Vær med i “Club Kagekarma” – her er indkøbslisten til torsdagens bagning

club kagekarma

Indeholder reklamelinks

Jeg har oprettet en klub. Den hedder “Club Kagekarma” og er en gruppe på Facebook, hvor man ‘melder sig ind’. I den gruppe deler jeg indkøbslister, bagetips, opskrifter mm. fra mine LIVE-streams på Instagram, hvor vi bager sammen hver for sig – i denne tid. Når Coronavirus ikke længere er et problem i vores hverdag, vil jeg fortsat bage LIVE ind i mellem, nok ikke helt så ofte, men Club Kagekarma vil bestå – og i dén gruppe vil man modtage diverse ‘medlemstilbud’, rabatkoder mm. Jeg glæder mig til dette nye fællesskab.

Vi skal blandt andet bage på torsdag d 26. marts kl 13 på min instagramprofil @sweetcakekarma. Opskriften er lidt mere avanceret og kræver et par særlige Det tager ca 2 timer… vi går nok lidt til og fra. Jeg véd, at der er flere, der har efterspurgt lidt højere sværhedsgrad, men jeg forsøger altså at holde fast i noget, hvor alle kan være med. Og derudover sørger jeg for, at tempoet er på et niveau, hvor man også kan have børn med i køkkenet.

Jeg har handlet ind hos bagetid.dk – blandt andet en ny bageform, som jeg vil bruge igen, når jeg bager LIVE, så den kan du allerede nu roligt investere i. (Og til alle jer, der efterspurgte Progel pastafarver efter sidste uges bagning, så finder I dem lige her)

Vi skal på torsdag bage Mazarinkage med lækker creme og bær. Glæd jer – den er klart en favorit herhjemme. 

Her er indkøbslisten

Bemærk nu, at dette ikke er opskriften. Det er indkøbslisten. Opskriften kommer først på bagkant af Live-streamingen.

4 æg, str M/L
4 æggeblommer
4 dl sødmælk
1 dl piskefløde
200 g blødt smør
275 g hvidt sukker
100 g hvedemel
1/2 tsk økologisk bagepulver
1/4 tsk fint salt
200 g ren rå marcipan
1 tsk økologisk vaniljepasta
50 g majsstivelse
70 g mørk chokolade
300 g friske bær, efter ønske
3 blade husblas, økologisk

Derudover anbefaler jeg følgende produkter til processen:

Engangssprøjteposer

En ‘Brownie-Bageform’ 
(den kommer jeg til at bruge igen og igen, så den er en god investering)

Vinklet palet/spartel
(yndlings redskab i køkkenet)

Hvilke andre tiltag har jeg gang i?

Jo, tak fordi du spørger… eller nå nej, det gjorde du måske ikke. Men lad mig alligevel lige fortælle dig, at jeg holder et LIVE-podcast med min veninde Jasmin Gabay i dag, søndag, kl 14 på instagram @annemettevoss – og på mandag, på samme IG, kl 10 holder jeg BilledkunstLIVE med alle kreative børn og andre sjæle, der vil være med til at lave regnbuer. Jeg glæder mig helt vildt – endelig kommer min uddannelse fra Kunstakademiet til sin ret. Det bliver så hyggeligt. Vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN