Min catwalk-debut // STEFANEL modeshow

REKLAME

(Alle billeder er taget af Martin Kaufmann for Kurhotel Skodsborg)

I mandags blev der afholdt et stort, fantastisk smukt modeshow for mærket STEFANEL på Kurhotel Skodborg. Jeg gik model sammen med en række seje danske kvinder, der hver især har gjort det ekstra godt inden for deres branche. Jeg følte mig absolut beæret over at være i dét selskab, og vi havde en virkelig hyggelig og sjov dag. En del af kvinderne kender jeg fra før, og et par af dem har jeg ikke mødt før. Men alle var bare så super søde, og jeg fik en række nye skønne bekendtskaber. Jeg har i hvert fald besluttet, at jeg vil prøve en gang træning i mindfullness hos Mayianne Dinesen, for dét fik hun mig overbevist om er en god idé for mig – Oh yes – Jeg tror hun har ret 😉

Det tager altså lang tid at blive klar til sådan et show. Først skulle vi gøres klar med makeup og hår, så skulle vi prøve tøj, prøve sko, øve os på catwalk osv… Det tager længere tid end man tror. Men resultatet blev bare så godt.

Stefanel opening at Kurhotel Skodsborg - 2017 - photo Martin Kaufmann

Jeg håber I har lyst til at se en række billeder fra showet. Jeg følte mig ret så fabulous i det lækre tøj og i de super cool hatte. I loved it! Måske er det noget jeg bare bilder mig ind, men jeg synes godt at man kan se på billederne, at vi havde en fest. Og ikke mindst, at vi følte os smækre-lækre.

Jeg er faktisk en smule forlegen ovenpå den tur på catwalken. Jeg er forlegen, fordi jeg simpelthen ikke havde forventet at få ros for min performance – men der har været ret mange, som synes, at jeg åbenbart gjorde det godt på den dér runway. Og så kan det da godt være, at jeg er vild med lækkert tøj og at stå foran et kamera – men ikke på dén måde, hvor jeg føler mig sikker og tryg på en catwalk. Så lige på den front, synes jeg det var lidt grænseoverskridende – men det var også mega sjovt. Og så er jeg jo lidt den der type, som mener, at hvis man gør det så kan man ligeså godt gøre det 100%. Så altså, jeg fik gået STEFANEL modeshow – og hvem véd om at bliver mit sidste?

Work it, girl!

Jeg havde det lidt sådan “work it… work it, girl!” – og det gjorde jeg så. I worked it. Jeg tror, at det er nemmere at smide usikkerheden bort og bare løfte hovedet højt, hvis man tror på det. Sådan er det jo generelt her i livet – man bliver simpelthen nødt til at tro på det, for ellers bliver tingene bare ikke gjort ordentligt, vel.

Det lækre STEFANEL tøj forhandles i butikken på Kurhotel Skodsborg.

 

2 reaktioner

  1. Er du sindssyg, du er sej og prof. Synes du ligner modellen Tereza Moxavá. Hvis du bliver træt af at bage, så ved du nu, hvad du kan lave i stedet. Du er så smuk og naturlig. Stor respekt for den måde du kaster dig ud i tingene på!

  2. Jeg synes også du så mega prof ud på catwalken – man ku i hvert fald overhovedet ikke se at det var første gang du prøvede det. Du gjorde det virkelig godt!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN