Tillykke til mine forældre…

Det er da imponerende.

Mine forældre har været gift i 40 år nu. 40 år! Godt 14.600 dage hvor de har kunne kalde hinanden for mand og kone.

Og ja, det kan godt passe. Det er 40 år. Bare hvis nogen synes at 40 år lyder som meget, når man indimellem ser billeder af min ret unge mor her på bloggen. Mine forældre var ret unge da de blev gift, – kun 18 og 23 år gamle. Men hvordan i alverden lykkes man med at holde hinanden ud i 40 år. Jeg vil gerne vide det, for jeg står jo selv overfor at skulle giftes (igen) til sommer.

Hvad gør man? Hvordan gør man?

Jeg må vist hellere spørge mine forældre, for de må da vide ét og andet.

Men om ikke andet, så tillykke kære Mor og Far. I er seje, og jeg ved, at I har stået hinanden bi i både medgang og modgang. Jeg er stolt over at være jeres datter, og jeg håber en dag at kunne se tilbage på et 40-årigt gammelt ægteskab til min Micky.

Tillykke med hinanden, med kærligheden og med fremtiden 

 

Kan I i øvrigt se, at jeg ligner dem begge en hel del? Det synes jeg i hvert fald.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop