Se vores badeværelse “make over”

Indeholder reklame 
Al reklame er markeret med *

Da vi flyttede ind i den nye lejlighed i sensommeren aftalte vi med udlejeren, at han ville sørge for et nyt badeværelse til os. I modydelse er der nogle andre tiltag i lejligheden som vi står for.

Badeværelset var som udgangspunkt meget slidt, afløbet fungerede slet ikke, så man kunne ikke tage et bad, der varede mere end ca 20 sekunder – så skulle man vente på at vandet løb ud i afløbet før man kunne tænde for vandet igen – simpelthen for at undgå oversvømmelse.

Ja, så I kan nok forstå at det nye badeværelse og reparationen af afløbet for nødvendig.

Vi drømte om et super funktionelt badeværelse, der kunne opfylde hele familiens behov. Så en stor bruseniche, et toilet ved vinduet, god bordplads og et virkelig stort spejl. Derudover ville vi gerne have en hyggelig stemning på badeværelset, og med nogle referencer til de mange spa-hoteller, som Micky og jeg elsker at besøge. Der skulle være en følelse af hverdagsluksus i rummet. 

I starten af august gik de så i gang. Det var meningen at selve håndværkerne skulle være i gang i ca. 3 uger. Micky og jeg havde fra start tænkt, at det måske nok ville tage en uge eller halvanden mere end det – men det endte altså med at tage 10 uger før badeværelset stod færdig. Det var frustrerende, naturligvis, men jo ikke en situation som hverken håndværkerne, udlejer eller vi havde kunnet forudse. Så sådan blev det, og nu hvor vi endelige er færdige, så glemmer man jo hurtigt frustrationerne og glæder sig over det flotte resultat.

Vi har ikke selv valgt alle elementerne, men vi har været med på råd igennem de fleste valg. Det eneste, som jeg sådan jeg gerne ville have haft anderledes, er, selve møblet under vasken. Jeg havde foretrukket en helt lukket front (altså ikke nogen åbne hylder) og jeg havde også drømt om messingamatur. Men nu hvor vi alligevel nåede i mål og det er endt ud, som det er, så er både Micky og jeg rigtig glade for resultatet. 

Vi er SÅ utrolig glade for vores valg med Philips hue* spots i loftet, der gør det muligt for os at variere lyset fra koldt til varmt lys og i øvrigt indstille styrken. Det skaber præcis dén følelse af hygge og hverdagsluksus, som vi ville prioritere. Særligt når jeg lægger makeup er det rigtig dejligt at kunne vælge det kølige lys, der gør det nemmere at se farverne. Og så kan jeg skifte tilbage til det varmere lys, når jeg er færdig, som giver en mere hyggelig stemning i rummet. Ja, vi kan sågar lave lyste blåt, rødt, lilla etc, men jeg véd nu ikke lige hvornår det bliver aktuelt. 

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om, hvad Philips Hue* er for noget, så synes jeg du skal hoppe ind på philips-hue.com og kigge lidt nærmere på konceptet.

Valget om vægfarven er truffet sammen med Micky, og den grønne nuance var nem at blive enige om. Farven er fra Flüggers Nordic serie og hedder Lake View på væggene og Seacliff i loftet.

De smukke knager er fra Gejst og er nogle, som jeg valgte i forbindelse med af samarbejde med byflou.dk*. Håndsæben er en gave fra Humdakin*.

Håndklæderne i de flotte grønne, grå og blå toner, der i øvrigt passer perfekt til resten af badeværelset, er en gave fra Vinterbaderen*. 

Det grå skab og de to grå hylde-‘kasser’ er fra Ikea. Håndvasken er fra Geberit, armatur fra Hansgrohe og bruseamatur fra Grohe. 

Hvad synes I om vores nye badeværelse?

6 reaktioner

 1. Hej Anne Mette
  Sikke et lækkert badeværelse, det er godt nok blevet flot.
  Må jeg spørge, har du andet end de der plastik beholdere til vatrondeller og evt. en til vatpinde? Jeg syntes det er lidt kedeligt, men kan ikke rigtig finde flotte alternativer.
  Vh Dorthe

 2. Det ser RIGTIG godt ud – og helt forståeligt, at man ikke kan leve med et badeværelse, hvor tingene ikke fungerer, og da slet ikke et afløb.
  Jeg er stor tilhænger af boligrenoveringer. Ikke alene giver de højere værdi den dag man sælger, men også som lejere er der livskvalitet i et badeværelse.
  Det er en kilde til stor irritation her hvor jeg selv bor, at vi er flere, som døjer med at skulle rense vores afløb oftere end normalt, fordi man har bygget noget bras. Så taler man om renoveringer, og det kommer så lige i rumpetten på, at vi snart har færdigbetalt nye køkkener… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN