Tanker fra en travl hverdag…

Årh det her billede minder mig om, at jeg lige skal trække vejret dybt ned i lungerne. Bare nyde livet. Luften. Duften. Naturen. Det hele. Jeg skal kaste hovedet bagover og give mig selv lov til at slappe af i blot ét enkelt øjeblik.

Jeg har virkelig bare brug for at skrive noget. Et eller andet. Og det skal komme direkte fra mig til jer – og det skal ikke være en reklame for noget som helst.

Den sidste uge, hvor jeg igen er startet på job, – I véd, efter nogle ugers sommerferie  – har simpelthen trukket tænder ud. Jeg kom direkte hjem fra fransk idyl til en hverdag, hvor jeg skulle træffe helt vildt mange afgørende beslutninger ifht. produktionen af Brødbogen (der udkommer om 6-7 ugers tid) og til en hel masse betalt blogarbejde, der skulle udtænkes, forfattes, fotograferes mm. Derudover væltede det sjovt nok ind med småjobs, som jeg også lige skulle se på.

Udover de åbenlyse arbejdsopgaver forbundet med min blog og mit forfatterskab, jamen, så er jeg jo også lige direktør i Beautyforce Denmark, hvor jeg løber rigtig stærkt for tiden, for at få gjort ‘markedet’ opmærksom på vores produkter, ligesom der skal laves emballage til de nye pakker, som produceres i løbet af efteråret. Og så er der hele SoMe-delen, der også kræver en del opmærksomhed. I kan tro, at jeg er glad for, at jeg for et par måneder siden traf årets måske bedste beslutning, for ellers aner jeg ikke, hvad jeg skulle have gjort.

Det var egentlig planen, at hele sidste uge skulle have været brugt på at skrive på min næste bog, der bliver en bog fyldt med idéer til pynt af primært lagkager – og bogen er tænkt lidt som en 2’er til Lagkagebogen. Men ved I hvad, jeg har ikke fået skrevet en disse. Det er så frustrerende. Det går mig på, kan jeg mærke, og jeg begynder at føle mig presset. Pis altså. Det var ikke meningen, at det skulle være sådan.

Nåmen, det var lige en kort opdatering fra min verden.

Idag står den på fotoskydning med Kristina, der kommer og tager billeder til nogle kampagner samt en serie af opskrifter med Mælkechokolade. Ja, I kan trygt glæde jer! Derudover så sidder jeg også lige og skriver på et andet blogindlæg, der skal handle om det tabu det er (eller i hvert fald, som det kan føles som) at være en slank kvinde, der kæmper med sin vægt – altså kæmper med at øge sin vægt. Det er nemlig noget jeg har kæmpet en del med, og som har været rigtig svært for mig, men som jeg har været utrolig bange for at skrive om, da det virkelig er noget, der kan gøre folk mavesure og irriterede – fordi helt ærligt, hvor svært kan det lige være at tage på? Svært, kan jeg fortælle jer.

Men altså, det er på menuen i dag.

Jeg håber I får en vidunderlig torsdag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN