Utroligt pinligt at blive taget med bukserne nede…

Jeg kan godt lide den her ‘solidaritets-ting’ der er gang i i DK. Én for alle og alle for én, ik? Også når det kommer til at føle sig alene i meget pinlige situationer, så må jeg bare konstatere, at jeg (igen) har de sjoveste følgere – eller medmennesker – i hele verden. I er sgu sjove. Og I lade mig ikke i stikken, som den eneste, der har oplevet noget lignende… Lad mig forklare:

Forleden – få timer før Corona medførte nedlukning af Danmark – gik jeg glad og frejdigt rundt på gaden. Jeg kunne mærke, at ‘noget’ trængte sig på, og selvom jeg egentlig havde flere gøremål, tænkte jeg, at det måske lige var klogt at lave et pit-stop derhjemme. 

Jeg lukkede mig ind. Smuttede på toilettet og lod døren stå på vid gab. Fordi der var jo ingen hjemme. Så det. Og der sad jeg med min struttende glimmernederdel og lyserøde strømpebukser om anklerne, min knaldrøde dunjakke (som jeg jo ikke havde nået at tage af) og min telefon i hånden. Jeg var ret opslugt af noget på telefonen, så nej, jeg bemærkede ikke lige, hvad der foregik omkring mig. Da jeg var omtrent samme farve i hovedet som min jakke (pga….ja, den ‘presserende’ situation) kigger jeg lige op fra telefonen. Og der, lige der, ca 5-6 meter fra den åbne dør til toilettet hvor jeg sad og tronede, står min vinduespudser. Han er i fuld gang med at pudse det 3. vindue i stuen. Det vil sige, at han havde været i gang i mindst 2-3 minutter. Og han har frit udsyn til toilettet. 

Jeg har aldrig fået lukket den toiletdør SÅ hurtigt. Og så kan I ellers tro, at min ansigtsfarve gik fra en lettere rødmen til blodrød i løbet af sekunder. Kæft, hvor var det flovt. Dér går min blufærdighedsgrænse altså. Jeg har ingen issues med at skrive om det, men at et fremmed menneske skulle se mig i den situation, var vanvittigt grænseoverskridende. Da jeg kunne høre, at vinduespudseren var nået om på den anden side af bygningen, skyndte jeg mig at snige mig ud og køre væk. Jeg blev væk i en time – så var jeg sikker på, at han var færdig – og jeg kunne vende hjem igen uden at skulle se ham i øjnene.

Naturligvis kunne jeg grine af det. Det bliver man jo nødt til.

Men mens jeg var ‘fanget’ på toilettet bag døren bad jeg på IG om jeres sjove historier om ting I er blevet ‘taget i’, – så nu får I lige et godt grin. 

Pinlige situationer I er blevet taget i.

“Jeg har i et solarie glemt at låse døren. Så da jeg var færdig var der tre tilskuere.” 

“Jeg kom hjem fra hospitalet med nyfødt iført ‘blebuks’ og amme-bh – og udenfor stod tømreren.” 

“Jeg havde engang sex, og vender mig om – og stirrer vinduespudseren lige ind i øjnene.” 

“Jeg blev taget af min vinduespudser, mens jeg var i bad. Der stod jeg nøgen. Jeg skulle jo lige have tøj på igen.” 

“Jeg fik ikke låst døren på et toilet på toget – og det var lige på det tidspunkt, hvor folk stiger af og på…” 

“Jeg oplever en uannonceret håndværker som min udlejer lukkede ind. Min dildo lå fremme på natbordet.” 

“Jeg har ikke selv prøvet at være ‘på den’…. men, jeg går på den anden side af vinduet, som gartner. 😉 “ 

“Jeg gik nøgen rundt i stuen – først efter lidt tid opdagede jeg, at vinduespudseren var i gang.” 

“Jeg besvimede (nøgen) på hospitalet. Da jeg vågnede op stod der 10 sygeplejersker….Jamen, hej hej”

“Jeg glemte at lukke døren på et offentligt wc, og pludselig bliver døren åbnet, og så har jeg to tilskuere.”

“Jeg gik hele vejen igennem Vero Moda HQ med nederdel siddende fast i strømpebuksekanten bagpå”

“Jeg skulle bare liiiiige fra badeværelse til køkken, og i det samme kommer en Nemlig-mand med mine varer”

“Vi havde stillads arbejde udenfor, og blev ‘taget i’ at pille tæer”

“Jeg har flere gange rendt rundt kun i ført trusser foran hovedøren, da postbuddet kom”

“Jeg sad på toilettet med ryggen til vinduet – bagved hang en mand og var ved at skære naboens træ ned” 

“Jeg har gået igennem det halve ar Århus med nederdelen siddende i elastikken i taljen”

“Frokostknald i soveværelset – afbrydes af underlige lyde udenfor. Vinduespudseren var på besøg”

“Sad en dag for åben dør på WC, da skraldemanden pludselig kom ind gennem gården”

“Har hilst på en fyldt sightseeing-bus, da jeg heller ikke lukker min dør, når jeg er alene”

“Jeg lukkede (i nøgen tilstand) hundene ud i haven, og så hilste nabomanden og hand søn da lige på mig!

Jeg er sgu glad for, at jeg ikke er den eneste.

3 reaktioner

  1. Hah, åh jeg elsker det – jeg render rigtig-rigtig tit bare rundt i undertøj – der fik jeg også en enkelt gang øjenkontakt med en meget befippet barnevogns-kørende mand, der smiler lidt betuttet og nikke op ad, og jeg smiler glad, før jeg indser, at han vist egentlig mest signalerede til mig, at man altså kunne se mig, selvom det var oppe fra 1. sal, som en flink bemærkning til min knap så eksisterende påklædning :p Oh well.
    Har også en gang oplevet, at have kjolen nede i strømebukserne bagpå, hvor en ung dreng på 20-22 år, prikkede til mig og sagde: “Okay, jeg synes det her er mega pinligt, men jeg ved min kæreste slår mig ihjel, hvis jeg ikke siger det til dig – men din kjole sidder i dine strømpebukser.. hun siger, at det SKAL man fortælle piger, når den gør” – det var fandme sødt 😀 Jeg nåede slet ikke at blive flov, fordi han var så meget mere pinlig berørt end jeg – men jeg er heller ikke så blufærdig – og var ikke gået mere end 100 meter fra mit hjem.. heldigvis :p

    – A

  2. Hvis det er en trøst – så kender jeg maange vinduespudsere, og de siger at når du er gået i gang med at pudse vinduerne, så ser du ikke hvad der sker indenfor, fordi dit fokus er på vinduerne og det der skal vaskes rent 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN