Skynd dig ind og se med…

Du må hellere se at komme afsted…ind på min YouTube kanal, hvor min første video, som jeg selv har optaget, klippet og redigeret (endelig) er kommet ud. Jeg er faktisk ret glad og en smule stolt. Efter MANGE bump på vejen – ja, måske læste du med i mit forrige indlæg, da mit udstyr selvdestruerede og jeg bare måtte sætte mig ned og græde igennem – men nu er det simpelthen lykkedes mig at få noget godt stykket sammen. – Min søde kæreste Micky skal dog også lige have lidt ros med på vejen, han har nemlig hjulpet mig – det kan godt betale sig at have de rigtige kontakter (eller kæreste) nogen gange, han er nemlig oprindeligt uddannet AV-tekniker. Perfect, – må man sige!

Du kan jo se med her:

Jeg har lavet DRØMMEKAGE til dig – som for øvrigt smager som en drøm…ha ha! Den er toppet med rigeligt kokossnask, som er lavet på muscovadosukker, men du bruger bare farin, hvis du foretrækker.

Glæd dig.

Og HUSK, jeg bliver bare såååååååå glad og helt varm indeni, når jeg får nye subscribers, likes, kommentarer og feedback – så hold dig ikke tilbage! Jeg kan også sagtens tåle kritik, hvis du er utilfreds med noget… Bare fortæl mig din ærlige mening, den kan jeg nemlig bruge til mest!

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 20.18.01

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 20.18.39

5 reaktioner

 1. Kan du ikke komme med en lækker opskrift på muffins . Noget med chokolade ….en ny sammensætning . Synes man hurtig kører i det samme

 2. Hej Annemette
  Fin blog du har fået lavet nyder at følge dig 🙂
  Jeg har set dig bage flere forskellige ting – så hyggeligt. Da du bagte drømmekage og fastelavnsboller brugte du en bageform som jeg godt kunne tænke mig. Hvor har du den fra håber – det er ok jeg spørger.
  MVH Connie

  1. Kære Connie – TAK!!!! Min bageform er fra OBH Nordica og hedder evolution bakeware – kan købes hos isenkræmmeren! Knus

 3. Hej Annemette. Tak for dine superdejlige opskrifter. Jeg bagte en drømmekage i går, ikke Din opskrift dog, og havde problemer med at toppingen blev som sten. Der var både sirup og puddersukker i opskriften, mon det er blandingsforholdet? Kan jeg lave dobbelt portion af din topping og komme på kagen eller bliver den for tung så?
  MVH Lisbet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop