Skøn dag under solen – billeder og hygge

Jeg var på Livsstilsdage (messe) på Ledreborg i går, sammen med smuksakken Ditte. Livsstilsdagene løber fra torsdag-søndag her i Kristi himmelfartsferien. Det endte sådan, efter en lynhurtig beslutning over morgenmaden, at mine to drenge Ferdinand og Hugo-Sander tog med mor på job. Jeg tænkte at når nu vejret var SÅ godt, så kunne de ligeså godt løbe rundt under solen på messen og se alle de spændende ting og sager, som der er at finde på Ledreborg.

IMG_6180

 

De fik både spist churros, drukket rigelige mængder slush-ice, spist kirsebær til de var ved at omkomme – og nåh jo, de var også søde at spise deres rugbrødsmadder 😉 De hoppede på hoppeborg, klatrede i forhindringbane – og så var de super søde at hente kaffe til Mor og Ditte. Yay!

IMG_6183

IMG_6182

Lige ved siden af vores stand på messen stod dejligste Anja Takacs med alle sine perler. Hun er simpelthen for vild med de der perleplader – drengene havde en fest, og fik også lavet et par fine perleplader. Hugo-Sander holder fast i, at hans “raket” lignende perleplade er et spil…men som voksen kunne man måske godt se et slags “fallos” – eller er det bare mig 😉 Ja ja, hvad hjertet er fuldt af…eller hvad man nu siger…hah!

IMG_6187

Vi havde den skønneste dag under solen og Ditte og jeg fik solgt en masse bøger og mødt mange af vores dejlige følgere. Så tak til alle jer, der bakker op om vores bog og vores Kagemagiske projekt! Det er bare så fedt! Jeg fik i øvrigt også lige købt en gave til Micky (vin-bogen) og en bog med hjem til samlingen, BANDIT, som jeg har hørt skulle minde lidt om SKAM-universet. (den norske tv-serie) Glæder mig til at læse den.

IMG_6191

IMG_6172

Nu er jeg blevet solbrændt på næsen og i panden, men jeg føler mig helt lykkelig ovenpå en dag med frisk luft, dejligt selskab og tid med mine unger.

IMG_6181

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN