Styleguide // “Kick some ass” i dyreprint

Reklamelinks

Let’s do this, leopard ladies…

Endnu en gang giver jeg jer min styleguide til nogle af mine yndlingstendenser i moden lige nu. Ja, tænk engang, det er på opfordring fra mine læsere – jeg bliver sgu da helt rød om ørerne… Men tak til dem, der har været så søde at rose min stil.

Denne gang har jeg fundet nogle top-fede items med dyreprint.

Dyreprint er ligeså klassisk som marineblå

Jeg har altid brugt dyreprint i min garderobe – så længe jeg kan huske tilbage. Selv da jeg var barn har jeg elsket tøj, der var med leopardprikker og zebrastriber. Mønstre og farver har altid fascineret mig, så det er vel ikke så underligt. Derfor er dyreprint også é af de tendenser, man altid vil se min vende tilbage til over and over again. Jeg kan nærmest ikke gå forbi et stykke tøj med leoprint uden lige at skulle tjekke det ud og overveje om jeg skal investere i det.

Men jeg kender en del kvinder, der føler sig lidt for ‘frække’, når de hopper i noget med dyreprint. Men sådan har jeg det slet ikke. Jeg synes bestemt at dyreprint – leopard, zebrastriber og slangeskind er sexy, men i dén grad også mega klassisk og classy, når vi nu er ved det. Jeg synes bare, at man skal lade være med at mikse det med sort og rød (det kan godt blive lidt vampet, og passer bedre til en fredag aften) – men derimod tone det lidt ned med lyse farver, pasteller og andre feminine detaljer – så er dyreprint i min optik fuldstændigt ligeså klassisk som en marineblå sweater.

Det mener jeg. Jeg synes faktisk at billedet herover er et godt eksempel. Faktisk synes, at det er min blazerjakke og mine støvler, der er med til at gøre mit sæt elegant og stilfuldt og meget mere classy, end hvis jeg bare have taget sneakers på til mine hvide jeans og en sweatshirt. Synes I ikke?

Mine udvalgte elleve

1) Ellos Collection, Silkebluse leopard, 249,- / 2) H&M, leopard nederdel, 199,- / 3) Ellos Collection, Slangeprint bluse, 349,- / 4) H&M, snake tunika plisseret i grøn, 299,- / 5) H&M, zebra skjorte, 179,- / 6) H&M, body i slangeprint, 349,- / 7) Ellos Collection, slangeprint bukser, 299,- / 8) H&M, slangeskindsmønstret kjole lang, 749,- / 9) H&M, bikini balconette-bh, 129,- / 10) Ellos Collection, Leo leggins, 249,- / 11) H&M leopard slå-om top, 149,-

Mine ny yndlings boots

styleguide-annemette-voss-16Strømperne er en gave fra min mor til jul – de er fra Fun flamingo. Jeg har fundet et link her.

styleguide-annemette-voss-6Halstørklædet er fra Rice, og koster kun 199,- // Link til halstørklædet
Jakken er en gammel sag fra Lidl. Kan ikke opstøves længere.

 

4 reaktioner

  1. Hvor er de fede støvler fra ? 😁 Fint indlæg i øvrigt – er nemlig også Leo / camouflage tosse 🤪

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop