Totalt sjove og ‘fucked up’ trusler I laver mod jeres børn

Okay så. Jeg er åbenbart, og heldigvis, ikke ene om at true mine børn med alverdens fjollede og åndssvage ting for at få dem til at makke ret. Og ja, jeg vedkender med gerne allerede nu, at det gør mig til en dårlig(-ere) mor, -ish!. Så kære mor-politi, bare skrid ‘ad h til’ og find en anden blogger I kan irettesætte. Fordi vi andre – og ja, jeg skriver ‘vi’ – har det rigtig godt med at være sammen i vores gruppe af uartige mødre med umulige børn, som vi så kan være fælles om at brokke os lidt over. ‘Vi’ har det fint med at drukne vores frustration i rosevin og vi er okay med, at være sunket så lavt, at tre sekunders trussel mod besværlige børn sagtens kan give os 3 minutters tilfredsstillelse. Ik’ osse. 

Jeg kalder dem for ‘hvide trusler’. Ligesom hvide løgne. Helt ligegyldige og egentlig ufarlige – bare totalt unødvendige og de tjener ikke rigtigt et formål i længden.

Og jeg siger ikke, at det, jeg gør, er rigtigt. Jeg siger bare, at det tydeligvis er normalt. Altså udfra en iagtagelse af, at lidt over 1500 mennesker har stemt “truer også, honestly” mod 150, der stemte “truer aldrig” på en lille IG-undersøgelse jeg lavede i min story, hvor jeg fortalte, at jeg havde lyst til at true mine børn med, at det var slut med is på ferien, hvis de ikke opførte sig ordentligt. Jeg modstod dog fristelsen og lod være…lige i denne omgang. Men det er ikke mere end 48 timer siden, at jeg truede med at sætte alle tre af på en fransk landevej, (Oh dear Lord) for så kunne de bare selv gå frem til destinationen. (Flot, Annemette!) 

Vi kan godt mærke, at de to store drenge har været sammen uafbrudt i næsten 6 uger nu. Og vi kan godt mærke, at Luca har vænnet sig til at være alene og bestemme alt. De går hinanden lidt på nerverne – pænt sagt. On that note; Næste år vil jeg altså have ungerne i de første tre uger af sommerferien. Det vil jeg! 

Nåmen, tilbage til min instastory. Jeg forklarede efterfølgende, at det der ville ske – typisk, i så fald – ville være, at jeg truer,… er meget sur og vred på dem… så går der 10 minutter, hvorefter jeg fortryder, undskylder og forklarer, at “mors grænse bare er nået, og nu skal de altså være søde, men at de selvfølgelig ikke skal undvære is på ferien” – og så får de den is alligevel. Oh well.

Jeg synes altså, jeg har tjek på børneopdragelse. Det synes jeg virkelig. Jeg synes, at jeg har været med til at opdrage nogle skønne børn. Søde, høflige, soignerede og gode drenge, der respekterer mig og andre ‘autoriteter’. Men lige på det punkt med konsekvens af små ‘hvide’ trusler,…tja, det er altså ikke dér, jeg brillerer som overskudsmor. 

Jeg bestræber mig virkelig på at praktisere belønningsopdragelse fremfor trusselsopdragelse. I véd, “I får en is, fordi I har været sådan nogle søde børn i dag” fremfor “I får ikke flere is – nogensinde, – hvis I ikke opfører jer ordentligt NU!”.

Jaja, en dag i fremtiden lykkes det helt sikkert. Intentionen er der.

Men let’s get to it. For jeg har modtaget de sjoveste kommentarer fra jer, om gode tips til trusler man kan lave, fortællinger og historier om trusler I selv har udsat jeres børn for, eller trusler I selv har været udsat for som barn. Alle er anonyme, of course! Send mig gerne flere sjove historier – enten her i kommentarfeltet eller på Instagram, så opdaterer jeg listen løbende!

Here goes.

Trussels-potpourri:

 1. Gjorde det på vej til færgen for tre timer siden – hemmeligheden bag velopdragne børn er masser af trusler 😂 jeg tror hele færgen blev lidt paf da min søn i bar mave løb og råbte: du kan ikke fange mig… hvortil jeg svarede: næ, men så kommer du jo bare ikke med i bilen når vi er fremme 😳😂 så kom han tilbage med det samme og fik natbluse på #strengemor
 2. Min venindes far siger til sit barnebarn at han bliver tisset på, hvis ikke han opføre sig ordentligt. Dét virker 😆
 3. Jeg er alene mor til 2 – en dreng på 8 og en pige på 6,5. Så når vi rejser er det tit kun os 3 – nogen gange er min mor med – men det skaber nærmest større problemer. Jeg sidder nærmest hver aften når vi er på ferie og er fuldstændig grædefærdig – fordi jeg også har sagt – “så kommer I ikke i poolen” eller “I får ikke mere slik” eller hvad nu. Men man er som mor stadig kun et menneske – og bliver påvirket/presset så man siger disse ting. Det er den bedste ting i verden at være mor, men også hårdt og følelsesmæssigt hårdt. (Hold op, hvor jeg føler med hende!!!)
 4. Har selv 4 drenge som var på nakken af hinanden konstant. Kan du forestille dig, hvordan JEG havde det, da vi kørte heeeeeele vejen til Sydfrankrig og heeeeeele vejen tilbage 🤯 Truede dem at smide dem af på motorvejen og kører hvis de ikke stoppede 😂 Thank God summer is over 😅
 5. Du er ikke alene…efter vores tur til Italien i 13 dage glæder jeg mig faktisk – og det tror jeg også ungerne gør, til hverdagen snart banker på. Mere kort luntede, sure og uimponerede unger skal man lede længe efter…suk! Fat mod, tag et glas pinot og trøst dig med at du ikke er alene – sender et knus
 6. Min mor sagde til mig engang ‘det er det samme man siger til ens børn, som man gjorde, da de var børn’ og fik samme svar 😂 Det er lidt sjovt.
 7. 100% det samme her på 5. uge. Vi er mega upædagogiske og har lovet dem 100 kr hver, hvis de den forgangne uge kunne tale PÆNT til hinanden. Det går ikke specielt godt. De er 10 og 12 år 🙄😖😐😶🤯🤦🏼‍♀️
 8. Jeg truer med at slukke for wifi🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️#nugørisomjegsiger 😏😏
 9. Sig de ikke kommer med på ferie en anden gang, hvis de ikke opføre sig ordentlig. Så har de alligevel et stykke tid til at tænke over det, inden næste ferie. 😉
 10. Det er så meget vores 3 børn 🤦🤦🤦 jeg sagde idag, at jeg efterlod dem i Alanya 🤣🤣🤣😉
 11. Min mor truede altid med at sende os på børnehjem 🙈
 12. Mine unger har været sammen 24/7 i snart 4 uger og de er sååå irriterende 🤦‍♀️sorry !! De skændes og slås… ( 2 drenge på 5 og 9 år ) så kan SÅ meget lille genkendende til det du siger …. Det så dejligt befriende at vide man ikke er Alene… halleluja!!Har så sent i dag truet med at de ikke kommer med på familie tur til djurs sommerland imorgen 🙈🙊
 13. Som barn var jeg med min mor ude og handle og plagede om is (tror jeg) min mor blev træt af mig og sendte mig ud af butikken. Der stod jeg så og sparkede ind på en kæmpe butiksrude – i raseri. Min mor var inden ved uddeleren og fortælle at det var hendes datter der stod derude og at hun havde en forsikring der dækkede hvis jeg lavede ulykker… pludselig stoppede det og min mor var ret lettet. Da hun kommer ud af butikken, stod jeg med en is, som jeg havde fået af en mand, der synes det var synd for mig at jeg ikke måtte komme med ind og handle 🙈
 14. Jeg er flere gange blevet “efterladt” i Bilka (min far har stået tilpas tæt på til at kunne se mig, men jeg kunne ikke se ham), fået et højt nej i SuperBrugsen, og lært, at når man er i byen, så opfører man sig ordentligt.
 15. Jeg er ikke hellig i trusler, men kommer ikke med trusler jeg ikke er parat til at efterleve 😉🙈
 16. 1. Har efterladt mit barn da vi handlede og så måtte hun gå hjem fordi hun skabte sig og ikke ville følge med (400 m i landsby). No shit hun overlevede 😉
  2. Har pillet ældstebarnet ud af bilen og forlangt en undskyldning inden hun fik lov at komme ind igen… hun tog prisen som dagens møgunge den dag.
  3. Spist is med det ene barn, nr 2 måtte undvære, hun var advaret, men hørte ikke efter… tuff luck
 17. Da min ældste var et par år (det er nok 20 år siden nu) lagde hun sig ned midt i den lokale Kvickly og slog med hænder og fødder fordi hun ikke kunne få sin vilje – jeg lagde mig ned ved siden af hende og gjorde nøjagtig det samme (ej skreg måske ikke) – hun gjorde det ALDRIG nogensinde mere.
  (kæft, hvor er det sjovt!)
 18. Da min søn var 2-3 år opfandt jeg underbuksetrolden. Han dukkede op hvis man ikke skiftede sine underbukser. Lad mig sige det virkede af og til og andre gange grinede min søn bare, og underligt nok dukkede trolden jo alligevel aldrig op 💁🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Så kom lillesøster til verden og hun blev også truet med underbuksetrolden, dog var hun et helt andet sind, så hun begyndte at græde panisk. Lad mig bare sige det sådan: underbuksetrolden blev hurtigt en saga blot 😂😂 #ondmor
 19. Vi er lige kommet hjem fra sommerhus, hvor min ældste søn på 6 år fik en ret stor splint i hans fod. Og hver gang jeg bare snakkede om at vi skulle have den splint ud, så skreg han som der var gået ild i ham 🤣Til sidst truede jeg med at hvis han ikke lå stille og lod mig få den skide splint ud, så ville splinten rådne inde i foden og han skulle på sygehuset og have den skåret ud! Total dårlig mor, men det hjalp.
  (Se nu der, det hjælper jo!)
 20. Da jeg var lille, lige der hvor man skal smide bleen, var jeg hjemme hos min mormor. Jeg nægtede at have ble og bukser på, hvortil min mormor sagde : ok men tisser du på gulvtæppet kommer der et stort hul. Bum så lærte jeg at gå på toilettet 😂 det var da også en slags trussel.
 21. Dengang jeg var barn kørte der en frygtelig reklame ang børn på børnehjem i Romanien, så mine forældre sagde altid: i kommer på børnehjem i romanien hvis i ikke opføre jer ordenligt 🙄Hehe, nu er min datter så kun 8 måneder så hun forstår stadig ikke en pind men kommer sikkert til at sige det samme når hun bliver ældre og ikke gider høre efter🙈
 22. Jeg havde min dengang 4 årige dreng med inde og handle, han løb rundt, og for det ikke skal være løgn, kravlede han op, mellem toiletpapiret så rigtig meget væltede ned…. 🙈🙈Det var så flovt… Vi, læs jeg tvang hans hænder til, at sætte dem op igen, mens han hylede.. 😈Det er dig der har væltet dem du skal hjælpe med, at samle op. (Fandme godt der ikke var mange mennesker i butikken…) Jeg havde ikke fået betalt for mine varer endnu.. Jeg havde fået nok, så gjorde alvor af min trussel om, og bar min skrigende unge ud i bilen, for at gå ind og betale… Da jeg stod ved kassen, kunne jeg høre en bil dytte helt vild… JA, hvis tror I det var…? MIN… Han kom lige et smut på værelset da vi kom hjem… Og truslen om ingen Ramasjang om eftermiddagen blev også holdt…. Vi sad istedet i sofaen og læste bøger og drak saftevand… Der gik meget lang tid før han var med ude og handle igen… Min dreng og jeg kan godt grine af det i dag (nu er han 10 år) ❤️
 23. Jeg laver mest korte trusler så jeg ikke ligner en idiot en time efter🤪????

Faktisk et godt råd:

I stedet for undskyld, så kan du også sige at du har ændret mening fordi de f.eks. har været søde i 10 min. Så står du ikke som en utroværdig voksen, men  derimod en mor der belønner for noget positivt ❤️🙏🏼håber mit råd falder i god jord 🙏🏼🙏🏼🙏🏼knus

(Mega godt råd!!!) 

Nødløsning til alle mødre:

Åh ja. Jeg er alene med to drenge. Jeg gemmer mig i køkkenet og drikker rosé af en kop. Nu har jeg ‘helle’. 🤣

(I f***ing love her!)

Bedste følger-typer:

Årh Gud hvor er jeg GLAD for din story idag.. Har selv to knejter på henholdsvis 9 og 14.. vi kører på 5. ferieuge nu og de skændes så det brager.. De nærmest slås til tider og den store tirrer konstant den bette😩????🤯Elsker ferie men struktureret hverdag kan dælme oss noget.. Så er glad for at hører at vores børn ikke er de eneste, og jeg ikke er den eneste mor, der korser sig over sine unger til tider 😅

Du er ikke en dårlig mor. Alt er helt normalt. Alt er lige som det skal være. Når vi er sammen, så ‘mærkes’ det – også børn imellem. Og tro mig, du er ikke alene. Jeg sender dig de varmeste mom-fives! Klap dig selv på skulderen for den fantastiske mor, du er 💝

Og så lige…halvfrelst mortype,

– der trods alt forklædte sin besked i virkelig mange sjove emojis:

Det hjælper ikke at true…..jeg bliver så irriteret, når man er ude og handle, og møder forældre med “umulige unger”, og forældre så siger til ungerne “du kommer ud i bilen, hvis du ikke stopper” 🤪…..ungerne ved godt at det ikke passer, for de skal bare plage længe nok, så giver forældre efter for ungernes plagerier…..de har nemlig svært ved at holde på en konsekvens 😂😂😂😂😂…..så du kan “opdrage” fra nu af, og til du bliver grøn i hovedet, det virker ikke 😂😂😂😂😂😂❣️Jeg har været den skrappe mor, der har holdt fast i mine “nej’er”, med det resultat at hvis de spurgte om noget, og jeg havde sagt nej, så blev det ved med at være et nej….til gengæld havde jeg en søster, som var træt af, at jeg let kunne få mine unger til “at høre efter”, det havde hendes unger svært ved…..vi havde børn i samme alder, og hun kunne heller ikke være konsekvent….mine forældre ville meget gerne passe mine unger, men synes min søsters var lidt uopdragen 😂😂😂😂❣️Yes you’re a bad mom 👌😂😂😂😂❣️

Så fik vi slået det fast. Jeg ER altså en dårlig mor. Kan alle I andre perfekte mødre have en skøn dag. Og kan alle I dårlige mødre gå hjem og skamme jer! – så gør jeg det samme.

11 reaktioner

 1. Jøsses, den sidste kommentar… 🙄
  Gad vide om hun følger efter dem hun hører komme med de trusler og hun derfor ved at det er tomme trusler?
  Jeg har (ofte 🙈) sagt nej til mit barn og meddelt at hvis hun ikke begyndte at høre efter, så ville vi tage hjem OG sørme om vi så faktisk ikke er taget hjem!

  Derudover -og i tråd med emnet – så fik mit hysteriske barn at vide igår aftes af sin ligeledes hysteriske (og meget trætte) mor, at hun ikke ville få lov til at se Cirkus Summarum på TV idag 🙈
  Tror lige jeg må få sagt til hende at jeg har ombestemt mig (tak for det råd), for selvfølgelig skal hun se det! Vi har glædet os!

  God ferie ☀️

 2. Da jeg var lille, lige der hvor man skal smide bleen, var jeg hjemme hos min mormor. Jeg nægtede at have ble og bukser på, hvortil min mormor sagde : ok men tisser du på gulvtæppet kommer der et stort hul. Bum så lærte jeg at gå på toilettet 😂 det var da også en slags trussel

 3. Vi er lige kommet hjem fra sommerhus, hvor min ældste søn på 6 år fik en ret stor splint i hans fod. Og hver gang jeg bare snakkede om at vi skulle have den splint ud, så skreg han som der var gået ild i ham 🤣
  Til sidst truede jeg med at hvis han ikke lå stille og lod mig få den skide splint ud, så ville splinten rådne inde i foden og han skulle på sygehuset og have den skåret ud!
  Total dårlig mor, men det hjalp.

 4. Da min søn var 2-3 år opfandt jeg underbuksetrolden. Han dukkede op hvis man ikke skiftede sine underbukser. Lad mig sige det virkede af og til og andre gange grinede min søn bare, og underligt nok dukkede trolden jo alligevel aldrig op 💁🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Så kom lillesøster til verden og hun blev også truet med underbuksetrolden, dog var hun et helt andet sind, så hun begyndte at græde panisk. Lad mig bare sige det sådan: underbuksetrolden blev hurtigt en saga blot 😂😂 #ondmor

 5. Ej, jeg føler mig helt forkert nu 🙈. De får en sidste advarsel, og så falder konsekvensen. Jeg siger aldrig, at så må de gå hjem eller noget i den stil. Fordi jeg ved det er en trussel, som jeg ikke vil gøre noget ved. Men jeg skal love for at der kommer en konsekvens, hvis det ikke stopper. Og ja, jeg har af og til børn, der synes jeg er verdens ondeste mor 😉. Evt. der ikke er mere skærmtid…

 6. Da min ældste var et par år (det er nok 20 år siden nu) lagde hun sig ned midt i den lokale Kvickly og slog med hænder og fødder fordi hun ikke kunne få sin vilje – jeg lagde mig ned ved siden af hende og gjorde nøjagtig det samme (ej skreg måske ikke) – hun gjorde det ALDRIG nogensinde mere

 7. Jeg er ikke hellig i trusler, men kommer ikke med trusler jeg ikke er parat til at efterleve 😉🙈
  1. Har efterladt mit barn da vi handlede og så måtte hun gå hjem fordi hun skabte sig og ikke ville følge med (400 m i landsby). No shit hun overlevede 😉
  2. Har pillet ældstebarnet ud af bilen og forlangt en undskyldning inden hun fik lov at komme ind igen… hun tog prisen som dagens møgunge den dag.
  3. Spist is med det ene barn, nr 2 måtte undvære, hun var advaret, men hørte ikke efter… tuff luck

  Det er bare lidt eksempler, men idag har jeg 2 piger på 6,5 og knap 11 år der er kendt som de sødeste og nemmeste børn fordi jeg var villig til at være en møgmor og lære dem at jeg mener hvad jeg siger og reglerne kan ikke bøjes.

  Skodmor.dk melder sig på banen 👏

 8. Som datter, nu 21 år, af håndfaste og disciplinerende forældre, er jeg i dag glad for, at mine forældre lærte mig at der findes konsekvenser for sine handlinger. Jeg er flere gange blevet “efterladt” i Bilka (min far har stået tilpas tæt på til at kunne se mig, men jeg kunne ikke se ham), fået et højt nej i SuperBrugsen, og lært, at når man er i byen, så opfører man sig ordentligt.
  Jeg håber, jeg selv engang bliver en mor der tør være en “dårlig” mor og forvente at mine børn opfører sig ordentligt. Det bliver de kun glade for når de bliver store.

 9. Jeg vil aldrig bedømme hvad andre gør, men alene konstatere, at vi som forældre forbereder vores børn på, at livet har konsekvenser.

  Som Mick Øgendahl sagde i et stand-up show, så har det konsekvenser at gå ind i en rockerklub og fornærme medlemmerne. Det har også konsekvenser, at genere svigermor etc. 🙂

  Så enig med Carina. Man skal være parat til at gennemføre sit løfte. Ellers mistes respekten, og vi har alle stået bag familier, hvor børnene *har* lært, at de bare skal skråle højt nok, så får de deres vilje.

  Men respekt herfra for et meget ærligt indlæg. Altid sjovt at følge med.

 10. Som barn var jeg med min mor ude og handle og plagede om is (tror jeg) min mor blev træt af mig og sendte mig ud af butikken. Der stod jeg så og sparkede ind på en kæmpe butiksrude – i raseri. Min mor var inden ved uddeleren og fortælle at det var hendes datter der stod derude og at hun havde en forsikring der dækkede hvis jeg lavede ulykker… pludselig stoppede det og min mor var ret lettet. Da hun kommer ud af butikken, stod jeg med en is, som jeg havde fået af en mand, der synes det var synd for mig at jeg ikke måtte komme med ind og handle 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN