WHAT! Jeres dom: Her er top 3 brudekjoler!

Reklame

Wow – det må jeg nok lige sige… Jeg er MEGET overrasket over jeres dom i forbindelse med afstemningen om hvilken brudekjole, der klæder mig bedst. Se alle billederne her. (det er i øvrigt en reklame, i samarbejde med Lilly)

Hvis det stod til jer, så skulle jeg giftes i kjole nummer 5, 9 eller 1. Og dét overrasker mig – men jeg tager det virkelig til mig, fordi I ser helt sikkert noget, som jeg slet ikke ser.

Altså kjole nummer 5 – kom ind på en klar 1. plads, – og dét kan jeg godt forstå, for det er faktisk også den kjole, som jeg selv er allermest begejstret for. Men at kjole nummer 9 fik en 2. plads – og kjole 1 fik en 3. plads…ja, wow – dét overrasker mig. Altså kjolerne er jo gudesmukke, så det er ikke derfor. Jeg “følte” dem bare ikke rigtig, da jeg stod i dem. Jeg fik aldrig rigtig den dér WOW-oplevelse. Eller jo, kjole 1 var jeg egentlig ganske begejstret for, men jeg er slet ikke til blonder på den måde, så det er lidt sjovt, at I synes det passer godt til mig. Det kan da være, at jeg skal overveje blonder alligevel. Men kjole 9 overrasker mig kommer ind på en 2. plads – fordi jeg ikke synes den er mig. Den er godt nok klassisk og næsten for enkel til mig, når jeg selv skal sige det. Jeg føler at jeg bliver lidt “ufarlig” i den – og jeg er mere til noget, der er sexy og mere utraditionelt, hvis jeg skal være ærlig.

skaermbillede-2018-03-12-kl-14-53-47

Måske kender I mig ikke godt nok…

Som sagt – måske ser I noget, som jeg slet ikke ser? Måske kender I mig bare ikke godt nok?

Jeg må indrømme, at det også slog mig i går aftes, da jeg sad og talte stemmer sammen, at måske mine følgere ikke kan agere smagsdommere, fordi I ikke er tætte nok med mig (I véd hvad jeg mener) – men på den anden side, er det jo netop dét jeg gerne ville have – folks helt uforbeholdne mening. Og det fik jeg, hvilket har vist sig, at være MEGA fedt. Jeg er helt vildt overrasket og det har sat mange nye tanker i gang i hovedet på mig.

Så jeg lytter til jer – det kan I lige tro, at jeg gør! Jeg har nu siddet og kigget billederne igennem, særligt af kjole nummer 9, flere gange for at nærstudere, hvad der er særligt fint ved hver kjole. Og hvad det mon er, I er faldet for.

Nu skal kjolen designes.

På fredag har jeg en aftale med Lasse Spangenberg, som er det jeg vil kalde en ven. Derudover er han én af Danmarks dygtigste håndværkere, når det kommer til kjoledesign og har igennem en årrække klædt både kendte og kongelige på til den røde løber og officielle events. Derfor gør det mig både stolt og næsten forlegen ved tanken om, at jeg (lille jyde-Annemette fra Bredballe i Vejle) skal sige Ja til min mand i en kjole af dén kaliber. Det betyder, underligt nok, ret meget for mig. Når jeg skriver underligt nok, så er det fordi, at jeg på stort set alle andre punkter tager det her bryllup meget afslappet. Men lige kjolen, kan jeg godt mærke, betyder noget særligt i denne omgang.

Det er også med en vis ærefrygt at jeg skal bære én af hans kreationer ved mit bryllup. Jeg kniber lige mig selv i armen – for dét havde jeg aldrig turde drømme om for 5 år siden, hvor min daglige gang var på en tegnestue blandt vinkellinealer og tekniske tegninger. Dengang hvor jeg ikke havde medvirket i Den store bagedyst, hvor den eneste i min omgangskreds, der havde adgang til en rød løber i ny og næ var min mand (nu eksmand). Dengang havde jeg aldrig drømt om eller forestillet mig det liv, som jeg lever i dag. Jeg elskede mit liv dengang, det skal I vide, men jeg elsker også mit liv i dag – og jeg er endnu mere lykkelig end jeg nogensinde har været.

Men altså – tilbage til fredag – jeg printer et par billeder af de tre kjoler, som I stemte ind på 1., 2. og 3. pladsen og tager med til Lasse. Sammen med et par tegninger, som jeg selv har lavet, der ligner noget jeg godt kunne forestille mig at blive gift i. Så må vi se, hvad han siger. Er det mon muligt at lave en kombi? Eller finder han på noget helt andet, hvem véd? Jeg glæder mig i hvert fald, for jeg har besluttet at fredag lægger jeg mig fast på den endelige model. Sådan! Nu er det sagt.

Tusind tak for hjælpen

Inden jeg lukker computeren ned for i dag, så vil jeg blot sige et hjerteligt og kærligt tak for hjælpen til alle jer, der gad bruge jeres tid på at kigge de mange billeder igennem og give jeres mening til kende. Jeg er så oprigtigt taknemmelig for jeres deltagelse i min beslutningsproces. Det er altså bare meget sjovere at blive gift og lave alle de her bryllupsforberedelser, når man har en blog og en masse søde engagerede læsere, som jer! Så tak fordi I bidrager med en ekstra dimension til hele oplevelsen. ♥

lilly-brudekjoler-annemette-voss-61

Psst…

Jeg valgte kjole nummer 10 til festen efter brudevalsen. Min kæreste ved det godt, for dén kjole er ikke hemmelig for ham – det er den som jeg skal vies i til gengæld.

Jeg er lige ved at få kjolen rettet til henover barmen, men den kommer til at blive så fin, og jeg er virkelig glad for mit valg! En rigtig party-dress 🙂

lilly-brudekjoler-annemette-voss-77

19 reaktioner

 1. Nu undrer jeg mig lidt – for jeg så kun 3 valgmuligheder i din instastory… Så måske derfor…? Jeg så f.eks. ikke kjole nr. 1 – den synes jeg nemlig klær dig rigtig godt.

  1. Kære Helle,
   ja, det kan jeg da godt forstå. Nu var det inde på bloggen, at man skulle stemme – det stod også i storien – men det betyder ikke noget, for jeg har “kun” talt stemmer op, som var kommet ind på bloggen, hvor jeg véd at folk har set alle kjolerne 😉 Hvilken kjole synes du da, at jeg skule vælge?
   KNUS AM

 2. Ang. kjole nr. 9, så er det for mig ryggen og faldet på kjolen.. ja også bære du den bare pisse smukt, 3 børn, det ses slet ikke, smuk smuk smuk

 3. Alle kjoler meget fine. Min personlige favorit er pudsigt nok nr 10 som du har valgt til festen bagefter. Dem er så smuk og klæder dig. Bliver spændende at se din “rigtige” brudekjole.

 4. Kæreste Annemette
  Nr. 1 samt nr. 9 er så elegante til dig. Den lange lette underdel – wow. Nr. 9 hvor du står på trappen – det er jo som om du svæver. Du er gudesmuk som en engel. Jeg er sikker på Lasse Spangenbjerg nok skal få kreeret den smukkeste kjole til dig. Lyt til ham – vær åben så tryller han. Ligesom du kan med en kage 😀

 5. Jeg synes du er en pige der skal have “det xtra” – enkelt med en pift, lige som dine kager og synes klart du er en tyl pige. Nr 3 og 4 er SÅ meget som jeg ser dig 👰🏼💫

 6. Overvej lige nr. 2 igen 😉 Den var du så smuk i med det slør til også. Hele forstykket og det bede “bælte” var bare super godt til dig.
  Altså du var flot i dem alle sammen, men i 2’eren lignede du bare en million 😍

  1. Enig her Annemette! Kjole nr. 2 var så fantastisk! Den må da være noget for dig, også selvom barmen ikke er den største 🙂

 7. Wooow at nr 1 og 9 også kom på en 2 og 3 plads kommer virkelig også bag på mig, (ikke for at være streng) men jeg syntes alle de kjoler du prøvede hvor det en enkelt og lige linjer (hvis du forstå) det er bare så meget mere dig, om det er den ene eller den anden model så syntes jeg virkelig det rene og enkelte er så fantastisk til dig.
  Men det sjovt hvor forskellige man er som stemmer fordi jeg må indrømme at ne 1 og 9 var faktisk på nogle af mine sidste pladser til dig – men jeg er sikker på Lasse komme med sin mening også (jeg håber han holder med os stemmer på den enkelte. Det er så smukt til dig.
  Og jeg ved afstemningen sagde det modsatte, men hold op hvor jeg elsker det der lille tut tut slør du havde på ved øjnene til dig! Fantastisk!!!

 8. Jeg synes at du skal tage med i dine overvejelser, at folks holdning til kjolen kan have noget at gøre med, hvordan billederne (i de respektive kjoler) er taget. Mange bedømmer kun det de kan se (naturligvis), hvorfor at man glemmer at overveje hvordan kjolerne fungerer ‘overall’ ☺️ Fedt med input fra dine følgere, men når alt kommer til alt er det din mavefornemmelse du skal gå med (hvilket jeg er sikker på, at du også gør). Det overrasker mig at kjole 9 scorer så godt, den er slet ikke unik nok til dig, set med mine øjne. Kjole 1 kunne jeg forestille mig scorer godt, fordi det lille ærme klæder dig fantastisk godt. Om blonderne er “dig” (jeg kender dig jo overhovedet heller ikke 😂), er jeg heller ikke så sikker på. Kjole 5 er vanvittigt smuk til dig (uden den lille sløjfe foran? Den føler jeg “trækker kjolen ned”). Og når jeg så er færdig med at komme med min egen ligegyldige dom over de 3 “final dresses” 😂😜 vil jeg bare sige, at du ser fantastisk ud i dem alle og at jeg er sikker på, at uanset hvilken model ender med at Lasse skræddersy til dig, bliver du en meget smuk brud! Tjek eventuelt den kjole fra Søren Le Schmidt ud (den sorte) som Sarah Grunewald bar i værtsrollen under vild med dans. Sådan et “snit” kunne jeg godt se dig i. Bedste hilsner!

 9. Jeg vil sige at når jeg stemmer er det meget impulsivt og ikke så gennemtænkt. Mere fordi det er meget sjovt at trykke og tiltider kan jeg ikke nå at se det hegcskal stemme på og så sætter jeg “kryds” på den sjoveste kommentar. Ja så bare for at sige at måske skal man ikke lægge så meget i svarene 💕🙏🏻😊😱

 10. Lyt udelukkende til dig selv! Den ultimative party uartig kjole havde været den med den lave udskæring i en udgave hvor skørtet havde været midi 👏🏻 For du rocker den udskæring SÅ godt ????🏻????🏻

 11. Du kommer til at se godt ud uanset hvilken du vælger. For nylig sagde du på Insta, at nogen havde sagt du lignede Carrie (fra Sex & City). Jeg ville nu have sagt Helene Fisher, den tyske schlager-sangerinde.

  Det viser, at vi alle ser forskellige ting. Særligt 5’eren er en favorit fordi du har figuren til at bære det stropløse, men – som sagt – uanset hvad du vælger, så kan det kun blive godt. 🙂

 12. Jeg stemte også på nr. 9, og for mig var det især udskæringen der gjorde det. Det der med at den ikke var helt bar, og så med lidt bådudskæring, der gjorde den lidt 60’er agtig

 13. Er det ik lidt mærkeligt, du indgår et samarbejde med Lilys, men vælger dem ikke selv som brudekjole? Som om en stangvare alligevel ikke er helt god nok 😉

  1. Kære Ditte,

   nej det synes jeg bestemt ikke det er – 1) fordi Lilly hele tiden har været informeret om, at jeg ikke ville vælge en af deres kjoler, da aftalen med Lasse Spangenberg allerede var lavet – og 2) fordi jeg rent faktisk endte med at vælge en Lilly kjole til at fest i om natten, når der skal rigtig gang i dansegulvet.
   Giver det ikke meget god mening?

   Og så lad mig slå fast – jeg har INTET i mod LILLY. Som der står i mine blogposts om Lilly, så valgte jeg rent faktisk Lilly sidste gang jeg blev gift – og nu igen denne gang 😉

   Kh
   Annemette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN