Step by step guide til naturlig bryllupsmakeup

Indeholder Reklamelinks

For mig var det vigtigt, at jeg var “mig selv” til vores bryllup. Det betød meget for mig, at jeg havde makeup og hår, som var lækkert og elegant, men som samtidig skulle gøre mig genkendelig for min mand. Jeg havde ikke lyst til, at give den for meget gas med masser af tung øjenskygge og kraftig farve på læberne. Jeg ville bare gerne være naturlig – på den dér helt enkle morgenfriske måde, hvor det ligner at man “woke up like this” og huden bare er perfekt og øjnene stråler.

Jeg havde booket Ulla Jacobsen til at komme og lægge min makeup – hun er meget mere end en makeup artist for mig. Vi har kendt hinanden i små 5 år nu, og hun og jeg har det bare virkelig godt sammen. Når vi er sammen føles det trygt, og det er som om, vi har kendt hinanden hele livet. Hun har lagt makeup på mig ved flere lejligheder – og det var også hende, der lagde makeuppen til mine pressefotos, som vi fik taget sidste år, hvor Elona Sjøgren også var fotograf. Jeg har det i øvrigt med Elona som jeg har det med Ulla. Ulla og Elona har været et team flere gange, og jeg nyder hver gang vi tre arbejder sammen. Én af de eneste gange i løbet af brylluppet jeg græd, var faktisk da Ulla pludselig fældede et par tårer. Det rørte mig. Fordi hun har været med på sidelinjen de sidste håndfuld par år, og hun véd, hvad jeg har været igennem siden min skilsmisse. Derfor betød det særligt meget, at hun virkelig under mig lykken.

Det er Elona, som har taget billeder til vores bryllup, – og alle billederne i dette blogpost.

Naturlig bryllupsmakeup

Jeg har bedt Ulla om en guide til min makeup. Her er den:

Ansigtscreme:
Hun startede med Filorga Time filler for at få den bedste glød og strålende hud. – jeg vil blot tilføje, at nu har jeg brugt cremen flere gange under min makeup, og jeg er kæmpe fan. Det er som om, at den glatter uden lidt ud – øjeblikkeligt. Og det er jeg på ingen måde blevet bedt om at sige. Jeg synes bare I skal vide det!

Foundation:
MAC studio Sculpt NC 40

Solpudder:
MAC Mineralize skinfinish “Give me sun”

Øjenbryn:
tegnet op med MAC øjenskygge “Make your mark”

Øjne:
på øjenlåget MAC skyggen: “Grain”
og op til brynet MAC skyggen: “Ricepaper”
i globelinien MAC skyggen: “Era”

Læber:
MAC lipgloss “Boy bait”
(yndlings yndlings yndlings lipgloss!9

Kinder:
MAC Blush “So sweet so easy”
Shine på kinder, næseryg og amorbue: MAC “cremecolour base HUSH”

Underste vipper:
Da jeg havde lash extensions på de øverste vipper, var det jo kunde underste vipper, som trængte lidt farve. Mine lash extensions har jeg fået lavet hos Clinique Belnatur i Hellerup.
Ulla brugte en ny mascara til mine vipper, der først går i opløsning ved 38 grader. Det vil sige, at man kan græde lige så tosset man vil. Og på min bryllupsdag var det jo egentlig meget rart.
Vipperne fik en tur med Sensai mascara.

naturlig-bryllupsmakeup-annemette-voss

naturlig-bryllupsmakeup-annemette-voss3

naturlig-bryllupsmakeup-annemette-voss2

naturlig-bryllupsmakeup-annemette-voss5

Naturligt bryllupshår

Håret:
har fået sving med Ghd platinium.

Hairpowder:
Sachajuan, serumshine i spidser og hairspray for hold.
Piftet op i løbet af dagen med Oribe texturing spray. (den bedste tørshampoo ever!)

Håret er samlet bagi, med hårnåle, så der er hold til sløret.

 

naturlig-bryllupsmakeup-annemette-voss8

Eyepads:
Og nårh jo, det er måske værd at nævne, at det faktisk ikke kun var mig, der kom under Ullas kyndige behandling. Næh, da hun hørte, at Micky er lidt træt af at døje med sorte render under øjnene, så hev Ulla lige et produkt op af tasken. Og så susede min veninde Caroline da lige ned på Mickys værelse med nogle Sensai Eyepads. De frisker op under øjnene, og var egentlig tiltænkt mig. Men jeg var jo frisk som en havørn (oven på en nat fyldt med smerter i min ankel…haha) – ej, spøg tilside. Jeg havde bare ikke problemer med sorte render – så det var da bedre at Micky fik dem.

Micky gik så rundt med de dér eyepads i lidt tid, og vupti – ét styks friskere udseende ægtemand!

Jeg håber, I synes at jeg var fin. Hvis ikke, så er det jo også lige meget – jeg elskede selv mit look ♥

naturlig-bryllupsmakeup-annemette-voss9

 

3 reaktioner

  1. Du er så smuk, og I har virkelig fundet balancen mellem det naturlige og stadigvæk sminket og festpræget. Jeg håber, at det er okay, jeg spørg – men skulle du ikke have haft en skræddersyet kjole på fra Lasse Spangenberg?

  2. Du ser virkelig smuk ud på de her billeder! En makeup der er dig – bare bedre, haha 😉
    At du bare ser helt igennem glad ud, gør det heller ikke ringere.
    Tillykke til jer! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN