Smerter jeg døjer med

Annonce

skaermbillede-2016-12-05-kl-15-08-06

Døjer du med led- og/eller muskelsmerter? Sådan rigtige smerter. Som kræver behandling. Den type smerter, som du udemærket godt véd, at du bær tage alvorligt og ikke bare negligere, selvom det ville være det nemmeste?!

Jeg døjer med betydelige smerter i nakken og i ryggen. (Hvilken nybagt mor gør egentlig ikke det?!) Særligt henover midten af ryggen – lige i mellem skulderbladene, og min bedste vurdering er, at det skyldes alle de unger, som jeg efterhånden har produceret. Det må være lange gåture med barnevognen, gåture med bæresele, slæbning af unger på den ene arm og bæreposer i den anden – og generelt bare mangel på otte arme, hvilket resulterer i overbelastning af de to, man har 😉 Og det går lige i ryggen.

Så jeg forsøger mig med lidt af hvert for tiden. Jeg har både fået Micky til at massere (ærligt, ikke hans stærkeste side), booket tid hos en professionel massør, og nu har jeg i den sidste uges tid også suppleret op med en elektronisk løsning: Omron TENS E3 – Apparatet kan i øvrigt købes i Matas.

skaermbillede-2016-12-05-kl-15-07-19

skaermbillede-2016-12-05-kl-15-07-38

Jeg véd godt at bare navnet lyder meget omstændigt, og selve brugsvejledningen tager da også lige et par minutter at læse igennem, men derefter er det faktisk virkelig nemt. Heldigvis medfølger der en dansk vejledning. Apparatet er lavet med det medicinske formål at lindre både muskel- og ledsmerter. Derudover modvirker det stivhed og følelsesløshed i både ryg, arme, ben, skuldre/nakke og fødder. Den tekniske forklaring er, at der skabes elektrisk nervestimulation af hudoverfladen i nærheden af smertestedet.

Den mere “spiselige” forklaring er, at apparatet giver dig nogle små, lidt sjove “elektriske” impulser, som kan mærkes blidt i huden, og efter en række behandlinger er smerten lindret. Bum – simple!

skaermbillede-2016-12-05-kl-15-07-45

skaermbillede-2016-12-05-kl-15-08-17

Hvor mange behandlinger du har brug for, hvor intense behandlingerne skal være og hvor ofte du skal behandle er jo på baggrund af din egen tilstand. Der må du mærke efter. Jeg har brugt apparatet en-to gange om dagen i ca. 8 dage. Og mine smerter er stort set væk, for nu. En behandling varer 15 minutter, hvor jeg vil anbefale dig, at du finder ro i sofaen og slapper lidt af imens.

Her kan du se en sygeplejerske forklare – på under et minut – hvordan du anvender Omron TENS E3.

 

3 reaktioner

  1. Jeg har ingen smerter men muskelspændinger og stivhed i nakke og ryg som gør mig svimmel. Vil den kunne bruges til det eller er det mest hvis man har smerter?
    Og tusind tak for en meget inspirerende blog – som dog har kostet mig et par ekstra kilo på sidebenene:)

    1. Ja, altså den er velegnet til både muskel- og ledsmerter og til at løsne op for mere “lette” spændinger… Så absolut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop