød kvinde. Og hvem bedre end mig, til at have det hængende?! Og så fik maleriet mig virkelig til at føle noget – jeg bliver helt glad indeni, når jeg ser på det. Farverne og formerne er så smukke, synes jeg – og jeg føler at hende den lyserøde kvinde på maleriet er et billede på mig selv, på en måde…

Det er en af mine bekendte, der hedder Emma Frausing, der har et gudsbenådet talent – og hun har faktisk allerede solgt en hel del malerier, der har været ganske eftertragtede. Så jeg skyndte mig at lægge billet ind på maleriet, som jeg havde forelsket mig i – og nu er det altså mit! Hvis du skulle være interesseret så ville et tilsvarende maleri koste noget i retning af 5000-6000 kr. Der er tale om unikaer, så prissættelsen afhænger af det enkelte maleri.

Besøg Emma Frausings Facebook side her. – Du kan bare skrive til hende, hvis du er interesseret i hendes malerier. Jeg har også booket hende til at lave noget hun kalder “mommy art” – bare vent og se – det bliver så fedt!

Men du kan faktisk også få fingrene i sådan et maleri. Magen til mit… Eller et print af maleriet. For jeg ved, at Emma også sælger “limited edition plakater” af sine malerier. Så er prisen jo en helt anden 🙂

Nu er kunsten så blot at finde den helt rette plads til mit maleri. Over sofaen måske – eller på min lyserøde væg i gangen… Jeg ved det ikke helt. Men det kommer op at hænge meget snart. Og ved I hvad, Micky er VILD med det…

Er det ikke fedt?

 

img_1155 img_3741

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop