Mine udvalgte “summer essentials”

Reklame for Ellos

Før jeg begyndte at blogge, så havde jeg aldrig handlet på Ellos. Det var bare ikke noget jeg gjorde – ikke af nogen særlig årsag, men jeg er sådan én, der altid har arbejdet i tøjbutik ved siden af mine studier, så jeg har været vant til at have varerne i hånden, inden jeg købte dem.

Så på én eller anden måde var jeg skeptisk omkring e-handel (åh gud, jeg  lyder næsten som min mor, der i flere år var sikker på at nogen ville stjæle hendes oplysninger hvis hun handlede på nettet…men nu har hun lært det!) Jeg skulle måske bare lige se fidusen – og det skal jeg så love for, at jeg nu har gjort.

Nu har jeg shoppet summer essentials.

Det er gennem mine sidste par år som tilbagevendende kunde hos Ellos blevet til både sko, tøj, køkken- og soveværelsestilbehør. Og faktisk også lidt til badeværelset. (De forhandler jo alt – ALT!… man kan garanteret også finde en oppustelig flamingo, hvis man søger længe nok!) Særligt at jeg kan købe sko online – det er stort (we’re talking major!). I véd, mine fødder er store, og det er umuligt at finde fine sandaler og feminine sneaks i str 42 – ja, medmindre man som kvinde er ok med at få herremodeller – og øhm, er det ok med mig? – not so much! 

Så jeg er fan. Det er egentlig dét jeg forsøger at sige. Ellos rocks, hvis du spørger mig – og det er jeg altså ik blevet bedt om at skrive…næh, faktisk så skal jeg “bare” fortælle jer om de nye summer essentials, en kollektion, der sætter særligt fokus på blomsterprints og feminine detaljer – stylet med jeans og badetøj. Vi snakker lange florlette kjoler, spaghettistropper og halvgennemsigtige materialer. Tasker i flet. Sandaler. Hotpants og korte nederdele! Ja, vi snakker sommer. Basically!

Jeg har udvalgt et par toppe, og en rød nederdel.

summer-essentials-ellos-annemette-voss-5

summer-essentials-ellos-annemette-voss-4

Når jeg styler nederdelen (Model: kelis i rød), som jeg elsker, med den skjorten (Model: Hedvig) i hvid og blå striber – så synes jeg, at det er meget afslappet og passer perfekt med et par hvide sneaks til.

summer-essentials-ellos-annemette-voss-3

summer-essentials-ellos-annemette-voss-2

summer-essentials-ellos-annemette-voss-1

Når jeg styler med blusen (model: Erika) i gul med flæseærmer – jamen så er det snart ved at være tid til en cocktail…eller en arbejdsdag (Jeg synes det er et ret cool, og lidt frækt, sæt workwear. Det kunne man da godt lige hive en handel hjem i – eller hvad?) Så kan man jo altid drikke cocktails efter arbejde… måske er det i virkeligheden et perfekt sæt til en fredag?

De varer jeg har valgt er naturligvis allesammen fra den ny summer essentials kollektion.

Hvis det ikke lige var spot-on til dig, og du godt kunne tænke dig at se mine andre favoritter…så fortvivl ikke. Her kommer et lille moodbaord med flere af mine yndlingsstyles fra kollektionen.

Navne på styles og links til produkter finde du nedenunder billederne 🙂

skaermbillede-2018-05-24-kl-23-58-44

Maxikjole Bianca ◊ Bikinitop Sunflower / Bikinibuks Brief Sunflower ◊ Kjole Edelweiss

Tunika Poppy ◊ Kjole Aileene ◊ Top Aviva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop