Jeg har glædet mig i flere uger – lige siden jeg fik invitationen til Konditortræf på Kurhotel Skodsborg har jeg næsten ikke kunne vente. Men det kan I vel nok regne ud.
Det blev afholdt i går aftes og jeg nød en aften i desserternes tegn, hvor Kurhotel Skodsborgs konditorer i samarbejde med udvalgte gæstekonditorer forkælede os gæster med en varm (salt) ret og tre fantastiske desserter. Det var bare mind-blowing.
Jeg havde rigtig dresset mig op i høje hæle – for nu skulle Micky og jeg for en gangs skyld bare ud sammen – kun os to. At han så ikke er vild med desserter og kager – minor detail!
”Det søde køkken er ligeså komplekst som det salte køkken – og kan byde på ligeså mange utrolige smagsoplevelser,” fortæller Kurhotel Skodsborgs chefkonditor Susie Høj.
”Til vores konditortræf har vi inviteret nogle af de – efter vores mening – dygtigste og mest trendsættende konditorer i Danmark. Flere af dem er – ligesom vi – med på konditorlandsholdet, og der venter de heldige gæster en fantastisk aften i desserternes tegn.”
Sådan stod der i invitationen! Forventningerne var tårnhøje, – men ikke for høje.
Jeg kan kun sige én ting: “Spis mere dessert!” Ganske enkelt. Det vil gøre dig mere lykkelig.
Restaurantchefen matchede en række udsøgte vine til delikatesserne og aftenen blev rundt af med kaffe og petitsfours.
Til info:
Gæstekonditorer
Tor Stubbe & Freja Krarup fra Oialla & Bojesen
Milton Addison Abel II fra Mikkeller
Ronnie Holmen fra Odense Marcipan
Konditorer fra Kurhotel Skodsborg
Susie Høj
Caroline Amalie Flyvenring Andersen
Og med rimelig højt humør ovenpå al den sukker og ret så høje stilletter kørte mor her hjem. For Micky kan måske ikke lide desserter – men dessertvinen fejlede vist intet 😉