Ups… shoppetur, der vist kræver et glas rosé

Jeg har været på udsalgsshopping hos min veninde Bettina. Hun ejer butikken “Bettina Beltner” i Lyngby – og jeg ønsker hende alt det bedste – derfor laver jeg også med største glæde gratis REKLAME for hende. Jeg har købt og betalt alt tøjet. Bare så der ikke er forvirring.

Men, der var flere, der i dag spurgte om ikke jeg ville vise mine fund – og jo da , det vil jeg. Så here goes. Hvis man er hurtig kan man måske selv nå at få fingrene i nogle af mine udvalgte styles – hop ind på www.bettinabeltner.dk og shop amok.

Blandt andet faldt jeg for denne cognac farvede skønhed af en lille let sommertop. ELSKER den og printet er så fint. Jeg er vild med, at den sidder fast med elastiskbånd om hoften men løst om maven. Den koster 399,-

Toppen på billedet herover er fra Love & Divine og koster 450,- Den er så fin og rosé-farvet. Dét kan jeg lide!

Jeg fandt lige en vamset og hyggelig oversized cardigan fra american vintage til kolde sommeraftener.

Normalt går jeg ikke så meget i sort – men når der er lyserødt mønster på blusen, så er jeg nemmere at overtale. Faktisk synes jeg at den her bluse er über-fin og egner sig fantastisk til mit tv-job. Blusen er fra FINE CPH og koster 599,-

Og nu til dagens absolutte kup. Jeg er VILD med denne grønne lette “frakke”-jakke, som jeg skal rocke hele efteråret. Den er så smuk i farven og er nedsat fra 2000 til 800 kr. Jakken er fra Coatpeople.

Uh, jeg har været lidt tilbageholdende med den dér pyjamasmode. Men den her skjorte er så mega lækker. Også fra American vintage. Der er et par stykker tilbage i butikken. Men ring og spørg Bettina eller én af de andre søde damer i butikken på 28972397. Jeg kan nemlig ikke finde linket til hjemmesiden.

Nye yndlings sneakers med glimmer. Der er flere i butikken – med 60% rabat.

Jeg kunne ikke lade være. Er de ikke søde?! Der er flere på 60% rabat i butikken!

Jeg skal stå på en alpetop om få uger og nyde min bryllupsrejse med ungerne og Micky. Og det skal foregå i denne her sag. Fra underprotection – og til 60%. Nedsat til 600 kr. Jeg er vild med den!

Og en lille nederdel i lyserød med blomster blev det også til…og en dans med Luca. Nederdelen er fra The Lab.

Ring og spørg Bettina eller én af de andre søde damer i butikken hvis der er spørgsmål til størrelser, styles mm. på 28972397.

 

3 reaktioner

  1. Hvor er det så flot til dig det hele! Må jeg spørge hvad str du har ‘pyjamas’ skjorten i og hvor meget dem koster?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN