TB til Mauritius

IMG_5947

IMG_5959

IMG_5975

Heldigvis skinner solen herhjemme fra en skyfri himmel – det hjælper ret meget på humøret, når man lige er kommet hjem fra en uge under syden sol på Mauritius og godt kan finde på at drømme sig tilbage.

Men altså, vi kom godt hjem. Lige bortset fra at jeg fik en ret slem madforgiftning på vejen hjem på flyet (yes – need I say more?) – det var et sandt helvede, ganske enkelt. I kender det vel. Man veksler lidt mellem rysteture, toiletbesøg og opkast. GREAT! Og alt det var jeg igennem alene med to børn på “slæb”, hvoraf den ene er så lille, at han skal sidde på skøddet af mig hele vejen hjem – alle 15 timer. Det var faktisk ikke my finest moment, de indrømmer jeg. Men nu kan jeg da heldigvis grine af det. Det må have set så komisk ud for de andre gæster ombord på flyet.

Men men men, internetforbindelsen på Mauritius var så elendig at jeg ganske enkelt ikke kunne uploade særlig mange billeder, men det kan jeg heldigvis nu! Haha. (Tadahhhhh!) Så hermed får I lige et lille fotoalbum fra turen.

IMG_6007

IMG_6044

IMG_6084

IMG_6137

IMG_6191

IMG_6200

IMG_6202

IMG_6213

IMG_6223

 

IMG_6248

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN