For tøset? Eller lige i øjet?

Reklame – jeg var inviteret til pr-eventet

Jeg stillede mine Instagram-følgere spørgsmålet om min tablesetting var for tøset eller lige i øjet? Fordelingen af svar var sådan rimelig 50/50. Jeg selv, ærligt, synes at det var lidt for tøset – i hvert fald, hvis der skulle mænd med til bords.

Men nu var det “bare” i anledning af et super fint tablesetting event, som jeg var indbudt til i torsdags af Anna fra Hill Street, som stod for at sætte fint service til rådighed og Lars Jon, der leverede blomster til eventet.

img_5972

img_5969

img_5975

img_5979

img_5982

Hvad synes I? Er det fint, eller?

img_6003

img_6002

img_5998

img_5996

img_5986

img_5984

img_6007

Det var sjovt, fordi da alle gæsterne opdagede, at de selv skulle yde noget (mere end bare at række hånden frem efter en goodiebag 😉 ), så var der sådan lidt “hvad fanden sker der her”-stemning (altså på den sjove måde), men da alle først kom i gang med at dekorere med blomster og dække op med smukt service – jamen så var det jo mega hyggeligt, og alle havde det sjovt.

img_6016

img_6008

img_6009

img_6013

img_6010

Shop Hill Street et lige pludselig blevet min yndlings shop. Jeg har købt både nyt service, nyt bestik i hvid/sølv – men har også lagt bestilling på lyserødt bestik (yes!) – og så har jeg købt nye spisebordsstole. De andre fra HAY var simpelthen for store til rummet, synes vi, så de har fået et nyt hjem.

img_5967

img_5966

img_5963

Tak til Anna og Lars for et fantastisk event.

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop