Det her sker bare ikke (!!!)

Seriously! Det må bare ikke ske!
(Det som ser ud til at være sket)

Jeg har været i fuld gang med at optage videos til min YouTube kanal de sidste par dage. Derfor har jeg været ude og investere i udstyr. Kamera, stativ og dén slags. Deriblandt nogle SD kort, som lagrer alle optagelserne – eller rettere – BURDE lagre alle optagelserne. Men nu viser det sig vist at det ene kort vist er defekt. Jeg er på grådens rand. Nej sgu, jeg tuder! Indvendigt i hvert fald – og meget snart med “the works!” Store vandfald af tårer der triller ned over mine kinder. Men jeg tager mig lige sammen. Det skal nok gå… (skriger lidt indvendigt og river mig selv i håret lige nu)

Det eneste gode, der kan (og SKAL) komme ud af den her tragedie, er, at de videos som I får se bliver endnu bedre. For nu har jeg jo pratisk talt gennemført tre dages hardcore generalprøver… Eller noget.  Sådan da.

Pis altså! Undskyld. Men I kan nok godt forstå min frustration. Jeg er såååååååååå sååååååå såååååååå træt af den her situation. Dumme ekspedient, der har solgt mig kortet og dumme mig, der ikke har opdaget det i tide. Jeg var SÅ sikker på, at alt bare forløb smooth. Det gik jo lige så godt.

Nå men, I kan få lov at se noget af det bagværk, som jeg da lige vil bage mig selv igennem (IGEN) så I kan lære af mig – og forhåbentlig så lærer jeg selv noget – af mine dumme fejl, that is. Jeg glæder mig nu til at vise jer det endelige resultat snart. Forhåbentlig betyder det ikke, at jeg må udskyde premieren på en ny række af YouTube videos, jeg satser stadig på slutningen af næste uge – men vi får se. Tør ikke love noget lige i dette sekund.

Nå men, jeg indspiller da bare videoerne igen. I skal blandt andet lære at lave dejlige luftige lagkagebunde med vanilje… cremelinser… mazarintærter… mørdej…. vaniljecreme… sommerlagkage… drømmekage… og så meget andet godt! Glæd jer! (Nu har jeg jo smagt på sagerne – og det smager rigtig rigtig godt, tør jeg godt sige!

IMG_8753

IMG_8790

IMG_8748

IMG_8728

IMG_8719

 

En reaktion

  1. Årh, jeg føler virkelig med dig Annemette! Der er ikke noget værre end når sådan noget sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN