Tag børnene med i køkkenet – eller i Magasin

Bag med dine børn! Ganske enkelt. Det er godt for både dem og dig. Det er nærvær og hygge og det er klistrede fingre og dej i håret – all the way – det bliver ikke bedre! Du skal bare liiiiiige slippe kontrollen forinden, og finde dig til rette i, at nu er det altså på børnenes præmisser.

Tro mig, jeg ved hvad jeg taler om.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.08.50

Jeg afholder flere events årligt, hvor børnenes inddragelse i bagningen er centrum for aktiviteten. Særligt i Magasin afholder jeg en hel del bageevents, hvor børnene er velkomne til at komme og bage med, og hvor ALLE får deres eget fine kunstværk af et påskeæg/kanelsnegl/flødeboller/etc. med sig hjem i en fin cellofanpose med silkebånd og det hele. Der er ikke et øje tørt, når lille Olivia på 4 kigger stolt op på sin mor, med julelys i øjnene, og præsenterer mor for de smukt pyntede chokoladeæg, hun lige har tilberedt – og som hun tilmed får med hjem.

Og så tænk over det, mens du gør din shopping og får overstået juleindkøbene, så er ungerne godt underholdt hos mig – og det er MIG, der står med de klistrede fingre og dejen i håret – du behøver slet ikke bekymre dig:)

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.09.09

Her kommer lige en plan over hvor I kan møde mig i denne tid… Det sker i Magasin

7. november kl 13-16, Magasin Kgs. Nytorv – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn”

21. november kl 13-16, Magasin Odense – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn”

22. november kl 13-16, Magasin Lyngby – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn

5. december kl 13-16, Magasin Århus – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn”

Ovenstående datoer står den på: Supernem Rocky Road, som er en opskrift fra Kagekarma. Alle er velkomne når jeg tilbereder lækre, nemme godter i form af Rocky Road chokolade, som pyntes kreativt med alverdens finurligheder fra mine gemmer:) Jeg deler ud af tips og tricks og signerer bøger ved eventet. Alle, der deltager får et stort flot stykke hjemmelavet rocky road med hjem i fin cellofanpose med sløjfebånd. 

26. november kl 17-20, Magasin Kgs. Nytorv – “voksenvenligt JULEBAG”

6. december kl 13-16, Magasin Kgs. Nytorv – “voksenvenligt JULEBAG”

Ovenstående datoer står den på: Nemme inside-out flødeboller, opskrift fra Kagekarma. En flot og elegant udgave af flødeboller, der dekoreres i bedste julestil. Alle er velkomne når jeg tilbereder de lækre, nemme flødeboller på kransekagebund, som pyntes kreativt i bedste julestemning, med guld og glimmer fra mine gemmer:) Jeg deler ud af tips og tricks og signerer bøger ved eventet. Alle, der deltager får nogle lækre flødeboller med hjem i fin cellofanpose med sløjfebånd. 

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.06.55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN