Sikker autostol? – jeg vægter sikkerhed over prestige

REKLAME for en god og sikker autostol fra Welldon

1) Sikkerhed, 2) Pris, 3) Prestige 

I den rækkefølge prioriterer jeg, når jeg skal vælge en god autostol. Hvad gør I?

Jeg kører i øvrigt ikke rundt i en Rolls Royce eller en eller anden fed sportsvogn. Jeg er faktisk helt OK glad for min Renault. Den er også valgt med fokus på sikkerhed, pris og prestige – i samme rækkefølge. Sådan er det, fordi når det kommer til valg af bil, cykel, barnevogn og dén slags – så prioriterer jeg sikkerhed og komfort over prestige og producent. (Okay, jeg véd godt at de dyre løsninger sikkert også har høj sikkerhed og masser af komfort – men I ved, hvad jeg mener!)… Når det kommer til valg af sko og tasker, så er det en helt anden sag, – bare lige for at få det på plads  😉

Jeg synes heller ikke, at mit barn nødvendigvis skal sidde i den dyreste autostol – “bare” en sikker autostol, der har alle de nødvendige godkendelser. Og det fik jeg bekræftet, da jeg mødte en sælger på baby- og småbørnsmessen i foråret. Jeg henvendte mig til ham, fordi den autostol, som jeg har gravet frem af gemmerne (fra Hugo-Sander og Ferdinands tid som småbørn) lugtede langt væk af mug. Ja – really! Den har stået på loftet i alle de år, og det har den vist ikke haft godt af. Så selvom den blev renset og vasket og pudset og plejet – ja, så var den lugt svær at komme af med. Så dommen var klar: jeg skulle finde en ny autostol til Luca. Og hermed er mission accomplished.

Luca har fået ny sikker autostol – og han ser da glad ud, hva’?

Vi snakkede nemlig om gode og sikre autostole, fordi han stod og forhandlede Recaro, – som de fleste nok kender. Men han havde også medbragt en række modeller fra Welldon, som forhandles ved bilforhandlere. Men Welldon autostole kan også købes på biludstyr.dk. Den model jeg i sidste ende har valgt er den allernyeste på markedet, – den hedder WELLDON I-SIZE GR 0+01. Ja, hvad kan jeg sige – jeg kan godt lide at være blandt de første til at få fingrene i noget godt 🙂 Og her kommer det allerbedste, den koster kun 2.999,- og det er altså væsentligt mindre end de konkurrerende mærker på markedet, som kan præcis det samme og som består præcis de samme tests. Just saying! Der er jo ingen grund til at betale overpris, hvis man kan få noget super godt til middelpris, vel?

Sikker autostol Welldon 4

(Som I måske kan se – den gamle og meget beskidte autostol til højre – den nye til venstre… ) Jeg er ret godt tilfreds med mit valg!

Nice to know facts:

  1. Som ekstra sikring er stolen forsynes med støtteben i kraftig metal, der styrker stolens modstandsdygtighed ved opbremsning/kollision.
  2. Autostolen er anvendelig til børn i hele perioden 0-4 år (dvs. 0-18 kg.)
  3. Den er designet, testet og certificeret i henhold til kravene for den europæiske standard for børnesikkerhedsudstyr, ECE R 129 (i-size)
  4. Den kommer med isofix-beslag, “CuddleMe”-system med memoryskum og så kan den i øvrigt monteres fremad- og bagudvendt.
  5. Læs meget mere om stolen på biludstyr.dk

Sikker autostol Welldon 3Sikker autostol Welldon 5    Sikker autostol Welldon 1Sikker autostol Welldon 2Sikker autostol Welldon

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN