For tøset? Eller lige i øjet?

Reklame – jeg var inviteret til pr-eventet

Jeg stillede mine Instagram-følgere spørgsmålet om min tablesetting var for tøset eller lige i øjet? Fordelingen af svar var sådan rimelig 50/50. Jeg selv, ærligt, synes at det var lidt for tøset – i hvert fald, hvis der skulle mænd med til bords.

Men nu var det “bare” i anledning af et super fint tablesetting event, som jeg var indbudt til i torsdags af Anna fra Hill Street, som stod for at sætte fint service til rådighed og Lars Jon, der leverede blomster til eventet.

img_5972

img_5969

img_5975

img_5979

img_5982

Hvad synes I? Er det fint, eller?

img_6003

img_6002

img_5998

img_5996

img_5986

img_5984

img_6007

Det var sjovt, fordi da alle gæsterne opdagede, at de selv skulle yde noget (mere end bare at række hånden frem efter en goodiebag 😉 ), så var der sådan lidt “hvad fanden sker der her”-stemning (altså på den sjove måde), men da alle først kom i gang med at dekorere med blomster og dække op med smukt service – jamen så var det jo mega hyggeligt, og alle havde det sjovt.

img_6016

img_6008

img_6009

img_6013

img_6010

Shop Hill Street et lige pludselig blevet min yndlings shop. Jeg har købt både nyt service, nyt bestik i hvid/sølv – men har også lagt bestilling på lyserødt bestik (yes!) – og så har jeg købt nye spisebordsstole. De andre fra HAY var simpelthen for store til rummet, synes vi, så de har fået et nyt hjem.

img_5967

img_5966

img_5963

Tak til Anna og Lars for et fantastisk event.

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN