Tag børnene med i køkkenet – eller i Magasin

Bag med dine børn! Ganske enkelt. Det er godt for både dem og dig. Det er nærvær og hygge og det er klistrede fingre og dej i håret – all the way – det bliver ikke bedre! Du skal bare liiiiiige slippe kontrollen forinden, og finde dig til rette i, at nu er det altså på børnenes præmisser.

Tro mig, jeg ved hvad jeg taler om.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.08.50

Jeg afholder flere events årligt, hvor børnenes inddragelse i bagningen er centrum for aktiviteten. Særligt i Magasin afholder jeg en hel del bageevents, hvor børnene er velkomne til at komme og bage med, og hvor ALLE får deres eget fine kunstværk af et påskeæg/kanelsnegl/flødeboller/etc. med sig hjem i en fin cellofanpose med silkebånd og det hele. Der er ikke et øje tørt, når lille Olivia på 4 kigger stolt op på sin mor, med julelys i øjnene, og præsenterer mor for de smukt pyntede chokoladeæg, hun lige har tilberedt – og som hun tilmed får med hjem.

Og så tænk over det, mens du gør din shopping og får overstået juleindkøbene, så er ungerne godt underholdt hos mig – og det er MIG, der står med de klistrede fingre og dejen i håret – du behøver slet ikke bekymre dig:)

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.09.09

Her kommer lige en plan over hvor I kan møde mig i denne tid… Det sker i Magasin

7. november kl 13-16, Magasin Kgs. Nytorv – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn”

21. november kl 13-16, Magasin Odense – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn”

22. november kl 13-16, Magasin Lyngby – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn

5. december kl 13-16, Magasin Århus – “Julebag fra Kagekarma, voksne og børn”

Ovenstående datoer står den på: Supernem Rocky Road, som er en opskrift fra Kagekarma. Alle er velkomne når jeg tilbereder lækre, nemme godter i form af Rocky Road chokolade, som pyntes kreativt med alverdens finurligheder fra mine gemmer:) Jeg deler ud af tips og tricks og signerer bøger ved eventet. Alle, der deltager får et stort flot stykke hjemmelavet rocky road med hjem i fin cellofanpose med sløjfebånd. 

26. november kl 17-20, Magasin Kgs. Nytorv – “voksenvenligt JULEBAG”

6. december kl 13-16, Magasin Kgs. Nytorv – “voksenvenligt JULEBAG”

Ovenstående datoer står den på: Nemme inside-out flødeboller, opskrift fra Kagekarma. En flot og elegant udgave af flødeboller, der dekoreres i bedste julestil. Alle er velkomne når jeg tilbereder de lækre, nemme flødeboller på kransekagebund, som pyntes kreativt i bedste julestemning, med guld og glimmer fra mine gemmer:) Jeg deler ud af tips og tricks og signerer bøger ved eventet. Alle, der deltager får nogle lækre flødeboller med hjem i fin cellofanpose med sløjfebånd. 

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 12.06.55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop