Se hvad vi har vundet!!!

Jeg er så mega glad, altså. Jeg har vundet. Igen. For ærlig talt, jeg vinder faktisk ret mange konkurrencer, som jeg deltager i. Det har gennem årenes løb resulteret i både en tur til New York (alt betalt), flere barbiedukker, et hav af tombola-bamser (de store), casinogevinster, lottogevinster etc. Ja, jeg må være født i et lykkehjul.

Men siden jeg har mødt Micky er det gået ned af bakke – og måske har det noget at gøre med det dér: Held i spil vs. Held i kærlighed – I don’t know.

Men nu har jeg alligevel vundet igen. Eller rettere, Luca (vi) har vundet – en Voksi pose – og en pusletaske. Hvor NICE er det lige? Særligt fordi jeg længe har gået og overvejet om ikke jeg skulle skifte den gamle slidte, sort voksipose ud til fordel for en ny, lidt mere lækker og up-to-date version. Men det behøver jeg altså slet ikke, for nu har jeg vundet én, og fået den sendt med posten.

Han ligger dér og putter sig så sødt. Uhh, min lille bassemand. Og nu skal jeg så heller ikke bekymre mig om han kan holde varmen (jeg havde kun sommerdyne til den gamle) for den her er dejlig varm og vamset. Jeg bliver nærmest misundelig over, at jeg ikke ligger der i barnevognen med ham.

Jeg vandt den da jeg var forbi CPH Mini og servere kage for alle de skønne gæster. Man kunne nemlig vinde alt muligt godt – lige fra babypleje, tøj, smykker og til voksiposer! Og hey – jeg var heldig. Jeg vandt det jeg allerhelst ville vinde. Fedt, mand!

img_4160

img_4164

 

 

img_4163

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop