Styleguide // Fine, feminine sweatshirts

Jeg har fundet 8 fine sweatshirts til gode priser. Links og billeder nederst!

Jeg bruger næsten altid sweatshirts eller striktrøjer i mine outfits. Jeg kan ikke leve uden. For det første, så fryser jeg altid helt sindssygt meget, så en tynd skjorte er ikke nok, for det andet, så synes jeg, at en lækker sweatshirt kan få et ellers lidt for business-like look til at fremstå mere afslappet og uprætentiøst.

Som på billedet herunder, hvor jeg med skjorte og blazer (omend den er leopardmønstret) fremstår forholdsvis formel – så bløder jeg det op med en farverig og blød sweatshirt. Jeg synes det kan noget. Og det er et look, jeg har ‘dyrket’ i så mange år, som jeg kan huske tilbage.

I mit klædeskab er der omtrent lige så mange skjorter, som der er sweatshirts og trøjer – fordi de to går hånd i hånd, synes jeg.

styleguide-annemette-voss-9

De fineste sweatshirts – svært at vælge en favorit…

Jeg er meget til sweatshirts med hætte, da jeg synes det ser super fint ud, udover kraven på en blazer. Det gør hele looket mere cool og uformelt. Og derudover vælger jeg næsten altid sweatshirts med print eller i en virkelig flot farve, da sweatshirten er alletiders mulighed for at ‘sige noget’ eller peppe outfittet op med lidt lir og coloursplash!

Mine favoritter herunder er nr. 1, 2 og 4. Men jeg kan virkelig godt lide dem allesammen. Nr. 8 er faktisk også ret lækker i al sin enkelhed, der var derfor jeg tog den med…

styleguidexsweatshirts01-01

 

En reaktion

  1. Hej Annemette
    Jeg er vild med din stil! (og din blog generelt 🙂 Den hvide skjorte du har på under den gule sweatshirt på nr. 2 billede – hvor er den fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop