Tanker om min nye arbejdsgiver!

Egentlig havde jeg lige lagt mig til at sove. Det er ikke mere end 30 min. siden, at jeg lagde hovedet på puden og satte uret til om en time, så jeg lige kunne tage en på øjet. Den er tiltrængt – søvnen – men det véd I jo efterhånden nok godt.

Men jeg kunne ikke lade være…jeg måtte bare skrive noget. Det hele kørte rundt og rundt i knolden på mig, så sove – nej, det kunne jeg sgu ikke.

Jeg er som tidligere skrevet alene på skansen med mine tre unger i de næste par uger, så jeg forsøger at balancere travl businesskvinde-livet med mor-til-tre rollen. De to går faktisk ikke super godt hånd-i-hånd, bliver jeg nødt til at tilstå. Det er lidt hårdt, men når så det er sagt, så synes jeg faktisk at jeg klarer det meget godt.

Ungerne har da både været i bad, fået rent tøj på og spist frysepizza i går aftes til aftensmad. (Det var lige så langt mit overskud rakte 😉 ) Men hey, dét skal der også være plads til ind i mellem alle de sunde og fornuftige valg i hverdagen.

De blev kørt i skole her til morgen, og der er arrangeret legeaftale for den ene og den anden skal til gyserfest på skolen. Og véd I hvad det betyder? Det betyder, at jeg i eftermiddag har et par timer helt alene med lillemanden, så vi skal på legeplads. Bare ham og mig – og en cafelatte. Yay.

I går var en hård dag. Det har intet at gøre med min kæreste eller situationen herhjemme, men der var nogle meget svære valg og noget meget svære følelser, som jeg skulle forholde mig til i går. Livet er bare ikke spor nemt ind i mellem. Jeg kom igennem det (tak for alle jeres søde ord på Instagram!), men jeg følte mig faktisk lidt “mat” her til morgen, det må jeg indrømme. Derfor havde jeg også booket kalenderen op med møde lige fra morgenstunden, for det kan godt hjælpe lidt på den slags følelse at komme i gang. At kickstarte energien kan man vel kalde det.

Annemette Voss 091117

Ny arbejdsgiver: Bloggers Delight

Kl 09.00 holdt jeg møde med mine nye arbejdsgiver Bloggers Delight, som i dag har annonceret opkøbet af Blogly. Jeg vil gerne i samme udmelding slå fast, at jeg er virkelig glad for Blogly, det er jeg fortsat, men at Bloggers Delight er en fantastisk samarbejdspartner for mig, – så jeg er på alle måder godt tilfreds med Maschas valg om at sælge sin virksomhed. Jeg har jo fulgt med på tæt hold, og kan fuldstændigt forstå, hvordan driften af Blogly i det daglige har ædt sig ind på for store mængder af Maschas tid med familien og hendes datter, og derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at det er et klogt valg at sælge Blogly.

Jeg bliver hvor jeg er – på Blogly – men nu under Bloggers Delights vinger, hvor jeg ser frem til at skabe endnu mere super godt indhold til alle mine læsere… for dem er der jo efterhånden en hel del af. Hold op, hvor er jeg egentlig stolt over lige præcis det. Tak for at I læser med – dén skal I have. Det bliver så godt. godt, det véd jeg bare!

Til mødet fik jeg både friskpresset juice og croissanter (det tegner godt, det her!) og hele to mand stærk...eller faktisk én mand og én kvinde…havde afsat tid til at snakke med mig. De fik mig til at føle mig vigtig for dem og gav mig ro i maven omkring fremtiden for min blog. Jeg fik snakket mig varm, – måske snakkede jeg lidt for meget, hah! – men de fik i hvert fald rig mulighed for at lære mig at kende på de par timer mødet varede. Ligeledes fik jeg mulighed for at lære dem bedre at kende, og jeg fik da også givet hånd til samtlige ansatte, som sad pligtopfyldende foran hver sin computer. Og…whoops…så fik jeg også lige lovet dem en kage. Typisk mig altså, dén slags skal jeg lære at holde mund med, for det er ikke såååååe meget tid der er i hverdagen til at få bagt kage længere. Jeg skal i hvert fald planlægge det, hvis der skal være tid. Det må jeg hellere få gjort.

Glæd jer til alt det her:

Mødet var super interessant, og jeg kan se stort potentiale for at udvikle min blog. Her er lidt af de I kan begynde at glæde jer til…

  1. Blandt andet kan I se frem til at jeg får en bedre udgave af min webshop, – uden at man skal bruge paypal for at handle.
  2. Derudover kommer det nyt design på min blog med ny header og flere billeder, der kommer til at køre som slideshow.
  3. Jeg får en mere overskuelig indeksering af mine opskrifter.
  4. Der vil være flere rabatkoder til shops og flere affiliatelinks – Det kommer både jer og mig tilgode… win win!
  5. Der sidder et langt større salgsteam i ryggen på mig nu, så jeg kan lave flere skræddersyede kampagner, der matcher jer, kære læsere.
  6. Og det bedste ved det hele… jeg ligger stadig på Blogly sitet sammen med Mascha (vores bloggermamma) og en håndfuld af Danmarks skønneste bloggere.

Vi ses på El blogski. 

Pressebillede Annemette Voss2084

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN