Få et halvt års gratis strøm. Vildt tilbud!

Reklame for Hyundai

Det lyder jo helt vildt, men den er faktisk god nok.

Lige nu kan du både ændre dine fremtidige forbrugsvaner radikalt, beslutte dig for at træffe et mere miljøvenligt valg og samtidig få et halvt års forbrug af strøm/opladning med – helt uden beregning.

Du skal såmænd bare beslutte dig for at privatlease en Hyundai KONA Electric, IONIQ Electric eller en IONIQ Plug-in Hybrid. Bilerne koster i øvrigt 0 kr. i udbetaling og kan leveres med det samme. 

Tilbuddet gælder naturligvis et begrænset antal biler og dækker forbruget af strøm ifbm. opladning via Clevers ladestandere i perioden. Abonnementet kræver oprettelse hos Clever A/S, og ønsker man installation af Clevers ladestander på hjemmeadressen er det for egen regning. 

Nysgerrig på det gode tilbud om elbiler med gratis strøm? Læs mere om kampagnen her: https://www.hyundai.dk/privatleasing/gratis-stroem

Hvad mener vi nu – efter et halvt år med elbil?

Micky og jeg sagde ja tak til at prøve en Hyundai KONA Electric for knap et halvt år siden. Vi gik all-in og bad om en 100% elbil fremfor en hybrid, selvom vi ikke har muligheden for en ladestander på vores hjemmeadresse. Flere af vores venner og bekendte reagerede med “jamen, bliver det ikke meget besværligt?”, “Det dér holder ikke i længden” – og andre sætninger i dén dur. 

Men ved I hvad, det holder 100% i længden. 

Vi har ikke én eneste dag fortrudt at gå all-in på elbilen. Vi er så ufatteligt glade for vores valg, og vi har aldrig haft større køreglæde, simpelthen af den ene grund, at vi véd, at bilen forurener mindre.

Derudover er vi blevet meget overraskede over, hvor nemt det faktisk er at have en elbil. Jeg troede måske, at det ville ‘kræve’ mere af os i hverdagen – mere planlægning, flere kaffepauser på motorvejen og flere irritationer over ikke at have en opladet bil. Men sådan er det overhovedet ikke. 

Det er 99% af tiden præcis ligesom at have en almindelig benzin-bil. Man løber jo ikke bare tør for strøm sådan ud af det blå, præcis ligesom man ikke løber tør for benzin. Man når jo at se, at ‘tanken’ er ved at være tom, og så kan man jo bare tilslutte bilen, mens man lige er inde og handle eller lign. Det er ganske nemt, og man lærer virkelig hurtigt, hvor lynladerne er rundt omkring i byen og langs motorvejen. 

Man tilvænner sig i det hele taget lynhurtigt til de nye rutiner omkring at have en elbil. Det er forholdsvis små forandringer, der skal til, og omstillingen har været utrolig meget lettere, end jeg først havde troet. 

Cykelholder som noget ganske særligt.

Det er muligt at anvende en cykelholder på vores KONA Electric, da bilen har monteret anhængertræk. Og det er bestemt ikke almindeligt, at elbiler kan monteres med anhængertræk. Det er faktisk de færreste elbiler, der tilbyder den mulighed, så Micky og jeg har pænt meget optur over, at det er muligt på vores KONA Electric, da det giver os mulighed for at have en trailer eller cykelholder bag på elbilen. 

Det tillader os at give Luca nogle anderledes og mere naturskønne oplevelser, hvor vi kan sætte cyklerne bag på bilen og køre ud i landet og tage en tur med ham bag på fars cykel. Når det bliver forår kommer det jo kun til at blive endnu federe. Jeg ser allerede mig selv smide min egen og én af ungerne cykel bagpå bilen og sætte kursen mod nordkysten, – dér er så mange fine cykelruter i naturen og rig mulighed for kvalitetstid for mor og søn! 

Kunne du finde på at skifte til en elbil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN