Se vores juledekorationer

IMG_0211

IMG_0212

Julen kommer tidligt i år – eller måske kommer den på præcis samme tid som alle de andre år, men i vores familie, som jo er en klassisk skilsmisse-én af slagsen, med 7/7 deling, så har jeg jo kun mine drenge hver anden weekend. Så enten var det ud og købe juletræ og lave juleoppyntning i denne weekend, ellers så ville der gå 14 dage før vi igen ville have muligheden. Så igår, lørdag, blev der julet helt igennem. Det vil sige at vi både fik bakset et stort og smukt juletræ ind bag i bilen, transporteret det op ad trappen (en seriøs udfordring da vi bor for enden af verdens smalleste trappe, tro mig!!!) og ind i stuen med juletrofæet. Efterfølgende blev juletræet pyntet, der blev lavt juledekorationer, hængt adventskrans op og lyttet til dansk-top julemusik. SÅDAN! Så er julen skudt i gang her i Lyngby.

IMG_0214

IMG_0218

Egentlig skal der jo ikke så meget til. Lidt gran, lidt glimmer, ler og et par lys. Så fandt jeg noget gammelt julepynt i skuffen – Særligt Ferdinand var MEGET begejstret for at få en diskokugle i sin dekoration – det fik han så lov til – selvom min indre æstetiker ikke var helt vild med resultatet, så fik han stor ros af mig for det flotte resultat. Men det er altså en god øvelse som Mor, at kunne give slip og bare nyde det resultat som ungerne nu engang kommer frem til. Også selvom det måske ikke er verdens smukkeste:) Men nu står de og pryder så fint i stuen og i vindueskarmen i køkkenet.

IMG_0221

IMG_0219

IMG_0220

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop