Den værste morgen i 100 år…

…men jeg lever (da trods alt!).

Takket være min SUPERHELT af en kæreste, som lige har reddet mig her til morgen.

Jeg vågnede nemlig op til den grimmeste forskrækkelse, da jeg skulle tjekke nogle billeder på min computer. De var fandeme væk! HELT VÆK. Her snakker vi måske et par tusind fotos fra mit iCloud bibliotek, som var væk – fordi jeg selv havde slettet dem.

Men sagen er den, at jeg virkelig ikke troede, at jeg slettede dem fra min computer. Jeg havde, – ved en fejl (naturligvis) – forstået det sådan, at mit iCloud-bobliotek på min telefon var sekundært, og at når jeg slettede fotos fra min telefon, så lå de stadig på min computer. Men nej. Sådan fungerer det så ikke helt med iCloud. Og måske er I nogen derude, der tænker “for helvede Annemette, dét kan man da ligesom regne ud, når iCloud synkroniserer hele tiden”… men ved I hvad, dét kunne jeg faktisk ikke regne ud, og nu føler jeg mig mega dum.

For det, som er sket, er, at billeder af både mine børn, ferieminder etc – samt billeder af kager til næsten to færdige bøger (YES!) – er væk. Væk væk væk. Fordi jeg, som enhver anden ordentlig husmor, også er gået ud med skraldet…altså jeg har tømt papirkurven, ik! Grunden til, at jeg har slettet billeder, er, at min telefon er en oldnordisk én af slagen, som øjeblikket skal skiftes ud – fordi der er kun 12 GB lagring på den, og for sådan én som mig er det slet slet slet ikke nok. Hver dag har jeg måtte slette billeder og apps for at frigøre plads, så jeg kunne bruge min mail m.m. på telefonen.

Dammit.

Micky, min superhelte kæreste, som oveni hatten er totalt sløj her til morgen, har brugt hele morgenen på at snakke med Apple-support og forsøge at gendanne mine slettede filer. Thank God for at jeg betaler Apple hver måned for ekstra lagringsplads, – for dér lå de – ude i skyen et eller andet sted – og de fleste (læs: ikke alle!!! ØV – hulk – pis og papir!) af mine billeder kan gendannes.

Sikke en morgen. Mega krise.

Men altså, I skal nok få mine bøger at se, noget tyder på, at de alligevel bliver til noget. Phew!

 

5 reaktioner

 1. Noooooooo, det er bare det værste, der kan ske (næsten ?)!!! Jeg får helt stress nu og føler, jeg bør gå hen og backe mine billeder up lige nu!! Godt du kan få de fleste tilbage og hurra for din livredder-kæreste – skynd dig at gifte dig med ham ?

 2. hej Annemette

  Jeg synes du skal købe en ekstern harddesk og overføre dine billeder på. Så lige meget hvad der sker med din pc og hvad du sletter, så vil de ligge på den.

 3. Har selv været ude for noget af det samme. De fleste af mine billeder fra 2004-2014 var væk !!! Heldigvis fandt jeg et data recovery firma, der gendannede alle billeder, der nogen sinde havde været på min hard disk. Nu har jeg vha Photoshop lavet albums med alle de bedste billeder … OG jeg har dem sikkert på en ekstern disk. 🙂

 4. OMG! Jeg var gået helt i panik 🙁

  Af netop denne årsag har jeg valgt ikke at bruge Icloud (okay, måske er årsagen også lidt at jeg ikke bryder mig om den grad af overvågning fra Apple…. og ja jeg ved godt det ikke giver mening!).
  Så jeg overfører troligt billeder fra min Iphone til en ekstern harddisk, og så sletter jeg dem med god samvittighed fra min Iphone.

 5. Åh hvor er du bare skøn. Jeg elsker alt hvad du skriver, du er så velformuleret og fuld af humor og selvironi. Just love it. Tak for dine fantastiske indlæg, du er til stor inspiration????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN