These boots are made for walking…

Reklame for Paw Sko

(Pssst, du kan vinde 1000kr til Paw sko… Men så må du lige bruge 2 min. på at læse teksten, og eventuelt deltage i konkurrencen nederst i kommentarfeltet ♥)

…and that’s just what they’ll do…

Kan I huske sangen, og teksten? Klassikeren fra 1966, som man simpelthen kun kan blive i godt humør af og som sætter et lille smil i mundvigen, fordi Nancy Sinatra simpelthen er en virkelig smækkerlækker sangsild i pailletter og langskaftede støvler i den video. Jeg ELSKER den musikvideo. Og jeg ELSKER sko og støvler. Der er bare ét eller andet empowering ved fede sko. Ik?

Jeg har været i Paw sko og fået fingrene i nye “ECCO Exostrike” støvler, der er sådan nogle outdoor-støvler med Goretex (dvs. de er vandtætte), som jeg satser på skal få mig tørfodet igennem efteråret. Og faktisk, hvis vinteren ikke er alt for kold, så tænker jeg, at de også kan gøre det som vinterstøvler. Derudover fandt jeg nogle “ECCO Shape 25” militær-lignende sorte skindstøvler med snørrebånd (og lynlås i siden), som jeg er totalt pjattet med. Micky er vist ikke helt enig – han skal i hvert fald lige arbejdes lidt på – men så er det jo heldigt, at det heller ikke er ham, der skal gå i dem! Jeg kan i hvert fald sagtens se et par stramme jeans, en lyserød sweatshirt med en hvid skjorte under og så de dér milliboots. Det bliver top cool!

paw-sko-ecco-annemette-voss-35

paw-sko-ecco-annemette-voss-22

Nå men, back on track... jeg skal nok sørge for, at jeg ikke træder på nogen på min vej, som Nancy Sinatra jo ellers lægger op til i sangen 🙂 Jeg vil til gengæld vise jer mine nye støvler, og så har jeg noget til jer…

You keep sayin’, you’ve got something for me..

Således fortsætter Nancy sin sang til manden, der vist har været ude i byen og lave ufine aktiviteter. Men der er absolut intet ufint i det næste jeg vil fortælle jer. Fordi, I’ve got something for you! Noget I nok vil blive glade for, tænker jeg da. Jeg har en konkurrence i ærmet på 1000 kr til en valgfri Paw Sko butik. Og dét kan I læse meget mere om nederst på siden. Jeg synes det er alletiders at mit arbejde ikke kun kommer mig tilgode, men at der også er en gevinst for én af mine følgere. På én eller anden måde føles det bare mere rigtigt.

Uden vejledning havde vi truffet forkert valg!

Når man besøger en Paw Sko butik får man altid god service, præcis som man kan forvente. Og alle børn fik målt fødder (det er i øvrigt for sindssygt hvor store fødder de drenge har – hvor har det det dog fra?) og der blev kigget på udvalget. Vi, både mig og drengene, er sådan nogle, der falder for det iøjnefaldende og vægter æstetik over praktik, så straks stod ungerne med sko i hænderne, hvor der var knald på farverne og blinkelys – og jeg skal komme efter dig…

paw-sko-ecco-annemette-voss-10

paw-sko-ecco-annemette-voss-1jpg

paw-sko-ecco-annemette-voss-2

Hvis man ikke får den rette vejledning, og hvis man tror, at man ved alt selv, jamen så ender man nogle gange med at træffe helt forkerte valg. Det gælder sådan set både når man vælger bøffer hos slagteren, frækt undertøj eller når man skal have sko til ungerne. Ik’ sandt? Det er bare ikke så nemt at gøre køb, hvis man ikke får hjælp. Og jeg var lige ved at træffe et ret dårligt valg til begge mine drenge.

paw-sko-ecco-annemette-voss-3

Fordi de havde forelsket sig fuldstændigt i de fedeste hhv. Geox og Kangaroos sneakers, – og skoene kunne lyse og skrive tekster med små dioder osv. Simpelthen så fede. Begge de store drenge var klar på et par hver, i sort eller hvid – men da de fik dem på, måtte vi blot sande, at de simpelthen var alt for brede til deres lange og spinkle fødder. ØV! Stine, ekspedienten, var så sød at forklare dem de på en pædagogisk måde og vise dem, hvordan der var alt for meget luft rundt om fusserne – og de kunne jo godt selv se det. Drengene var ret skuffede, og det gjorde processen med at finde nogle andre sko, der kunne vække samme begejstring endnu sværere.

paw-sko-ecco-annemette-voss-4

Men naturligvis lykkedes det. Det udfordrede bare lige både mig og ekspedienten, for I kan jo nok regne ud, at når man lige har sat sig for, at man skal have sko, der kan programmeres til at skrive alt muligt sejt, så er det liiiiidt op ad bakke, når man skal finde et alternativ.

Det endte med at begejstringen igen blev vakt til live. Et par adidas basket-lignende støvler til ældstebarnet og et par Geox basketstøvler med blinkeeffekt til mellemstemanden. Så var alle glade. Og den værste krise afblæst 😉

paw-sko-ecco-annemette-voss-18

paw-sko-ecco-annemette-voss-19

Meget nemmere gik det med Luca

Han kan simpelthen være så besværlig, den knægt. Men ikke da vi skulle vælge sko. Næh nej, det var egentlig ret nemt. Efter han have kravlet rundt i hele butikken og bogstavelig talt kravlet på hylderne (jeg så det ikke, før det var for sent!) og i øvrigt også slikket på hylderne (åh gud!) så var han klar til at prøve sko… På med det første og bedste par sko, og så var den skid slået. De passede ham og han ville slet ikke tage dem af igen. Han gik faktisk rundt i dem herhjemme hele aftenen indtil han skulle i seng, fordi han var så glad for sine nye sko. Så sødt!

paw-sko-ecco-annemette-voss-15

paw-sko-ecco-annemette-voss-17

Vind 1000 kr til Paw Sko. (Tusind kroner!!!)

Jeg har handlet i Paw sko i flere år, fordi der ligger en stor afdeling i Lyngby Storcenter – lige i nærheden af hvor vi har boet igennem en årrække. Jeg er på fornavn med en af ekspedienterne, hun hedder Stine, der altid giver god personlig betjening, hvilket jeg sætter pris på. Så får drengene målt fødder og børnene kan få lov at se, måle og veje alle de nye modeller og selv vælge, hvilken sko, der sidder bedst og er lige som den skal være – med hjælp fra personalet, der véd hvad de taler om.

Se her: Paw Sko børnekatalog

Nu kan du selv vinde 1000kr til en valgfri Paw Sko butik. Paw sko butikker ligger spredt ud over hele landet. Og Paw sko har sko til hele familien, så du behøver kun at gå ét sted hen, – uanset hvem i familien, der skal have nye sko!

Sådan deltager du i konkurrencen

Kommenter i kommentarfeltet her på bloggen hvilken Paw Sko butik du vil bruge gavekortet i, og hvem gavekortet skal bruges på?

Vinderen trækkes:

d. 23/9 annonceres vinderen her på siden. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning og kontaktes direkte på mail.

Held og lykke ♥
/AM

“Are you ready, boots? Start walking!”

(Jeg satser på, at I allesammen har fået den sang på hjernen nu – præcis som jeg har!)

488 reaktioner

 1. Hej 😊 Jeg ville gerne bruge gavekortet i Paw Sko på Fisketorvet. Og hvis jeg vandt ville jeg finde et par gode vinterstøvler til mig selv 👌😉

 2. Gavekortet skal bruges i Paw Sko i Odense. Det er mig der trænger til nye sko, har fået en skade i min fod, så har brug for nogen der støtter meget bedre end dem jeg har

 3. Jeg vil bruge præmien på nogle lækre højhælede, jeg har været på udkig efter i ALT for lang tid i PAW sko i Kolding 😀

 4. Jeg vil bruge gavekortet i Lyngby og det er min datter på 14 der skal forkæles❤️☺️ Hun er allerede en str 42 i sko – så det er ikke så nemt at finde fedt fodtøj – men jeg ved at i Paw sko er det muligt👌🤗

 5. Jeg vil bruge det i Kolding Storcenter. Vinder jeg, skal det gå til min datter Frida på 9 År, som jeg et selv med ❤❤

 6. Jeg ønsker mig gavekortet til Paw Sko på Fisketorvet. Og jeg vil bruge det på min dejlige datter.

 7. Jeg vil gerne bruge gavekortet i Aarhus. Pengene kommer højest sandsynligt til at gå til vinterstøvler til mindstemanden. Meeen mon ikke der også lige kan blive plads til et par støvler til mutti 😉

 8. Ville bruge gavekortet i Lyngby. Det skulle bruges på min datter på 1 1/2 år, som skulle bruge nogle dejlige vintersko og varme futter😊❤️

 9. Jeg vil bruge gavekortet i Aalborg storcenter. Det skal bruges på overgangssko til den mellemste og måske et par til mig selv 🙂

 10. Lækker gave! Jeg ville bruge den i butikken i Lyngby storcenter da den er tættest på hvor vi bor men også fordi de har et kæmpe udvalg og enormt hjælpsomt personale! Pengene skulle bruges til enten et par lækre vinterstøvler til mig selv eller gode gummistøvler 🙂

 11. Jeg ville bruge gavekortet på mig selv! Ungerne mangler lige nu ikke noget, men jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg selv sidst har fået nye sko. Det skal der laves om på! Basta.

 12. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko på Fisketorvet.
  Som studerende er det ikke altid der lige er penge til de ordenlige sko der bliver prioriteret, så det ville være lækkert at kunne gå efteråret i møde med nye gode sko 🍃🍁☀️👟

 13. Jeg ville bruge gavekortet på mig selv i Lyngby! Ungerne mangler lige nu ikke noget, men jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg selv sidst har fået nye sko. Det skal der laves om på! Basta.

 14. Jamen, jeg vil da bruge gavekortet i Åååårhus 😍 Og så tror jeg faktisk, at det skal bruges på mig selv (men altså ungerne kan da godt komme med og kigge – lur mig om de ikke forelsker sig i nogle sko!). Jeg mangler et par classy ankelstøvler 🤞🎉

 15. Skal bruges på miiig 👌🎉 Eller det bliver nok min søn Matthæus som far nogen lækre vinterstøvler 😂 Og jeg vil bruge Lyngby Paw sko 💪

 16. Hvis jeg er så heldig at vinde gavekortet, så vil jeg bruge gavekortet på et par lækre sko til mig selv i Paw sko i Kolding 🤞🏼🤞🏼😍

 17. Jeg vil bruge gavekortet i Holbæk..og jeg kunne godt tænke mig at forkæle mig selv med et par lækre vinter støvler

 18. Jeg vil brug gavekort i Herning. Det skal bruges til at køb sko både til min datter og søn. 👠👟👞👡🚶🏻‍♀️🚶🏽‍♂️🙌🏻❤️

 19. Mine tvillingedrenge, der ved hvert sæsonskifte trækker bukserne ned på mit budget 🙂 Det må blive Fisketorvet…

 20. Jeg vil bruge gacekortet på mig selv, da jeg pt er studerende og får 560 kr udbetalt hver måned pga at jeg bor hjemme.. Så nye sko er ikke lige det der bliver prioriteret her
  De skulle selvfølgelig bruges på strøget i Aarhus

 21. Jamen, jeg ville da bruge gavekortet i Åååårhus 😍 Og jeg ville bruge gavekortet på mig selv (altså ungerne kan da godt komme med og kigge, og bliver helt sikkert forelsket i nogle sko…). Jeg mangler et par classy ankelstøvler 🤞🎉

 22. Jeg vil give gavekortet til min datter som er på SU. Hun vil nok vælge Hørsholm butikken.

 23. Hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg tage min søn med til Paw Sko i Lyngby og købe et par lækre vinterstøvler til ham ❤️🤞

 24. Jeg krydser fingre 🤞🏼 Og ville bruge mit gavekort på fodtøj til mig selv og min søde mand hos Paw sko i Kolding.

 25. Jeg ville simpelthen forkæle mig selv med et par nye støvler, trænger!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🐾

 26. Jeg vil bruge den på mig selv og mine mindre søskende 🤓 Jeg ville bruge gavekortet i butikken i Kolding storcenter 👠👟

 27. Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko Aarhus, på Strøget. Jeg vil finde et par fede vinterstøvler til mig selv, som er made for walking, når jeg skal trille Aarhus’ gader tynde med barnevognen og lillepigen, som snart melder sin ankomst 😃💗👶🏼👢👢

 28. Jeg vil bruge gavekortet på mig selv, da SU’en ikke rækker til mange nye sko. Gavekortet skal indløses i Paw sko i Rosengårdcentret i Odense 🙂

 29. Fed gevinst. Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko Aalborg Storcenter. Og det bliver mine to skønne børn der skal have nye sko her til vinteren.

 30. Jeg vil tage til butikken i Herning og finde vinterstøvler til mig selv – da de gamle ikke kan mere 👢👢👢
  Kh Marianne 😊

 31. Hvis jeg vandt ville jeg nok bruge dem på mig selv og få skiftet min hullede sko ud! Min farmor har ihvertfald nævnt til mig flere gange at de skal skiftes, men det er ikke lige det man som studerende prioriter højest😆

 32. De skal bruges på mig selv og min kæreste, vi kunne begge godt bruge et par ordentlige sko når vi skal trave rundt med lille manden i hans barnevogn 🙈😍🤞
  Gavekortet skal bruges i Lyngby Storcenter da vi bor lige ved siden af.

 33. Jeg ville forkæle min søde kæreste og kommende far til vores lille datter, der kan melde sin ankomst anytime ❤️☀️
  I Pawsko i Lyngby 👟

 34. Gavekortet skulle helt sikkert bruges i Paw Sko i Søndergade i Aarhus, hvor vi altid har fået stjernegod betjening i børneafdelingen. 🙂

 35. Jeg ville bruge gavekortet på de enormt lækre Ecco Exostrike.støvler hos Paw Sko i Kolding.:) <3
  De skulle indvies til Ecco Walkathon i Kolding d. 13. oktober. 😀

 36. Jeg vil bruge dem i Paw sko i Kolding og jeg vil bruge dem på min søn og mig selv. 👟👞👠👢

 37. Dejlig konkurrence lige her før vinteren.
  Jeg tror, at hvis jeg skulle være den heldige, så vil jeg køre en tur i Paw Sko i Holbæk og forkæle mig selv lidt med et par lækre vinterstøvler 😊❤️🤞🏼

 38. Udover at jeg slet ikke kender sangen i indlægget haha (men det gør jeg omlidt), så ville jeg gå i PAW Sko i Glostrup Centeret 🙂 jeg ville faktisk nok finde mig selv eller min mor et par varme sko til den kolde tid der kommer, da vi begge mangler 🙂

 39. Jeg vil bruge gavekortet i butikken i Lyngby. Min kæreste er lige flyttet ind hos mig, og jeg har til min gru fundet ud af, at han ikke har et eneste par varme sko (tre udtrådte sneakers er hans skogarderobe).

 40. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko Aalborg og da både min kæreste og jeg er studerende ville det være et godt tilskud til vintersko til os begge 🤞🏼

 41. Hvis jeg er den heldige vinder af gavekortet vil jeg bruge det på mig selv i butikke i Aarhus. 🤞👠👟

 42. jeg ville købe et par gode ecco sko til min pige der starter børnehave her den 1/10. Jeg ville handle i Paw sko i rosensgårdcentret i Odense 🙂

 43. Jeg vil bruge gavekort i rosegårdencenter, på mig selv da jeg ikke rigtig har nogen sko og pt bruge sandaler 🤞🤞

 44. Jeg vil forkæle min datter Ida med lækker vinterstøvler og vi vil meget gerne shoppe hos Paw sko i Lyngby storcenter

 45. Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko i HerningCentret. Og gavekortet skal bruges på vinterstøvler til mig selv 🙂

 46. Jeg vil bruge gavekortet i Paw butikken i Kolding. Så min datter kan få de rette vinterstøvler til hende 😁

 47. Vil bruge gavekortet på et par gode vinterstøvler til mig selv! 😍 i Lyngby storcenter 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 48. Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko i Århus. Jeg vil forkæle mig selv og yngstebarnet med nye støvler😊

 49. Jeg ville bruge gavekortet til et par gode vinterstøvler til mig selv da jeg er højgravid og kan se frem til at trave rundt med barnevogn i vintervejr 🙂
  Jeg ville bruge det i butikken i Slagelse.

 50. Jeg vil forkæle mig selv med nye vinterstøvler i år. Gavekortet skal helt klart bruges i Lyngby centeret ❤️🙆‍♀️

 51. Jeg ville bruge præmien i Kolding, på mig selv, mangler virkeligt et par gode vinterstøvler. Tak for en god blog

 52. Jeg vil bruge gavekortet i Aalborg Storcenter, tror det skal være på vinterstøvler til mig og måske til min datter også

 53. Ville da elske sådan et gavekort som helt sikkert skal bruges på mig selv og børnene i Aalborg storcenter 👍🏻🍀

 54. Lækkert indlæg, lækker blog, lækker konkurrence e!

  Jeg krydser fingre for at vinde gavekortet, så min datter kan få sine første begyndersko – og måske der kan blive lidt til moren også 😉

 55. Paw Sko i Rosengårdcentret sjal besøges, så min søn på 16 måneder kan få nogle gode vinterstøvler. Han har en buttet bred fod ig vi har i den grad brug for kyndig hjælp til at finde den rette støvle til tonsvis af timers udeleg hele vinteren ☺️

 56. Hvis jeg er så heldig at vinde, skal gavekortet bruges i Rødovre Centret og det skal bruges til vinterstøvler til mig selv (da de gamle blev smidt ud i sidste uge)

 57. Lyngby storcenter! Så skal jeg se om ikke jeg kan finde et par sko til mine meget besværlige fødder (mega høj vrist og utrolig brede) 🤗

 58. Gavekortet skal bruges i Paw Sko i Århus, og det vil både mine børn på 10 og 12 år og deres mor få glæde af, for vi skal alle ha’ efterårssko – ungernes fødder vokser jo som om de er blevet badet i substral😉😂👟👢🍀🤞🏼

 59. Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg bruge gavekortet i rosengårdscentret i Odense på vintersko til manden og mig ☺️🍀

 60. Vil bruge det i rosegårdencenter, på mig selv dag jeg pt ikke rigtig har nogen sko og bruge pt sandaler men nu er det ved at bliv lidt koldt 🤞🤞😍 håber jeg vinder kunne være lækkert med nye sko

 61. Øj øj øj … det bliver helt klart Benjamin min søn det gavekort går til, – han slider et par vinterstøvler op på 2 måneder … så der går lige et par vinterstøvler budgetter om året til det

  Det skulle være Paw Sko i Lyngby, der får glæde af os 😃

 62. Uhh ville gå i Paw sko i Rødovre Centrum, hvor min mormor altid tog mig med hen da jeg var lille.. Og vis jeg er så heldig at vinde så skal vi finde knægtens første par sko, som jo blir noget af en jungel men glæder mig.. Og hvis der kunne blive til er par nye til mig så kunne det være lækkert(graviditet=større fødder) 😉

 63. Jeg vil gerne bruge gavekortet i Slagelse så mine tvillinge drenge på 2 år kan få nogle lækre nye vinterstøvler og måske jeg også kunne snige et par nye lækre sko med i købet 😊

 64. Hvis jeg er så heldig at vinde skal det bruges i Paw sko i Aalborg storcenter. Jeg vil bruge det på sko til mig selv.

 65. Jeg bruge Gavekortet til Paw Sko på Søndergade i Aarhus. Jeg vil bruge dem på mig selv og min kæreste 🙋‍♀️😊👟🍀😍

 66. Gavekortet skal bruges i Lyngby, hvor jeg i forvejen køber de fleste af mine sko. Det skal bruges som tilskud til vinterstøvler til mig selv.

 67. Gavekortet skulle helt sikkert gå til min skønne mor og bruges i Paw Sko i Kolding Storcenter🤞🌸

 68. Gavekortet skulle helt sikkert gå til min skønne mor og bruges i Paw Sko i Kolding Storcenter🤞🌸

 69. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Glostrup Centret og det ville være min søn der skulle have nye efterår/vinterstøvler😊

 70. Pawsko i Glostrup.
  Både min dreng og jeg skal have et par vinterstøvler, så gavekortet skal bruges til os begge🙏🏻😍

 71. Jeg vil bruge gavekortet i Lyngby Storcenter, når nu du taler så godt om dem! Jeg har ingen børn, så jeg vil bruge gavekortet på mig selv! Og måske min kæreste, hvis der bliver til det 🤷🏼‍♀️🙊 🤞🏻🤞🏻

 72. Jeg bruger gavekortet til Paw Sko på Lyngby Storcente. Jeg vil bruge dem på mig selv og min søn 👶🏻

 73. Jeg vil forkæle mig selv med nye vinterstøvler🤗 Det vil blive i Herning, hvis jeg er heldig🍀🍀🍀🍀

 74. Jeg ville vælge den i Hørsholm, da der ikke er nogen her hvor vi bor. Jeg vil bruge det til min datter Liva på 5 år som vokser helt vildt i øjeblikket 🙂

 75. Jeg ville for første gang i lang tid bruge gavekortet på at købe lækre sko til mig selv 🤩😍😎 og gerne i Paw Sko i Rødovre Centret 🤗

 76. Jeg var helt tilfældigt i Paw sko i Aarhus forleden, blev helt overvældet over se fine butik, med et stort udvalg, til hele familien. Men, jeg så et par upraktiske stiletter, jeg ikke kan få tankerne fra, også vil resten af mønterne nok bruges på et par vinterstøvler til vores søn på to… eller måske kæresten skal have et par nye. Vi kan ihvertfald sagtens bruge nye sko !!

 77. Åh kunne virkelig godt bruge et par fine ( og gode ) sko til mig selv!! Og selvfølgelig skulle gavekortet indløses i Paw Sko, Lyngby storcenter ( da jeg arbejder i nærheden, så mon ikke man kunne spændere en frokost pause der 😂)

 78. Det skal være i Lyngby og skal bruges på mig selv. Mangler i den grad nye støvler da mine dumme fødder måtte give op for de gamle der gjorde ondt når man gik

 79. Jeg ville bruge gavekortet i Rødovre 🙏🏻 Jeg ville købe et par lækre støvler til efteråret/vinteren 🍂💨

 80. Paw sko Slagelse. Og et par vintersko til mig selv evt et par begyndersko til Karla som netop har taget sine første skridt 🍀👶🏼🍂

 81. Jeg vil købe lækre sko til mig selv og til mine piger på 6 og 4 år. Vi tøser elsker sko. Jeg vil købe mine sko i Rosengårds centeret i Odense

 82. De skal bruges i butikken i Slagelse og skal mest bruges på mig selv 😉 glemmer mig selv alt for meget efter jeg har fået barn.

 83. Jeg ville forkæle mig selv med et par nye sko/støvler – jeg trænger virkelig! I en hverdag med børn er det ofte dem der får og så må vi andre nøjes 😉
  Jeg ville bruge pengene i Paw Sko i Glostrup Centret.

 84. De skal bruges i Paw sko i Lyngby Storcenter, og primært på mig selv da jeg virkelig trænger til nye vinterstøvler. Efter alt for mange sæsoner, er det på tide at pensionere de gamle…

 85. Med tre piger på henholdsvis 2, 4 og 6 år, så ville det åbenlyse svar være, at gavekortet skulle bruges på nye vinterstøvler til børnene. Men jeg tror faktisk, at hvis jeg vinder, så er det min tur til at få mig et par nye støvletter til vinter ❤️

 86. Der er hul mine gummistøvler, hvilket faktisk er ret upraktisk… 😉 Mon ikke jeg kunne finde et par nye hos Paw Sko i Aalborg?

 87. Mine fødder har altid været mit “problem”, Jeg har altid været ked af at rende rundt med store plader str 41/42, og altid ønsket mig små fine fødder! Men ved du hvad? De har alligevel gjort det godt i 45 år nu, og vil prøve at holde lidt mere af dem 😍 Hvis jeg vinder vil jeg bruge gavekortet i Paw sko Ballerup, og købe mig et par lækre vinterstøvler 😊😊😊

 88. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal de bruges i Paw sko i Aalborg storcenter. Jeg smed to par vinterstøvler ud sidste sæson, så mangler et par til i år 🤞🏼

 89. Paw Sko i 2800 – Lyngby Storcenter. Er ikke på fornavn med. Stine, meeeen det kan jeg da blive og kr 1000 er da en start.

 90. Det skal bruges i Lyngby Storecenter og det skal gå til min søde kæreste som er flyttet hertil fra Australien og derfor for første gang i sit liv, skal til at gå med med vintersko. ❤️🧣👞❄️🌨

 91. De 1000 kr. vil være helt perfekt til et par Ecco til mine dårlige fødder og de skal bruges i Paw butikken på Søndergade i Århus 🙂

 92. Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko Lyngby. Jeg skal til at have nogle nye vinterstøvler og jeg Paw sko er min ynglings sko butik så det ville være Nice med et gavekort til Paw sko

 93. Gavekortet sgu bruges på gågaden i Århus til vinterstøvler til min datter og rest beløbet til mig selv 😊

 94. Åhh.. en dejlig konkurrence! Med 3 børn i huset kan det hurtigt rende op, når der skal købes vintersko og støvler. Jeg ville bruge gavekortet hos Paw sko i Herning.

 95. Håber på at vinde gavekort til min lokale Paw sko Ballerup. Altid god og professionel service og smilende medarbejdere:) jeg vil bruge gavekortet på vinterstøvler til mig selv:) vores to pigers vinter garderobe er allerede købt i netop samme butik – så håber at mor nu kan blive forkælet 🙂 Krydser fingre 🙂

 96. Det skal bruge i Paw sko i Rosengårdcentert i Odense. Jeg er en fattig studerende så jeg vil bruge pengene på at få nogle gode støvler til vinter.

 97. Hvis jeg vinder vil jeg bruge gavekortet på mig og min familie ! ❤️👏🏻Gavekortet skulle bruges i Paw sko i Lyngby 🤞🏼

 98. Det skal bruges i Ballerup Centeret, hvor servicen også er i top- mine 2 skønne unger har brug for nye vinterstøvler🤩

 99. Jeg ville bruge dem i Paw sko i Randers Storcenter, hvor jeg ofte handler til både mig selv og børnene. Jeg er blevet forelsket i et par flotte støvler i ruskind og lak snude til mig selv😍🤞🏻

 100. Hvor lækkert at kunne vinde det😍 Paw sko, rosengårdcentret Odense. Skal da helt klart deles med en veninde,på en total læksi shoppetur🤪

 101. Lyngby er den bedste butik og der vil jeg bruge gavekortet og jeg vil forkæle min datter med lækre vinterstøvler og evt et par hjemmesko til mig selv 😉🍀

 102. Hvis jeg er så heldig, vil bruge gavekortet i Aalborg Storcenter, jeg kunne godt bruge et par varme vinterstøvler 😀

 103. Jeg kunne godt tænke mig at give gavekortet til min lillebror, så han kunne få en hyggelig tur til Aalborg og nogle nye fede sko (gavekortet skulle derfor bruges i Paw Sko i Aalborg Storcenter).

 104. Min mand skal forkæles med et par nye sko hvis jeg bliver den heldige vinder! Gerne i Paw sko i Herningcentret.

 105. Jeg ville bruge gavekortet i Aarhus og købe nogle sko til min kæreste og lillebror, da de virkeligt har brug for det😉

 106. Hvor lækkert. Vinder jeg, vil jeg forkæle mine egne fusser. Med to små børn er det altid mig der bliver nedprioriteret. Jeg vil bruge det i Aalborg Storcenter

 107. Jeg ville bruge gavekortet i Ballerup og på støvler til mig selv. Børnene har lige fået nyt fodtøj til den store guldmedalje 🙂

 108. Randers.
  Vil give min mand nye Ecco stævner til vinter.
  Er selv sko FREAK 😊 Har masser, men man får aldrig nok. Men NU skal han have nye.

 109. Jeg ville bruge gavekortet i Lyngby, men ikke på mig selv! Jeg ville give det til min bedsteveninde, så hendes skønne børn kunne få nogle ny sko ❤️

 110. Hvis jeg vinder skal det bruges på nye sko/støvler til mig selv, og jeg vil shoppe i Paw sko i Kolding storcenter 🤞🤞

 111. Jeg vil give gavekortet til mig selv! Jeg ejer nogle lidt store fødder. Jeg syntes ofte det svært at finde sko/støvler i store størrelser, som ikke er kedelig og grå! Jeg ved dog at de i Paw sko har smarte sko/støvler til kvinder med store fødder og jeg ville blive så glad, hvis jeg vandt gavekortet og bruge det i Paw sko inde i Aarhus 😊🤞🤞🌸

 112. Jeg vil forkæle min datter og mand med lækre vinterstøvler hos Paw Sko i Rødovre som altid giver god service 🙂

 113. Jeg vil forkæle min datter på 13♥️ Hun vokser så hurtigt ud af hendes fodtøj. Sidste år købte vi Ecco bjergstøvler i PAW FISKETORVET og der ville jeg ønske at tage hende ud igen🙏🏼🤞🏼

 114. Jeg ville købe mig et par nye vinterstøvler. Børnene har hvad de skal bruge, men jeg har ikke fået nye i 3 år 🙈. Jeg vil købe dem i Slagelse. Jeg køber aldrig sko i min egen by, da de ikke yder god nok service. I Paw Sko bliver både børn og voksne behandlet med stil og nærvær. Vi handler ikke andre steder. 🍀👌🏻☝🏻

 115. Jeg vælger Slagelse. Jeg trænger til nye vinter støvler, måske bliver der også købt til mit barnebarn Viggo ❤️

 116. Jeg ville besøge Paw sko i Aalborg storcenter og ville købe sko til min søn Oscar på 13 mdr. Og måske forkæle mig selv med lidt også 🙂

 117. Jeg ville bruge pengene på mig selv, da min sko er forfærdelig slidte… og da SUen ikke rækker så langt, så ville pengene ramme et varmt sted! Jeg ville tage i Paw Sko i Rosengårdscenteret i Odense ❤️

 118. Det skulle bruge i Paw sko Grenå og på mig selv 😁🙌 – har nemlig ingen vinterstøvle ❄👢🙈

 119. Paw sko i Ballerup og jeg tror min datter Martha og jeg hurtigt kunne finde for tusinde kroner flotte sager i Paw sko 😍

 120. Det skal være til mig 🙌🏻🙌🏻☺️🍀🍀
  Og så skal det være Pawsko i rosengårdscenterer i Odense, der er de nemlig også skide flinke 🤩🤩🤗

 121. Jeg kører gerne en tur til Paw sko i Kolding storcenter og køber nye sko….nye sko til mig selv 😀

 122. Jeg vil benytte butikken i Glostrup. Og det skal selvfølgelig være til min datter på 6 og min søn på 4.

 123. Min yngste datter på 13 mdr er lige begyndt at gå, så hun fortjener noget ordentligt nyt fodtøj til efterår/vinter – og ikke bare “arve sko” fra hendes to ældre søskende.
  Vi vil tage i Aalborg storcenter og købe nyt fodtøj.

 124. ÅHH, hvor ville det være fedt at vinde🙌🙌 Så ville jeg købe et par nye vinterstøvler til mig selv❤ Det ville blive i Paw sko i Kolding Storcenter 🍀🍀🍀

  Kh Charlotte 😊🍁

 125. Jeg ville tage en tur i Paw Sko i enten Randers eller Aalborg Storcenter, hvis jeg skulle blive den heldige vinder

 126. Så skal jeg kolding storcenter! Trænger så meget til sko, så det ville være dejligt 😍 krydser fingre for at jeg bliver den heldige 😃🌼

 127. Jeg ville bruge gavekortet som et kærkomment tilskud til nye vinterstøvler til mine 3 skønne børn og mig selv 😀 Elsker at komme i paw sko i Slagelse, hvor både udvalg og service er helt i top.

 128. Det må blive Paw sko i Århus på Søndergade, hvor man også altid får god kundeservice 😊 vil så gerne vinde så både min datter og jeg kan få nye vinterstøvler 👍

 129. Jeg ville bruge gavekortet i Rosengårdscentret i Odense, og jeg ville være egoistisk og spendere hele beløbet på mig selv 😂

 130. Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko i Århus. Vil helt sikkert bruge gavekortet til nye efterårssko/ vintersko til min datter på 5 år og søn på 2 år😊

 131. Jeg ville elske at vinde det gavekort – og jeg ville bruge det i Paw sko på Søndergade i Århus … og jeg ville bruge dem på lækre vinterstøvler til MIG for engangs skyld … 🙂

 132. Jeg vil gerne forkæle mig og min søster da vi elsker at tilbringe tid sammen og det kunne være en hyggelig ting at gøre sammen for at koble lidt af i hvores begge to travle hverdage❤️❤️Og vil bruge gavekortet i Herning

 133. Jeg vil bruge gavekortet på mig selv til et par vinterstøvler 😊😊 kortet skal bruges i Paw sko i Rødovre centrum

 134. Fed konkurrence, og så lige op til endnu-en-omgang-nye-støvler sæson. Med 4 børn i alderen 6, 7, 8 og 12 år, ville det naturligt være en god hjælp til nye efterårssko eller vinterstøvler til dem. Gavekort skulle bruges i Paw butikken i Århus C.

 135. Wao de er fede de sko!! Jeg har netop rundet 25 kg som er tabt efter 3 graviditeter (halleluja!) og det skønt! Men nu er alle mine sko blevet for store! Så jeg vil forkæle mig selv med et par dejlig varme efterårssko/støvle som jeg kan passe🙏🏻👌🏻 Og jeg vil benytte Lyngby afdelingen (fordi den er så dejlig stor).

 136. Jeg har netop og endelig nået 25kg tabt fedt fra min krop efter 3 graviditeter på 5 år (halleluja!!) Man taber sig åbenbart også på fødderne, og alle mine sko er nu for store, så jeg vil faktisk forkæle mig selv med nogle dejlige varme sko/støvler!! Det trænger jeg til👌🏻😊👍 Og jeg vil bruge Paw sko i Lyngby fordi den er så dejlig stor😊🙏🏻🙏🏻

 137. Jeg ville for en gangs skyld forkæle mig selv til Paw Sko i Slagelse 🙌🏼 jeg kunne godt bruge et par flotte støvler til mit nye job

 138. Hvis jeg skulle være den heldige vinder ville jeg bruge gavarkortet i Paw sko i Ballerup.
  Og det ville helt sikkert være min mindste datter der skulle forkæles med ekstra lækre vinterstøvler. Og måsk kunne der være lidt til overs til en af os andre i familie. 🤞

 139. Yngstedatteren er hen over sommeren hoppet 3 (😳!!!!!!) skostørrelser, så det er uden tvivl hende som pengene skal bruges på🤞🏼🍀

 140. Yngstedatteren er hen over sommeren hoppet 3 (😳!!!!!!) skostørrelser, så det er uden tvivl hende som pengene skal bruges på🤞🏼🍀 Skoene skal købes Søndergade, Århus

 141. I butikken i Kolding storcenter, jeg er vild med den butik 😄 jeg vil helst bruge gavekortet på mig selv, men med to børn i skole alderen går det nok til dem.

 142. Jeg bruger også Paw Sko i Lyngby Centret til mine to drenge og mig selv, når vi skal shoppe sko, så dér vil jeg bruge de tusind kroner, hvis jeg vinder. Jeg er helt enig – man får altid super god service 🙂

 143. Paw sko i Holbæk – jeg vil købe nye vinterstøvler til min datter, Frida på 3 år 🍀💗☃️❄️

 144. Det skulle bruges i butikken i Lyngby – og det skulle bruges til et par nye sko til mine post-graviditetsfødder, og det allerførste par sko til vores datter 🙂

 145. Jeg ville helt klart bruge pengene til et par ordentlige sko til min dreng som er født med klumpfødder. Det er derfor meget vigtig med gode sko som siddet godt og støtter hans fødder godt.
  Jeg ville vælge PAW sko i Århus på Strøget hvis jeg skulle vinde

 146. Jeg ville også tage i Paw i Lyngby Storcenter, hvor jeg har handlet mange gange – fin butik! Ville gå efter nogle fede biker-bootstil mig.

 147. Hejsaaaaa :)) Gavekortet skal helt klart bruges i Paw skobutikken i Lyngby! Jeg er tit i lyngby, derfor kunne det være skønt at bruge gavekortet på min dejligste lillebror 🙂
  Kh Aldijana :))

 148. Uhhh…jeg trænger virkelig til nye sko/støvler. Jeg ville tage i Paw Sko i Lyngby og forkæle mig selv. Simpelthen! Fingrene er krydsede 😉

 149. Åh de skulle bruges på mine piger som meget snart skal have nye vinterstøvler !! 🤞🏻 Gavekortet skulle bruges i Paw sko i Rødovre centeret.

 150. Hvis jeg er så heldig og vinde vil jeg købe vinter sko til min søn og datter i Rødovre 😊 Det kunne de bruge sådan som de vokser 😆

 151. Jeg ville tage i Paw sko inde i Århus C, de har lige fået renoveret deres butik, og de er altid behjælpelige med at finde den rigtige sko, uanset om butikken er proppet med mennesker ❤️

 152. Jeg ville bruge præmien på mine børn, og det skulle være i Herning Centret, hvis jeg var så heldig at vinde.

 153. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Herning centret. Gavekortet skulle enten bruges på sko til mig selv eller min mand 😊

 154. Paw sko i Aarhus og jeg ville bruge det på min skønne mor, fordi hun trænger time t par gode støvler her til efteråret <3

 155. Jeg vil bruge dem på mine 3 børn 😃 pengene er desværre små når man er på kontakthjælp og enlig 😩 Jeg vil bruge gavekortet i Rødovre centrum 🙏🏽

 156. Jeg ville runde Paw Sko i Aarhus sammen med mine dejlige tvillinger på 4½. De trænger til nogle robuste efterårs sko der kan bruges før vinteren sætter ind 🙂

 157. Hold da op en lækker præmie 😮 Jeg trænger til et par gode vintersko med plads i, og skulle man blive den heldige vinder, så skal jeg en tur til Paw sko i Aarhus 🙌🏻💕💕

 158. Ville finde nogle Ecco sko til både mand og jeg. Så vi kan gå tørskoet på tur med ungerne – dem er der altid styr på #klassisk

 159. Jeg vil bruge det i Odense og gavekortet skal bruges på mig for jeg trænger til nye støvler til efteråret.

 160. Jeg ville tage mine to unger med i Ballerupcenteret eller i Lyngby, så de kan få nogle gode vinterstøvler 😁

 161. Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko i Randers midtby, og jeg tror der må være til et par nye vintersko / støvler til den mindste af mine drenge og min søde datter 🤩❤️

 162. Hvis jeg er heldig og vinde , vil jeg tage min niece på 11 år med enten i Rødovre , Ballerup eller Lyngby og shoppe lækre sko til hende 🍀

 163. Det skal bruges i Paw Sko i gågaden i Aarhus (Søndergade) på et par nye vinterstøvler til. mig selv (og måske min kæreste)

 164. Paw Sko i Rødovre Centret og ville elske at forkæle min lille søn Viggo på knap 1 år med nye sko til hans nye liv i institution. Det kræver om noget godt fodtøj at tage sine første skridt 🙂

 165. Jeg ville rigtig gerne forkæle mig selv for det trænger jeg til 🙂 Og det skulle så være i Paw Sko i Rosengårdcenteret, Odense.

 166. Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko i Holbæk, og på mig selv, for jeg trænger virkelig til nogle nye vinterstøvler🤞🏼🍀🙌

 167. Jeg ville med glæde bruge gevinsten i Aalborg Storcenter, hvor jeg ville købe nye vinterstøvler til min datter 🙂

 168. Jeg ville bruge dem til vinterstøvler til mine tvillinger på 7 år i Paw sko i Rødovre hvor deres moster bor 👟👞👠👡👢

 169. Jeg vil køre heeele vejen fra Horsens til Paw Sko i Randers, der giver de osse bare den bedste service!! Og jeg tror det er sønnike, som skal ha vinterstøvler!
  Knus H

 170. Wauw for en lækker konkurrence🤩 Jeg vil bruge det i deres butik på Fisketorvet, da det er den butik der ligger tættest på mig, selvom “din” ekspedient i Lyngby lyder så god😃

 171. Jeg ville smutte til Fisketorvet og finde Paw sko. Og jeg vil være så egoistisk at jeg vil finde nogen lækre vinterstøvler til mig selv. For jeg skal da også kunne holde mine fødder varme i den kommende tid!☺️

 172. Jeg ville bruge gavekortet i Kolding storcenter! Min mor skal have nye sko, da hun ikke kan få dem hun plejer at have, og har en krop der skal have specielle sko!

 173. Det skal bruges i den Paw sko der ligger tættest på DR byen 😅 er lige flyttet til Amager fra Aarhus, grundet studie så jeg ville elske at vinde et gavekort, så mine fødder også er sikret gennem vinteren 😍

 174. Jeg vil bruge gavekortet i butikken på Søndergade i Århus 😍🤞🏼 Og vil gerne forkæle mig selv og min datter på 2 med nye vinter støvler 🍂❤️

 175. Paw sko i Kolding 👍 Jeg vil bruge dem på mig selv. Er på ressourceydelse = ikke råd til basale ting som fx sko. Så det ville være Overdrevet luksus at kunne tage ud og købe sko 👏🍀👍

 176. Paw sko i rosengårdcentret, Odense
  Og jeg tænker jeg skal forkæle min kæreste som har valgt at gå på SU igen for at læse til politibetjent.

 177. Ih tak 😂 nu kan jeg gå og synge den sang resten af dagen!😂❤️
  Nåh! Men skulle jeg være aå heldig at vinde så ville jeg bruge gavekortet i Odense(Rosengårdscentret) og de skulle bruges på at få nogle ordenlige vinterstøvler til min ret så kræsne dreng på 11. Og med den rette vejledning finde et par som sidder ordenligt på hans fødder og som han måske ikke har slidt færdig inden sæsonen er slut 😂 🙏🏻

 178. Jeg ville bruge gavekortet i Paw sko i Fisketorvet, og ville købe nogle lækre støvler til vinter til
  Mig selv 🙂

 179. Hvis jeg vandt gavekortet skulle det bruges i Paw sko i Lyngby storcenter og gavekortet skal bruges på min mor da jeg synes at det er hendes tur til at blive forkælet ❤️

 180. Gavekortet skulle bruges i butikken i Slagelse. Det vil være skøøøøøønt at vinde. Tak for en god bog Annemette.

 181. Det må blive i Rosengårdcentret i Odense og ville bruge præmien på nogle lækre nye støvler til mig selv 😊

 182. Det skal være til Paw sko i Nykøbing F – jeg vil bruge gavekortet på min datter der lige er fyldt 14 – vi har altid kunnet finde gode og lækre efter/vinter støvler til hende der 🤩

 183. Hvis jeg er så heldig at vinde, skal det bruges i Aalborg, og på sko til mig selv, men søn har desværre (!) lige fået nye sko 😊

 184. Gavekortet skal bruges i Paw Sko – Kolding storcenter.
  Den skal bruges på sko til mor, da jeg har svært ved at få sko jeg kan gå i. Bøvler med hæl spore, så kan ikke bruge enhver sko.

 185. Jeg vil bruge det i butikken i Slagelse og gavekortet skal bruges på sko til min søn som lige har lært at gå.

 186. Det ville jeg bruge i Paw sko i Slagelse hvor min søn og jeg selv skal forkæles med lækre vinterstøvler 😀😘👏🤞🙏
  Jeg håber virkelig vi er heldige 🙏🤞
  Og tak for at give mig den sang på hjernen! 😂😂😂

 187. Ved at chancen for at vinde ikke er stor, men når det gælder sko, skal man ALTID deltage😆 jeg vil bruge butikken på Fisketorvet eller Rødovre centeret, og kunne godt trænge til et par nye fede sorte støvler 👍🏼

 188. Skulle jeg være den heldige så ville jeg handle i Paw sko rosengårdscenter Odense.. dejlig service der med garenti kunne være behjælpelig med at klæde mine 5 drenges fødder på til vinter ☃️

 189. Jeg ville købe mig et par gode vinterstøvler til brug i børnehaven, hvor vi er ude hver dag.
  Gavekortet skulle bruges i paw sko i Kolding storcenter

 190. Jeg vil købe sko i Randers storcenter og jeg vil bruge gavekortet på mig selv – det fortjener jeg❤️

 191. Jeg har købt efterårs og vintersko/støvler til min datter, så jeg ville bruge gavekortet på vinterstøvler til mig selv. Gavekortet skal bruges i Paw sko Randers

 192. Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg bruge det på min datter på 4 år og mig selv. Da jeg snart skal igang med at gå lange ture med barnevogn, ville det være rart med ordentlig fodtøj ❤️🍀🤞

 193. Uhhh, jeg vil bruge gavekortet til mine egne 2 fødder, der trofast bærer mig gennem livet 👏🤩❤️

 194. Uhhh, jeg vil bruge gavekortet til mine egne 2 fødder, der trofast bærer mig gennem livet 👏🤩❤️ Butik i Lyngby storcenter 🌸

 195. Jeg vil finde et par lækre nye støvler til mig selv hos Paw Sko i Kolding Storcenter🙌🏻👢🤞🏻😍 Har svært ved at finde nogle gode støvler da jeg har en bred fod og en høj vrist😔 Så håber jeg er heldig at vinde så de kan vejlede mig til at få de helt rigtige til mig🙌🏻😍🤞🏻☺️

 196. Jeg ville bruge gavekortet i butikken i Rødovre centrum, og jeg ville bruge det på mig selv da jeg trænger til et par nye vinterstøvler😊✨

 197. Jeg vil bruge gavekortet i Kolding storcenter og vil bruge det til mig selv og mine søskende 😍😍
  Da vi alle godt kunne trænge til nogle nye sko og fordi mine søskende vokser og trænger til nye sko hele tiden 😂👌

 198. Uhh vil gerne besøge Paw Sko i Lyngby Storcenter og bruge gavekortet på mine egne 2 fødder, der trofast bærer mig gennem livet 🌸❤️

 199. Skal helt sikkert have fingrene i de Ecco støvler, total fede.. Manden i huset skal også overraskes med et visit hos Paw i Lyngby

 200. Jeg ville bruge den i Lyngby storcenter, da jeg bor i Lyngby. Derudover ville jeg forkæle mig selv med et par nye vinterstøvler eller måske et par fede støvler, da det er en fase jeg er inden i fortiden. Hvis der er penge til overs vil jeg give min kæreste et par nye sneaks også 😊

 201. Jeg kunne virkelig godt bruge nogle super dejlige fine efterårs-/vinterstøvler, så mine fusser kan holdes varme og tørre. Bruger meget tid ude i naturen med mine hunde, så de gamle par er ved at være noget tyndslidte 😂🙏🏻🌸

 202. Paw Sko i Odense (grøn gade i Rosengårdcenteret).
  Gavekortet skal bruges til at forkæle mine 2 guldklumper Maja og Mathilde med nye vinterstøvler 😃🤞🏼🍀

 203. Jeg ville tage turen til afdelingen i Rødovre og forkæle mig selv oven på en større rygoperation… tænker, at de kunne være SÅ festligt 🙏🤞

 204. Jeg ville shoppe sko i Odense (Rosengårdscenteret). Jeg tænker gavekortet skal bruges på et par lækre vinterstøvler til min kæreste og hvis der kunne blive til et par til mig, ville det også være lækkert ellers må jeg selv spæde til😊

 205. Miiiig 🤗 jeg mangler i den grad nye støvler, så jeg håber🤞🏼🤞🏼🤞🏼PAW SKO Rosengårdscenteret

 206. Jeg ville forkæle min store datter, der i en alder af 25 år er begyndt at læse igen, så det er småt med pengene. Hun kunne godt bruge et par vinterstøvler fra Paw Sko i Kolding. 🍀🍀

 207. Jeg vil besøge Paw Sko, i Ballerup Centret og forkæle mig selv med et par vinterstøvler, i en prisklasse jeg ikke normalt har økonomi til 🌻

 208. Jeg ville shoppe i Paw sko i Lyngby storcenter og nok ende med at bruge det på mine tvillinge piger på 4 år 🙈selvom jeg selv trænger til et par nye ordentlige støvler og selv forkælelse ovenpå at ha mistet min mor for nylig 💔

 209. Jeg vil bruge den i rosengårdcenteret i Odense. På mine børn og jeg så vi kan få nogen gode sko at gå i og ikke nogen billige nogen.

 210. Jeg vil bruge dem på et par nye speakers til min rejse til foråret.
  Jeg vil bruge gavekortet i Pawsko i herning centret

 211. Jeg ville bruge det i Paw sko Slagelse.
  Jeg ville bruge gavekortet på et par gode vinterstøvler til mig selv 😊

 212. Vil bruge gavekortet på et par lækre skechers sko som mine fødder har det bedst med . Vil bruge det i enten Lyngby centeret eller Rødovre centeret .

 213. Vil bruge gavekortet i Paw sko i Lyngby centeret. Jeg vil bruge gavekortet på nogle lækre støvler eller sneakers 😍

 214. Jeg ønsker et gavekort til Odense og de skal bruges på mig selv, jeg mangler nemlig nye vinterstøvler! ☺️

 215. Jeg ville bruge pengene i Paw sko i Kolding Storcenter. Jeg ville bruge pengene på mig selv og mine børn🤞🤞

 216. Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko i Århus, hvor det skulle bruges på at supplere min vintergarderoben med nye lækre vinterstøvler 👢

 217. Hej
  Jeg vil gerne paw sko kolding storcenter. Jeg vil gerne bruge dem på mig og min kæreste. Han blev igår påkørt bagfra og fik sin bil han har haft i 8 år smadret. Derfor synes jeg det kunne være lækkert at forkæle ham med nye sko:)

 218. Paw sko i Holbæk – hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg bruge pengene på et par vinterstøvler til min datter, Frida ❤️🍀🌈🙏

 219. Ville bruge gavekortet hos Paw Sko i Rosengårdcentret og vil købe støvler til ældstesønnen 😃

 220. Jeg ville bruge gavekortet i Paw sko i Lyngby og tror det skulle bruges til lidt selvforkælelse 😊

 221. Paw sko i Odense 👌
  Gavekortet skal bruges på mig. Med to små lækre drenge der gror som ukrudt bliver tøjbudgettet lynhurtigt brugt på dem og mit tøj- og skoskab er bliver efterhånden ret sjældent opdateret. Så denne gang vil jeg udelukkende have mig selv i fokus – eller i det mindste forsøge. 🙄😄

 222. Jeg vil for én gangs skyld vælge at bruge gavekortet på sko til mig selv ☺️ jeg vil bruge det i Paw butikken I Holbæk.

 223. Inden jeg deltager, bliver jeg simpelthen nødt til at sige: Sikke et virkelig gost blog indlæg!! Det giver en mega god sammenhæng, når man læser det. Virkelig godt arbejde!
  Nå, men altså. Hvis jeg vinder skal min kæreste forkæles. Han har rent rundt i de samme vinterstøvler i 5 år nu 🙈 Jeg vil bruge gavekorter i Aarhus 🤞

 224. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg bruge gavekortet i Paw Sko på Fisketorvet! Gavekortet skal bruges til sko til mine drenge ❤️

 225. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg straks tage en tur i Lyngby storcenter og købe et par nye vinterstøvler til min datter 😃🤞

 226. Jeg ville bruge det i Kolding storcenter og da på mig selv må jeg indrømme 🙇🏽‍♀️🙇🏽‍♀️🙇🏽‍♀️

 227. Jeg vil lede efter sko til både mig selv og de to unger, som begge kommer til at mangle efterårs og vinter fodtøj! Gavekortet skulle bruges i Paw Sko i Kolding Storcenter.

 228. Hvis jeg erden heldige skal gavekortet bruges på Paw Sko på strøget i Aarhus – og jeg tror jeg vil bruge det på en af mine store piger hvis hun kan finde et par vinterstøvler.. Ellers kan jeg.. 😉

 229. Hvis jeg vinder kunne jeg rigtig godt tænke mig at tage min nevø og niece med i Paw Sko Aarhus og finde dem et par vinterstøvler 😊

 230. Hvis jeg vinder gavekortet skal det bruges i PawSko Nykøbing Falster, og så vil jeg forære det til min mor (kun guderne ved hvornår hun sidst har købt noget til dig selv). 🍁🙏🏻

 231. Jeg vil bruge det i Paw sko i Kolding, hvor min datter skal have nye sko. Hun er pludselig vokset ud af alt!! 😳🤞🏻🍀

 232. Årh det vil være helt fantastisk at vinde sådan et gavekort. Ville bruge det i Paw Sko i Aalborg Storcenter. Og ville bruge dem på vinterstøvler til mig selv. Jeg mangler et par nye til vinter så det vil være helt perfekt 🙂

 233. Ville bruge dem i Paw sko i Odense, og ville købe et par elegante, sorte støvler, der kan holde fødderne varme og tørre når jeg skal cykle i alt slags veje til og fra sygehuset det næste lange stykke tid 😊👢🌧🌨⛅️

 234. Kære Annemette.
  Feeeed konkurrence!!! Jeg er ret vild med dine Goretex-støvletter, der?! Jeg har længe ledt efter noget tilsvarende. Noget lækkert til efterårets skovture med mine to drenge.
  Så ja, jeg ville simpelthen forkæle mig selv hos Paw Sko i Kolding, hvis jeg skulle være så mega heldig at vinde! ❤️
  Mvh Sarah

 235. Hvis jeg er så heldig og vinde, vil jeg bruge gavekortet i Paw sko på strøget i Aarhus, og både min mand og jeg skal forkæles med skønne nye sko.

 236. Jeg vil bruge gavekortet på et par nye efterårs sko til min skøn herlige pige Wilma på snart 6 år. Og hvis der var lidt tilovers kunne det være et tilskud til mine nye sorte støvler eller gummistøvler, som skulle købes i Paw Sko på Fisketorvet 😃🍀🤞🏻

 237. Jeg har netop sat sommerskoene væk og mangler virkelig et par korte pæne Chelsea boots Vil forkæle mig selv i Paw sko i Lyngby Storcenter.

 238. Jeg vil bruge gavekortet i Pawsko i Kolding Storcenter, de har så utrolig meget flot at man bliver helt kuller hver eneste gang man går derind 😍😍😍 gavekortet skal bruges på de 2 mindste til noget godt efterårs/vinter fodtøj.

 239. Hvis jeg vinder skal gavekortet skal det bruges paa nolia og pilou, 1 og 2,5 aar. og er der mega gode tilbud og lidt tilbage saa snupper jeg gerne et par nye saaler eller sko ogsaa.
  vi handler i Aalborg Storcenter naar der skal handles sko.

 240. Jeg vil bruge gavekortet på mig selv, fordi jeg synes, jeg trænger til selvforkælelse😍 Og så skal det bruges i Paw sko i Rosengårdcentret i Odense😊

 241. Hvis jeg vinder så skal vores to skønne unger have nye vinter støvler i Paw Sko i Herning Centeret 😊👍🏻

 242. Den skal bruges i risbgårdcentret. Og de 1000kr sjal bruges til lækre vinterstøvler til ungerne👏😊

 243. Super lækker konkurrence🤗 Jeg ville faktisk bruge pengene på mig selv🙈 Mine to skønne unger mangler selvfølgelig aldrig sko, men for at sparre har jeg ikke købte sko til mig selv i et par år. Så nye sko til mig må vist være på tide👌

 244. Jeg ville bruge gavekortet på nye sko til mig selv.👟👠
  Det skulle bruges i PAW sko i Aalborg Storcenter.🙏🤞

 245. Hej. Prøver også lykken 🍀🍀🍀 jeg vil benytte paw sko i Rødovre centrum og mit ønske er at være standhaftig og bruge pengene på mig selv…og ikke på mine drenge😉😀 🍀🍀🍀🍀

 246. Jeg ville brugs gavekortet på sko til min søn og måske et lille par til mig selv😅 og det skulle være i butikken i Kolding😊

 247. Jeg ville bruge gavekortet til et par nye vinterstøvler (fordi SU-life kan være lidt hårdt en gang imellem 😅), og det skulle være i Paw sko i Lyngby Storcenter 😍

 248. Jeg ville bruge gavekortet til et par nye vinterstøvler til mig selv (fordi SU-life kan være lidt hårdt en gang imellem 😅), og det skulle være i Paw sko i Lyngby Storcenter 😍

 249. Gavekortet ville helt sikkert blive brugt på min datter Johanne, der skal have sit første par vinterstøvler ☺️👧🏼❄️☃ Vi ville bruge gavekortet i Odense ✌🏻️

 250. Jeg ville bruge gavekortet i Rosengårdscentret i Odense og finde et par topflotte vinterstøvler til mig selv. ŕen egotænkning da jeg har 3 drenge 🤣 men det er nok 5-6år siden jeg sidst købte vinterstøvler til mig selv

 251. Jeg var netop i Paw Sko i Aarhus igår og beundre deres flotte ombyggede butik. Jeg fandt op til flere sko, jeg kunne have taget med mig hjem. Både sko til min søn, min datter og mig selv. Skulle jeg dog være den heldige vinder, vil jeg dig købe de lækre vinterstøvler fra ca’shott, jeg i den grad forelskede mig hovedkulds i igår😅🍀

 252. Jeg ville bruge dem i Slagelse Paw sko. De har altid den bedste rådgivning når mine unger skal have fodtøj. Sommer – vinter – efterår og forår. Der er service bare vigtigere end pris. Men denne gang hvis jeg vandt skulle jeg selv bruge dem på et tilskud til en lækker efterårsstøvle 👞👟👢

 253. Jeg ville bruge gavekortet på vinterstøvler til min søn, det er ikke nemt at finde et par til en dreng på 11 år med mange meninger om stil. På Fisketorvet

 254. Det skal bruges i Kolding Storcenter og på mig selv! Har både brug for er par praktiske støvler når der skal leges i sneen med lille pigen og et par pæne varme til jobbet:) 1000 kr… kom hid kom hid:)

 255. Jeg vil bruge det i Lyngby og det skal da bruges til at forkæle mig selv med et par nye støvler 👍🏻🤞🏻

 256. Jeg vil bruge gavekortet i Randers storcenter og hvis jeg skulle blive den heldige vinder, skal jeg selv forkæles med et par nye sko

 257. Hvis jeg er så super heldig at vinde, så skal gavekortet bruges i Paw sko i Lyngby Storcenter, hvor jeg mange gang har købt sko og støvler til mine tre børn. Så det ville være skønt med lidt ekstra at handle vinterstøvler for 🙏🏻😊

 258. Rosengårdscentret i Odense. Et par lækre moderne vinter støvler som SU’ en ikke selv rækker til. 👢🙏🏻😃

 259. Jeg går og drømmer om et par lækre Angulus jeg har forelsket mig i, til mine besværlige fødder.. Men med en elevløn er der ikke lige 1400 kroner i økonomien der står sko på 🙄 Men med 1000 kroner i tilskud kan min elevløn nok dække det sidste, så jeg kan gå en tur i Paw Sko i Randers og forkæle mine fødder 😍

 260. Hvis jeg vinder skal gavekortet bruge i Paw sko i Ballerup og det skal bruges på mine børn. Tiden nærmer sig til vinterstøvler, så det ville da være skønt med et tilskud.

 261. Jeg ønsker at forkæle mig selv med et par vinter støvler og vil meget gerne bruge det i Rødovre centeret 🤞🏼❤️

 262. Vi vil tage til Herning – jeg tror gavekortet skal bruges til mig selv – jeg er i den grad i mangel af en sko som kan klare det kommende efterår

 263. Den skal bruges i Kolding og jeg vil løbe et par nye vintersko til mig selv, fordi jeg er under uddannelse og pengene er lidt små 🙈🙈

 264. Jeg vil bruge gavekortet i Århus. Jeg mangler et par gode støvler til efteråret/vinteren, så jeg vil selv bruge gavekortet 😏

 265. Jeg ville elske at vinde gavekortet og bruge det til mig selv på et par nye Ecco støvler i Paw sko på Fisketorvet.

 266. Jeg vil bruge det i Kolding Storcenter. Børnen har lige fået nye vinter støvle i weekenden (Købt i Paw sko i Allborg) så det er nok mand eller jeg der skal bruge gavekortet 😊🍂🍁

 267. Jeg ville benytte Paw sko i Lyngby centeret. Og jeg ville bruge gavekortet til vinterstøvler til 2 af mine 4 børn… eller måske mig selv for engangsskyld 😊😊

 268. Jeg vil gerne bruge gavekortet i Paw Sko Aarhus. Jeg tror faktisk jeg vil bruge gavekortet på mig selv. Er der lidt til overs, går det som tilskud til fodtøj til min datter🤗

 269. Jeg vil bruge den Paw sko der ligger i Rosengårdcenteret i Odense og hvis jeg er rigtig sød (og det er jeg nok) vil jeg ikke bruge dem på mig selv, men min mand, der er så dårlig til at købe nye sko.

 270. Jeg vil bruge dem i den som ligger i rosengårdcenterert, og jeg vil forkæle både min søn og jeg. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde

 271. Jeg vil forkæle min to drenge der lige pt vokser så hurtigt ud af deres sko, så de i en lang periode har måtte nøjes med brugte sko😨

 272. Jeg vil forkæle min to drenge der lige pt vokser så hurtigt ud af deres sko, så de i en lang periode har måtte nøjes med brugte sko😨 Jeg vil købe sko i Paw sko Randers storcenter

 273. Ville bruge gavekortet enten i Glostrup eller Rødovre centret. Fandt det fedest vinterstøvler til mig selv da jeg var ide og købe fodtøj til mine børn. Men desværre rykkede økonomien ikke til et par støvler til mig selv denne gang ☺️

 274. Jeg ville bruge dem på mine to drenge, som hurtigt slidder deres sko op når de spiller fodbold i skolegården⚽️😊Fisketorvet

 275. Jeg vil bruge gavekortet på et par efterårssko til mine trætte gravide fødder og bruge gavekortet i Århus 😊😊

 276. Jeg ville bruge gavekortet i Herning Centret ✌🏻 Jeg tror, at mine brødre ville sætte pris på at komme på skoshopping med mig 😅🙈

 277. I Randers Storcenter og jeg vil forkæle mig selv med dine fede støvler til de mange gåture med barnevognen i efteråret/vinteren😊

 278. Paw Sko Randers Storcenter ❤️ Og min søn ville få budet om at komme ud og erstattet sine udtrådte mili-boots ! Og er han for længe om at tage en beslutning så napper jeg selv et par smarte Ecco støvletter 🙏🏻😇🍀

 279. Jeg handler i Paw Sko i Slagelse, og hvis jeg vinder, vil jeg tage med hele familien til Paw Sko, så kan vi dele gavekortet, så vi allesammen får lidt rabat

 280. Henter gerne i Herning centret. Er nyligt rygopereret, så gode sko er påkrævet. Vil elske at vinde denne præmie

 281. Gavekortet skal bruges på mig selv, da mine fødder er vokset en størrelse i denne graviditet. Kortet skal bruges i Lyngby!

 282. Jeg vil bruge det på mig selv i Paw sko Aarhus – nu må det være mors tur til nye efterårsstorm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN