Tillykke til mine forældre…

Det er da imponerende.

Mine forældre har været gift i 40 år nu. 40 år! Godt 14.600 dage hvor de har kunne kalde hinanden for mand og kone.

Og ja, det kan godt passe. Det er 40 år. Bare hvis nogen synes at 40 år lyder som meget, når man indimellem ser billeder af min ret unge mor her på bloggen. Mine forældre var ret unge da de blev gift, – kun 18 og 23 år gamle. Men hvordan i alverden lykkes man med at holde hinanden ud i 40 år. Jeg vil gerne vide det, for jeg står jo selv overfor at skulle giftes (igen) til sommer.

Hvad gør man? Hvordan gør man?

Jeg må vist hellere spørge mine forældre, for de må da vide ét og andet.

Men om ikke andet, så tillykke kære Mor og Far. I er seje, og jeg ved, at I har stået hinanden bi i både medgang og modgang. Jeg er stolt over at være jeres datter, og jeg håber en dag at kunne se tilbage på et 40-årigt gammelt ægteskab til min Micky.

Tillykke med hinanden, med kærligheden og med fremtiden 

 

Kan I i øvrigt se, at jeg ligner dem begge en hel del? Det synes jeg i hvert fald.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN